giouli_n91 Δημοσιεύτηκε May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 23, 2007 καλησπερα...Πολλες φορες παρατηρω οτι στο συστημα μου εμφανιζεται (κατα τη διαρκεια π.χ μιας εγκατασατασης ενος προγραμματος η καποιας αλλης διεργασιας) το x64 και αλλες το x84.Τελικα τι συμβαινει???τι συστημα εχω? 64bito h 84bito? Μπορω να βαλω x64 windows??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 καλησπερα...Πολλες φορες παρατηρω οτι στο συστημα μου εμφανιζεται (κατα τη διαρκεια π.χ μιας εγκατασατασης ενος προγραμματος η καποιας αλλης διεργασιας) το x64 και αλλες το x84.Τελικα τι συμβαινει???τι συστημα εχω? 64bito h 84bito? Μπορω να βαλω x64 windows??? Πρώτα από όλα το x84 δεν σημαίνει ότι το μηχάνημα που έχεις είναι 84bit αλλά 32bit. Αν κάνεις στο εικονίδιο του My Computer από την επιφάνεια εργασίας και πατήσεις δεξί κλικ και στην συνέχεια Properties τότε στην καρτέλα που σου ανοίγει το αναφέρει. Το μοναδικό που μπορείς να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις 32bit λειτουργικό σε 64bit μηχάνημα.Το αντίθετο δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. May 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 emena mou grafei AMD Athlon 64 Processor....Ara exw 64bito systhma kai mporw na balw 64bit windows???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 emena mou grafei AMD Athlon 64 Processor....Ara exw 64bito systhma kai mporw na balw 64bit windows???? Σωστά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 @trial: Δεν ήξερα ότι τα παραθύρια αναφέρουν ως x84... x86-64 μάλλον.. Μπορείς να βάλεις 64bitα παράθυρα, αλλά καλύτερα να μην το κάνεις. Αν καταλαβαίνω καλά δεν ασχολείσαι με κάτι πολύ εξειδικευμένο, άρα τα 64bitα θα σου δημιουργήσουν παρά θα σου λύσουν προβλήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts