xristos270 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 μάλλον με βλέπω να περιμένω.......να πέσουν οι τιμές...ή να χτυπάω κ κανένα άλλο,προς samsung μεριά!!!!!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iMac Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 προς samsung μεριά!!!!!:shifty: Όπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 g600?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Αντε ακομα να ερθει ντε... Εχουν γεμισει τα ξενα forum με γνωμες απο κατοχους του κινητου :!: ... Πολυ θετικα btw ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 ποια ειναι τα - του κινητου συμφωνα νε αυτους?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 ποια ειναι τα - του κινητου συμφωνα νε αυτους?:rolleyes: Διάβαζα σε κάποιο από δαύτα ότι η οθόνη του είναι σκοτεινή κι ελαφρώς θαμπή σε σχέση τουλάχιστον με το 6300 και το classic. Επίσης το θεωρούν κάπως χοντρό (κρίνοντας ενδεχομένως από τα Samsung), ενώ φυσικά εκθειάζουν το μηχανισμό του και το interface. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 ΑΝ κοιτάξεις στο youtube ,φαίνετε καθαρά αυτό που λες με την οθόνη του.κρίμα γιατί η οθόνη παιζει πολλή μεγάλο πλεονέκτημα για να πάρω κάποιο κινητο!!!!(βεβαίως καποια - θα έχει κ το g600)....den ξέρω είμαι σε μεγάλο δίλλημα ....άσο κ να τα ψάχνω (όλο κ ποιο πολύ) τόσο βρίσκω κ κάτι αρνητικό :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 ποια ειναι τα - του κινητου συμφωνα νε αυτους?:rolleyes: Εγω ακουσει υπερβολικα καλες αποψεις για την ποιοτητα της κατασκευης του ... Απο εκει και περα καλα λογια για το νεο interface για την καμερα και για την ευχρηστια των πληκτρων ... Στα αρνητικα εχω ακουσει καποια κοληματα που ειναι λογικα αφου ειναι νωρις ακομη ;) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 den ξέρω είμαι σε μεγάλο δίλλημα Ενταξει ρε παιδια δεν ειναι δα και τραγικο ... Ο αισθητηρας φροντιζει για την εξοικονομηση μπαταριας με αποτελεσμα να μην ειναι τοσο "6300" η οθονη ... Αλλα δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι τοσο μεγαλο μειονεκτημα επειδη υπαρχει κατι πολυ καλυτερο ;) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 όπα,,σιγά ,, τί κολλήματα λές???????:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 όπα,,σιγά ,, τί κολλήματα λές???????:worry: Στο λογισμικο... νεο κινητο ειναι ολο και καποια κολληματα θα εχει!!;) Θα βγει συντομα αναβαθμιση αλλωστε αρα μην τρελενεσαι!:happy: Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 όπα,,σιγά ,, τί κολλήματα λές???????:worry: Ολα τα κινητα εχουν οταν κυκλοφορουν ... Καποιοι που το ανεφεραν το πηραν το κινητο πριν ακομα ξεκινησει η κανονικη διαθεση του ... Μια αναβαθμιση ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 την αναβάθμηση εγώ θα την κάνω??????????(συγνώμη το 6500 ειναι smartphone??????) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Ναι, μπορεις και εσυ, γινεται μεσω internet ... Δεν ειναι smartphone, οι πρωτες παρτιδες σχεδον παντα εχουν κοληματα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 πώς θα ξέρω εάν έχει γίνει αναβάθμιση στο κινητό μου,πρίν το πάρω???δεν ξερω εγώ να κάνω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 πώς θα ξέρω εάν έχει γίνει αναβάθμιση στο κινητό μου,πρίν το πάρω???δεν ξερω εγώ να κάνω........ ΘΑ πατησεις *#0000# και θα δεις ποια εκδοση software εχει! Μετα θα το συνδεσεις με τον υπολογιστη σου και θα ανοιξεις απο το PCSuite το UPDATE κατω κατω! Θα ψαξει και θα σου πει αν εχει νεα εκδοση λογισμικου να βαλεις! Εαν ναι τοτε θα κανεις τα βηματακια που λεει και ΤΕΛΟΣ!! Τοσο απλο! Υστερα ξανα *#0000# για να δεις αν την περασε σωστα!;) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 πώς θα ξέρω εάν έχει γίνει αναβάθμιση στο κινητό μου,πρίν το πάρω???δεν ξερω εγώ να κάνω........ Αν κατεληξες στη συσκευη ολα τα αλλα ειναι ευκολα ;) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komonto Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 παιδια καλα τα λετε αλλα εμαθε κανεις ποτε θα ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 παιδια καλα τα λετε αλλα εμαθε κανεις ποτε θα ερθει 14 Νοέμβρη. Τότε περίπου θα έχουν όλα τα καταστήματα. Προσωπικά θα το αγοράσω για την αναβαθμισμένη εικόνα που δείχνει προς τα έξω, τον μηχανισμό του, και τέλος γιατί είναι Nokia (βλ. S40 5thSeries) Η κάμερά του λίγο με καίει, δεν την προόριζαν για Carl Zeiss, αλλά στο τέλος το αλλάξαν με αποτέλεσμα να είναι μια καλή στα 3, τίποτα παραπάνω. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 δηλαδή varsamis μπορείς να αλλάξεις τον αισθητήρα και να κάνεις την οθόνη του 6500slide pio καθαρή κ φωτεινή???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Δεν θυμαμαι αν γινεται να απενεργοποιηθει η λειτουργια του αισθητηρια, αν γινεται η οθονη θα γινει πιο φωτεινη με την αυτονοητη επιδραση στην διαρκεια της μπαταριας ... Καποιο αλλο μελος ας μας πει αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, εγω δεν μπορω να πω με σιγουρια κατι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 δηλαδή varsamis μπορείς να αλλάξεις τον αισθητήρα και να κάνεις την οθόνη του 6500slide pio καθαρή κ φωτεινή???????? Δεν μπορείς. Και ΔΕΝ προτείνεται. Υ.Γ. Μιλάμε για μια από τις κορυφαίες οθόνες. Νομίζω υπερβάλετε. Ας απολαύσουμε το κινητό μόλις έρθει. Κάτι νεότερο δεν βλέπω στον ορίζοντα και από τα engineering Samples τα συν και τα πλην(?) είναι γνωστά. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Έτσι είναι όπως τα λες,αλλά άμα δείς εδώ διαφορά οθόνης...τί έχεις να πείς???????:worry:γράψε 6500 κ πάνε στο τέταρτο εκεί που το δείχνει με το classik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 εννοείς, έτσι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Aυτό ακριβώς...βλέπεις χάλια...σε σχέση με το άλλο,μεγάλη διαφορά...γιατί όμως έτσι...κρίμα κ έλεγα να το πάρω...ξενέρωσα λίγο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts