Jump to content

τι συστημα εχω....???

giouli_n91
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα...Πολλες φορες παρατηρω οτι στο συστημα μου εμφανιζεται (κατα τη διαρκεια π.χ μιας εγκατασατασης ενος προγραμματος η καποιας αλλης διεργασιας) το x64 και αλλες το x84.Τελικα τι συμβαινει???τι συστημα εχω? 64bito h 84bito? Μπορω να βαλω x64 windows???

καλησπερα...Πολλες φορες παρατηρω οτι στο συστημα μου εμφανιζεται (κατα τη διαρκεια π.χ μιας εγκατασατασης ενος προγραμματος η καποιας αλλης διεργασιας) το x64 και αλλες το x84.Τελικα τι συμβαινει???τι συστημα εχω? 64bito h 84bito? Μπορω να βαλω x64 windows???

Πρώτα από όλα το x84 δεν σημαίνει ότι το μηχάνημα που έχεις είναι 84bit αλλά 32bit.

Αν κάνεις στο εικονίδιο του My Computer από την επιφάνεια εργασίας και πατήσεις δεξί κλικ και στην συνέχεια Properties τότε στην καρτέλα που σου ανοίγει το αναφέρει.

Το μοναδικό που μπορείς να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις 32bit λειτουργικό σε 64bit μηχάνημα.Το αντίθετο δεν γίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@trial: Δεν ήξερα ότι τα παραθύρια αναφέρουν ως x84... x86-64 μάλλον..

Μπορείς να βάλεις 64bitα παράθυρα, αλλά καλύτερα να μην το κάνεις. Αν καταλαβαίνω καλά δεν ασχολείσαι με κάτι πολύ εξειδικευμένο, άρα τα 64bitα θα σου δημιουργήσουν παρά θα σου λύσουν προβλήματα..