cx65i Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Δοκιμάστε εδώ παιδιά για καλούς υψηλής ανάλυσης χάρτες http://www.greeka.com/greece-maps.htm Εαν κατεβάστε και το Map Editor του Power Navigation μπορείτε χωρίς πολύ κόπο να το βάλετε και GPS στίγμα.Δοκιμάστε... Δεν ξερω για το power navigator,αλλα οι χαρτες του EOT φαινονται πληρεστεροι. Και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ PDA ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΡΕΣ ΧΑΡΤΗ,199 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Καλησπέρα στην παρέα! Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το Navimate (http://www.navimate.gr) και αν έχει μείνει ικανοποιημένος απο την κάλυψη σε χαρτογραφικό υλικό?? Ποια είναι η γνώμη σας? Ανήκω στην Symbian οικογένεια και επειδή η Destinator μας έχει τρελάνει στην αναμονή, και επειδή η εμπειρία μου απο Smart2go και Tomtom δεν είναι οι καλύτερες όσον αφορά κάλυψη και λάθη δρόμων, ήθελα να μάθω πρακτικά αν κάποιος το χρησιμοποίησε και τι εντυπώσεις του άφησε.. Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Καλησπέρα στην παρέα! Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το Navimate (http://www.navimate.gr) και αν έχει μείνει ικανοποιημένος απο την κάλυψη σε χαρτογραφικό υλικό?? Ποια είναι η γνώμη σας? Ανήκω στην Symbian οικογένεια και επειδή η Destinator μας έχει τρελάνει στην αναμονή, και επειδή η εμπειρία μου απο Smart2go και Tomtom δεν είναι οι καλύτερες όσον αφορά κάλυψη και λάθη δρόμων, ήθελα να μάθω πρακτικά αν κάποιος το χρησιμοποίησε και τι εντυπώσεις του άφησε.. Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Κανείς ακόμη τίποτα???:cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Mporei kapoios na mou pei poio einai to kalutero gps programma gia series 60? me to destinator ti ginete? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Xmm, den to kovo na asxolite kanenas pleon Pompodektakias...... Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProSymbian Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Περιμένουμε το Destinator μάλλον... Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Xmm, den to kovo na asxolite kanenas pleon Pompodektakias...... Καλημέρα φίλε μου, ναι όντως απο ότι φαίνεται:shifty: Αγόρασα πριν κανα 3 μέρες το mio το a701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Περιμένουμε το Destinator μάλλον... Φίλε μου μίλησα στο τηλ προχτές με to support της Destinator στην γερμανία που έχει την υποστήριξη για την Ευρώπη, η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε ότι το destinator Symbian θα αργήσει αρκετά και για οποιοδήποτε νεότερο τον καιρό που θα προετοιμάζονται θα ενημερώσουν την ιστοσελίδα τους :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Επιτέλους,έπειτα από επίμονες προσπάθειες κατάφερα να εγκαταστήσω επιτυχημένα το Route66 στο 6630 μου. Από πέρσυ το καλοκαίρι προσπαθούσα,αλλά πάντα έκανα κάτι λάθος. Η εφαρμογή είναι μοναδική. Mirrorofsorrow,σε ευχαριστώ θερμά για τις χρήσιμες οδηγίες που παρέθεσες,χάρη στις οποίες μπορώ να βλέπω τον χάρτη της Αθήνας στην οθόνη μου :D :yahoo: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Mporei kapoios na mou pei poio einai to kalutero gps programma gia series 60? me to destinator ti ginete? koita logika to destinator tha prepei na einai h kaliteri efarmogi (pada basi tou destinator 3, pn,2006 pou einai gia pocket pc) Kapou pire to mati mou oti kapios poula h@ck@rismeno to destinator gia symbian! auto isxiei h einai maimoudies(psemata?)?? to route 66 prosopika to brika mia polu kali kai tsaba lisi (na einai kala ta paidia pou to anebasane) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Ποιες είναι οι κύριες διαφορές ανάμεσα στον παλιό χάρτη της Αθήνας (5,5ΜΒ) και τον πιο πρόσφατο (9ΜΒ περίπου) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 1 odigw gia to pws tha kanoume install to route 66? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 1 odigw gia to pws tha kanoume install to route 66? στο πρωτο ποστ του θεματος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 ekana auta edw sto nokia 3230. Αν έχουμε εγκαταστημένη στην συσκευή προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής, είναι προτιμότερο να την απεγκαταστήσουμε πριν προχωρήσουμε σε εγκατάσταση του update. Εγκαθιστούμε το αρχείο mobile7.0.803.sis στην μνήμη τηλεφώνου. Κατόπιν, κάνουμε αντιγραφή του αρχείου ROUTE66.app στον φάκελο E:/system/apps/route66 και αντικαθιστούμε το ήδη υπάρχον. Αν στον φάκελο της εφαρμογής δεν υπάρχουν οι φάκελοι speech και maps, τους δημιουργούμε. Η πρώτη έκδοση του route 66 αλλά και το Mobile 7, χρησιμοποιούν τον ίδιο χάρτη που δόθηκε παραπάνω. Κάνουμε τον χάρτη αυτό αντιγραφή στον φάκελο E:/system/apps/route66/maps Αν θέλουμε να έχουμε όλες τις γλώσσες, παίρνουμε τα αρχεία που περιέχοαι στον φάκελο speech και τους μεταφέρουμε στον φάκελο E:/system/apps/route66/speech Αν θέλουμε μόνο Ελληνικά, σβήνουμε τα περιεχόμενα των φακέλων help, lang και speech και βάζουμε τα αρχεία british.hlp, british.lang και british.ogg που βρίσκουμε στον φάκελο Ελληνικά αρχεία. Ομοίως και εδώ, δεν χρειάζεται ενεργοποίηση. Η εφαρμογή τρέχει κανονικά και αρχικά αναζητεί συσκευές Bluetooth για να συνδεθεί με κάποιο gps adaptor. Αν δεν διαθέτουμε, πατάμε ακύρωση και συνεχίζουμε. Updated by mirrorofsorrow 07/02/2006 alla mou leei. 'resource files are missing.please reinstall the application'. please ti na kanw?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 ενα λαθακι μονο, κανε το εγκατασταση στην καρτα μνημης για να ειναι ολα τα αρχεια στον ιδιο φακελο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 εκανα την εγκατασταση,το προγραμα μου ανοιγει κανονικα,αλλα οταν ξεκηναει κ κανει ανηχνευση για gps και παταω ακυρο κλεινει η εφαρμογη.καμια βοηθεια;:confused: Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 μην κανεις ανιχνευση, πατα οχι οταν σε ρωταει γι'αυτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 όχι πατάς και είσαι οκ. Έχεις περάσει χάρτη; Εμένα κάτι τέτοια μου έκανε πριν περάσω τον χάρτη. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Για να προσθέσω έναν καινούριο χάρτη στην εφαρμογή πρέπει απλά να κάνω paste το αρχείο στον φάκελο «maps» ή μήπως πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Για να προσθέσω έναν καινούριο χάρτη στην εφαρμογή πρέπει απλά να κάνω paste το αρχείο στον φάκελο «maps» ή μήπως πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία ; ενα paste ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 ευχαρηστω για την βοηθεια σας παιδια.βασικα ομως το χαρτη τον εχω βαλει στο φακελο maps.και οταν ξεκηναει το προγραμμα με ρωταει για να κανει ανηχνευσει και παταω οχι και κλεινει η εφαρμογη χωρισ μαλιστα να μου βγαλει καποιο error.:confused: Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 ενα paste ;) Έκανα paste έναν καινούριο χάρτη στην εφαρμογή. Εν συνεχεία την άνοιξα,άλλαξα τον επιλεγμένο χάρτη,αλλά το πρόγραμμα έκλεισε λίγο μετά...:( Τι φταίει ;Μόνο ο πρώτος χάρτης,που μετέφερα στην κάρτα μνήμης,αναγνωρίζεται ομαλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 ευχαρηστω για την βοηθεια σας παιδια.βασικα ομως το χαρτη τον εχω βαλει στο φακελο maps.και οταν ξεκηναει το προγραμμα με ρωταει για να κανει ανηχνευσει και παταω οχι και κλεινει η εφαρμογη χωρισ μαλιστα να μου βγαλει καποιο error.:confused: Έχεις κάνει κάτι λάθος στην εγκατάσταση της εφαρμογής.Πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία.Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εμφανιζόταν συνεχώς και σ'εμένα. Απαιτείται πολύς κόπος για να λειτουργήσει σωστά το Route66.Το αποτέλεσμα όμως,αξίζει πέρα για πέρα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts