AngeloDion Δημοσιεύτηκε May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2007 Είχα παλιά άλλο πρόβλημα και ξανα ποσταρα, κατα κάποιον τρόπο λύθηκε. Τώρα ομως έχω άλλο. Αυτό γίνεται κυρίως όταν ανοίγει ο υπολογιστής και να χρειαστεί μέχρι και 5 ρεσταρτ. οπως ειμαι πανω στο pc, αναβοσβήνει η οθόνη, και οταν επανέρχεται μετά απο 5 δευτερα πχ, μπορεί να πειράζονται και τα γραφικά λίγο. πχ γύρω απτο δείχτη του ποντικιού παραμορφώνονται τα γραφικά. επίισης κάποτε πέφτει ο γενικός στο σπίτι, και μαλλον φταίει το pc,γιατι μια νυχτα οποτε τον άνοιγα επεφτε ο γενικός και οταν τον άφησα σβηστό δεν έγινε τίποτα. Ο ίδιος παράγοντας είναι? κανένα μικρο βραχυκύκλωμα ίσως? να αλλάξω τα καλώδια μήπως? Όλες οι συμβουλές ευπροσδεκτες.,-ακόμα κα για την γενική εικόνα του υπολογιστή). Υ.Γ να ρωτήσω και κάτι άλλο επευκαιρίας. Αν αγορασω έαν usb bluetooth dongle. θα μπορώ να βάζω ταυτόχρονα ποσες συσκευές? το κινητό μου, το ποντίκι, ακουστικά, πληκτρολόγιο.. και άλλα? έχει περιορισμό? Ευχαριστώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Είχα παλιά άλλο πρόβλημα και ξανα ποσταρα, κατα κάποιον τρόπο λύθηκε. Τώρα ομως έχω άλλο. Αυτό γίνεται κυρίως όταν ανοίγει ο υπολογιστής και να χρειαστεί μέχρι και 5 ρεσταρτ. οπως ειμαι πανω στο pc, αναβοσβήνει η οθόνη, και οταν επανέρχεται μετά απο 5 δευτερα πχ, μπορεί να πειράζονται και τα γραφικά λίγο. πχ γύρω απτο δείχτη του ποντικιού παραμορφώνονται τα γραφικά. επίισης κάποτε πέφτει ο γενικός στο σπίτι, και μαλλον φταίει το pc,γιατι μια νυχτα οποτε τον άνοιγα επεφτε ο γενικός και οταν τον άφησα σβηστό δεν έγινε τίποτα. Ο ίδιος παράγοντας είναι? κανένα μικρο βραχυκύκλωμα ίσως? να αλλάξω τα καλώδια μήπως? Όλες οι συμβουλές ευπροσδεκτες.,-ακόμα κα για την γενική εικόνα του υπολογιστή). Υ.Γ να ρωτήσω και κάτι άλλο επευκαιρίας. Αν αγορασω έαν usb bluetooth dongle. θα μπορώ να βάζω ταυτόχρονα ποσες συσκευές? το κινητό μου, το ποντίκι, ακουστικά, πληκτρολόγιο.. και άλλα? έχει περιορισμό? Ευχαριστώ Arxika tsekarte to trofodotiko.....kati prepei na ginetai me thn karta grafikwn....an exeis allo pc spiti allakse thn karta k des ti ginetai..... mporei k to reuma poy pernei to pc na mhn einai kalo(na anevokatevainei synexeia)ayta einai ta kala ths DEH....:O Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 ΟΚ θα το τσεκάρω, ευχαριστώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Σχετικά με την οθόνη, εάν έχεις την δυνατότητα άλλαξε την οθόνη του Pc και εάν συνεχίζει το πρόβλημα άλλαξε την κάρτα γραφικών. Σχετικά με το usb, οι συνδέσεις που μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα εξαρτόνται από το τροφοδοτικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts