Clanlord Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Eυχαριστώ για την υποστήριξη!!!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clanlord Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Σε ευχαριστώ για την υποστηριξη. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι, εσυ στον ισοσταθμιστη τί προφίλ έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clanlord Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Τί διαφορά έχει αν βάλεις την διευρυνση στερεο?, μπορεί αυτό να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Wirelessly posted (Nokia5610d-1/2.0 (04.20) Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1) Aυτο εχει να κανει μονο με τη χρηση ακουστικων. Εdit: Tωρα εχω παλι δοκιμαστικα ενα 6500. Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν υπαρχει επιλογη για αλλαγη της γλωσσας γραφης οταν εισαγουμε διευθυνση ιστου ειτε στον ενσωματωμενο browser, ειτε στον Οpera mini;;;:mad: Yparxei haki.enw grafeis, epiloges-glwssa grafhs.den sou vgazei thn epilogh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulisan Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 καλημέρα παίδες. μια απορία έχω. όταν βάζω γλώσσα γραφής τα ελληνικά και ενεργοποιώ το Τ9, στα μηνύματα μου δίνει ελλάχιστους χαραχτήρες για ένα sms (70 από τους 160). όταν γράφω με αγγλικά τότε είναι μια χαρά. ξέρει κανένας τι παίζει? Παράθεση η προσμονή του θανάτου είναι χειρότερη από τον Θάνατο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Καλημερα Πηγαινε στις ρυθμισεις των μηνυματων - Μηνυματα κειμενου - Υποστηριξη χαρακτηρων - Περιορισμενη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 αυτό το θεματάκι που θα το βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulisan Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Καλημερα Πηγαινε στις ρυθμισεις των μηνυματων - Μηνυματα κειμενου - Υποστηριξη χαρακτηρων - Περιορισμενη . είσαι άρχοντας. ευχαριστώ πολύ... Παράθεση η προσμονή του θανάτου είναι χειρότερη από τον Θάνατο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Αυτην τη επιλογη την εχει για ολες τις περιπτωσεις εισαγωγης κειμενου ΕΚΤΟΣ απο τον browser και τον mini Opera. Μου το επιβεβαιωσε και η τηλεφωνητρια της Alpha Copy που δοκιμασε το δικο της. Με εκνευρισε αφανταστα αυτη η ατελεια και το ξαποστειλα! Δεν σε καταλαβα . Εμενα πως μ'αφηνει να αλλαζω γλωσσα γραφης οταν ειμαι στο msn για παραδειγμα ? Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα που δεν σ'φηνει να αλλαξεις :O . είσαι άρχοντας. ευχαριστώ πολύ... Να σαι καλα φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkatsinas_21 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε μια καλη εκδοση msn για 6500? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkoul Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 kserei kaneis an yparxei program gia to 6500s pou na metatrepei to flash tou kinitou se fako??? opos exoun tosa kai tosa kinita..... eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 kserei kaneis an yparxei program gia to 6500s pou na metatrepei to flash tou kinitou se fako??? opos exoun tosa kai tosa kinita..... Οχι, απο οσο ξερω δεν υπαρχει . eyxaristo ΔΕ μου βγαζει (εβγαζε) επιλογη γλωσσας οταν παω να γραψω διευθυνση ιστου ΕΙΤΕ στον ενσωματωμενο browser, EITE στην mini Opera. :cry: Μαλλον η συσκευη πηρε κατι :) . Δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stilatos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 αναβαθμισα κι εγω το 6500 slide στην 4.81 αλλα εχασα τα ελλινηκα μου:( τι κανω τωρα παιδες; Παράθεση Spiros :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 αναβαθμισα κι εγω το 6500 slide στην 4.81 αλλα εχασα τα ελλινηκα μου:( τι κανω τωρα παιδες; Απο γερμανο το πηρες ? Αυτο συνεβει διοτι η συσκευη σου ειναι παραεισαγωγη . Ειτε το πηγαινεις απο εκει που το αγορασες , ειτε δοκιμαζεις να αλλαξεις το product code βαζοντας το Ελληνικο μεσω της εφαρμογης nemesis και στην συνεχεια αναβαθμιζεις παλι μεσω του nokia updater... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 αναβαθμισα κι εγω το 6500 slide στην 4.81 αλλα εχασα τα ελλινηκα μου:( τι κανω τωρα παιδες; Στείλε μου με pm το ΙΜΕΙ σου για να σου πω από που είναι η συσκευή. Πάντως η λύση του @nervous είναι η καλύτερη λύση για σένα.... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stilatos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Φίλε nervous κατέβασα το πρόγραμμα nemesis. Μπορείς να μου πεις λίγο την διαδικασία? Που θα βρω τον ελληνικό κωδικό και πως τον δηλώνω? Το κινητό αγοραστικέ με επιδότηση σχεδόν όσο το πουλάει και η νοκια. Δεν με ενημέρωσε κανείς ότι η συσκευή μου είναι παρεισαγωγή. Ένα ώμος που δεν καταλαβαίνω, είναι ότι στο ελληνικό σαιτ τις νοκια δεν έχει αναβάθμιση για το 6500, μόνο το αγγλικό έχει. Παίζει να είναι αυτό το πρόβλημα? Αν έβρισκα το παλιό Firmware 3.81 και το έβαζα, θα επαναφέρει τα ελληνικά? και που θα το βρω? Παρατήρησα ότι έχει γίνει λίγο αργώ το 6500 μετά το update. Παράθεση Spiros :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stilatos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Έχω σπαστή τόσο πολύ που είμαι έτοιμος να το πουλήσω και να πάρω από την νοκια μέσα αλλο πάλι το ίδιο, γιατί είμαι τρελαμένος με αυτο το κινητό. Αν μπορώ να το σώσω παίδες, δώστε τα Φώτα σας. Μετά από επικοινωνία με την νοκια. Μου είπε να το πάω πίσω στο κατάστημα από όπου το αγόρασα, και καπάκι μου λέει ότι η αγορά είναι ελεύτερη στις εισαγωγές. Οπότε τι να του πω εγώ; :confused: Μου είπε ότι και σε νοκια service το φτιάχνουν άλλα σε κάθε update θα χαλάει. χιχιχιχιχι καλοοοοοο!!! Παράθεση Spiros :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Wirelessly posted (Nokia5610d-1/2.0 (04.20) Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1) Giati na xalaei? An den ginei me to nemesis kane mia anavathmish apo nokia shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stilatos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 κατέβασα το πρόγραμμα nemesis. Μπορείς να μου πεις λίγο την διαδικασία? Που θα βρω τον ελληνικό κωδικό και πως τον δηλώνω? Παράθεση Spiros :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Ανοιγεις το προγραμμα και επιλεγεις δεξια στον φακο που λεει scan for new device . Mετα δεξια επιλεγεις phone info -- read , κανεις επιλογη το enable στο product code και βαζεις τον καινουριο κωδικο . Επιλεγεις write και μετα κλεινεις-ανοιγεις το κινητο . Ξανακανεις την διαδικασια και πατας read , αν εχει τον καινουριο κωδικο μπορεις να εισαι ετσι : :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stilatos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 οκ τα καταλαβα αυτην την διαδικασια. τι κωδικοσ ειναι αυτοσ και που μπορω να τον βρω? αφου τον βαλω κανω παλι update απο την νοκια και ειναι παλι οκ? Παράθεση Spiros :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thamnos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Απο που ειναι κατασκευασμένα τα κιν σας? Πως μπορώ να δώ αν και το δικό μου ειναι παραεισαγωγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 οκ τα καταλαβα αυτην την διαδικασια. τι κωδικοσ ειναι αυτοσ και που μπορω να τον βρω? αφου τον βαλω κανω παλι update απο την νοκια και ειναι παλι οκ? Τα product codes ειναι αυτα για Ελλαδα : 0549726 RM-240 CTR SILVER EURO-H GREEK ή 0557537 RM-240 CTR BLACK EURO-H GREEK Ας το επαληθευσει καποιος με Ελληνικο 6500 Το δικο σου product code το βλεπεις στο εσωτερικο της συσκευης κατω απο την μπαταρια. Ειναι ενα 7-ψηφιο νουμερο. Απο την στιγμη που εχει ανεβει η Ελληνικη αναβαθμιση ,ναι. Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Απο που ειναι κατασκευασμένα τα κιν σας? Πως μπορώ να δώ αν και το δικό μου ειναι παραεισαγωγή? Κατα κυριο λογο το καταλαβαινεις εαν εχει ΚΑΙ Ελληνικα στο πληκτρολογιο . 2ον τσεκαρεις το product code Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stilatos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 να πω μόνο ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:) Όλα καλά το κινητό μου χαμογέλασε και πάλι ελληνικά:rolleyes: Να ρωτήσω και κατι άλλο. ο δευτερος 0557537 RM-240 CTR BLACK EURO-H GREEK Ταιριάζει στο δικό μου ασημένιο? Έχει καμία νέα λειτουργία? τώρα πήρα φόρα:happy: δηλαδή παρέα με σένα Moderator χιχιχιχι:rolleyes: και πάλι ευχαριστώ για την πολύ μεγάλη βοήθεια, και τα υπόλοιπα παιδία. Παράθεση Spiros :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 να πω μόνο ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:) Όλα καλά το κινητό μου χαμογέλασε και πάλι ελληνικά:rolleyes: Να ρωτήσω και κατι άλλο. ο δευτερος 0557537 RM-240 CTR BLACK EURO-H GREEK Ταιριάζει στο δικό μου ασημένιο? Έχει καμία νέα λειτουργία? τώρα πήρα φόρα:happy: δηλαδή παρέα με σένα Moderator χιχιχιχι:rolleyes: και πάλι ευχαριστώ για την πολύ μεγάλη βοήθεια, και τα υπόλοιπα παιδία. Να'σαι καλα ,χαιρομαι που ολα πηγαν ΟΚ ! :happy: Ο δευτερος κωδικος υπαρχει μονο και μονο για το διαχωρισμο του χρωματος ,καμμια αλλη διαφορα δεν εχει με του δικου σου ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts