gnikolai Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Καλησπερα σας κι απο εμενα! Οποτε εχει καποιος χαρτες παρακαλουμε θερμα να ανεβουν καπου, καθοτι ως γνωστο οι παλειοι ΔΕΝ Δουλευουν... Και εμεις που μενουμε στο εξωτερικο εχουμε ψυχη και θελουμε να δουμε κατι διαφορετικο απο το ΤομΤομ... Σας ευχαριστω! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guzzler Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 χμ.... ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νεύρα μέχρι στιγμής είναι το γεγονός ότι όταν πασ να βρεις πχ τι ατμ καφετέριεσ και μετρό υπάρχουν γύρω από τον κέρσορα σε απόσταση 10χιλιομέτρων πχ, πρέπει να ξεκλικάρεις όλη τη λίστα!!!!!! αφού είναι όλα κλικαρισμένα... και άντε πεσ ότι κάθεσαι και το κάνεις, και δεν βρίσκεις κάτι και θεσ να ψάξει στα 50 (λέμε τώρα...) τα κλικάρει πάλι όλα!!!!!!! έλεος..... :) Apo Kato exei field na grapseis.Opote loipon thes px venzinadiko,grafeis "petrol" tha sto vgalei san epilogh unselected,to tikareis kai sou vgazei mono ta petrol stations! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guzzler Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Καλησπερα σας κι απο εμενα! Οποτε εχει καποιος χαρτες παρακαλουμε θερμα να ανεβουν καπου, καθοτι ως γνωστο οι παλειοι ΔΕΝ Δουλευουν... Και εμεις που μενουμε στο εξωτερικο εχουμε ψυχη και θελουμε να δουμε κατι διαφορετικο απο το ΤομΤομ... Σας ευχαριστω! Exo Italia gia R66 mobile 7 alla einai megaaaalos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Italia Map for Mobile 7 h**p://www.megaupload.com/?d=4NW231BG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 telika einai ok sto n70 tou mobile7.exei kai ligo apo thessaloniki. o xarths autos ths italias einai gia mobile7? na dieukrinizete mh mperdeuomaste. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 o xarths autos ths italias einai gia mobile7? na dieukrinizete mh mperdeuomaste. Afou grafei Italia Map for Mobile 7... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Μου έκανε εντύπωση πως στους χάρτες φαίνονται οι κατευθύνσεις πορείας των περισσοτέρων δρόμων....Αυτό υπήρχε και στις παλιότερες εκδόσεις;;; Επίσης υπάρχει επιλογή του συντομότερου, του γρηγορότερου, για αυτοκίνητο και φορτηγό και πεζή... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 kalispera forum!!! pws tha mporousa na apoktisw to route 66 piga sthn arxh pou dinate kapoia link alla mou bgazei errorr kai psaxno olo to thema kai den briskw kati pou na mporo na katevasw to sis kai tous map athens ktl... eiparxrei periptosh na me boithisi kapoios na to brw??? eyxaristw!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 kalispera forum!!! pws tha mporousa na apoktisw to route 66 piga sthn arxh pou dinate kapoia link alla mou bgazei errorr kai psaxno olo to thema kai den briskw kati pou na mporo na katevasw to sis kai tous map athens ktl... eiparxrei periptosh na me boithisi kapoios na to brw??? eyxaristw!!! phgaine stn selida 69 h sthn selida 70 tou forum kai exei links gia na katebaseis to route66 moblle 7!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Στο παλιο route66 2004 αν εβαζες κατι στα αγαπημενα ,οδους κλπ δεν αναγνωριζε ελληνικα,τωρα τα αναγνωριζει αλλα οταν σου το δειχνει στον χαρτη παλι κινεζικα βγαζει!Συμβενει σε ολους αυτο;Καλα μπας και εκει στην route νομιζουν πως στην ελλαδα γραφουμε greeklish???:p Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 phgaine stn selida 69 h sthn selida 70 tou forum kai exei links gia na katebaseis to route66 moblle 7!! Apsogos eyxareistw!!!! ;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 @clarco5 μετονομασε το φακελο fonts και σβηστο και κανε επανεκκινηση. εγω εχω στο φακελο lang μονο τα british.lang και greek.lang και στο speech μονο τα british.ogg και greek.ogg δουλευουν ολα ρολοι και στις επιλογες γραφει κανονικα γλωσσα:Ελληνικα :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 re paidia den anevazete to xarth mobile 7 ths italias kapou pou na mporoume na kanoume resume i toulaxisaton sto rapidshare pou exei kaluterh taxuthta giati de paleuetai i katastash ? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 @clarco5 μετονομασε το φακελο fonts και σβηστο και κανε επανεκκινηση. εγω εχω στο φακελο lang μονο τα british.lang και greek.lang και στο speech μονο τα british.ogg και greek.ogg δουλευουν ολα ρολοι και στις επιλογες γραφει κανονικα γλωσσα:Ελληνικα :). ThanQ !! Ola ok twra! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Χάρτης Ιταλίας ... h**p://www.megaupload.com/?d=4NW231BG :) :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 sto rapidshare balte ton re guys i kapou na kanoume kai resume oxi ama de mporesoume na to katevasoume olo xana apo thn arxh ! Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Χάρτης Ιταλίας ... h**p://www.megaupload.com/?d=4NW231BG :) :) Γιατί δεν μπορώ να το κατεβάσω;;; Το συμπιεσμένο αρχείο εξαφανίζεται και δεν αποθηκεύεται πουθενά και με κανένα τρόπο.... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Μία δυσλειτουργια του mobile7 που παρατηρησα και οφειλεται στη μη υπαρξη του φακελου fonts εχει να κανει με τις πληροφοριες gps...οταν δηλαδη παταω το πληκτρο 3 κλεινει η εφαρμογη. :( Δεν ξερω αν ειναι γενικο προβλημα αυτο ή συμβαινει μονο στο δικο μου τηλεφωνο και αν συμβαινει και σε αλλες γλωσσες της εφαρμογης. Αν βεβαια περασεις και το φακελο fonts αλλαζει η γραμματοσειρα του τηλεφωνου... Ακυρο!!!το πρόβλημα είχε να κάνει καθαρά με τη σύνδεση του κινητού με το GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guzzler Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Emena den mou kanei ayto to provlhma.To exo omos sta agglika kai to kinhto kai to Route66.Isos giayto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Μία δυσλειτουργια του mobile7 που παρατηρησα και οφειλεται στη μη υπαρξη του φακελου fonts εχει να κανει με τις πληροφοριες gps...οταν δηλαδη παταω το πληκτρο 3 κλεινει η εφαρμογη. :( Δεν ξερω αν ειναι γενικο προβλημα αυτο ή συμβαινει μονο στο δικο μου τηλεφωνο και αν συμβαινει και σε αλλες γλωσσες της εφαρμογης. Αν βεβαια περασεις και το φακελο fonts αλλαζει η γραμματοσειρα του τηλεφωνου... Εγω που τον φακελο fonts δεν τον εχω σβησει,οταν δεν υπαρχει σημε gps κλεινει η εφαρμογη οταν θελω να δω τισ πληροφοριες,αν εχω σημα μου τις δειχνει κανονηκα! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakisp Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Παιδια 2 ερωτησεις θέλω να κανω χωρις να σας κουρασω καταρχην πηγα στο site που δεινετε και δεν μπορω να το κατεβασω και δευτερον κανει για το 3230? αν μπορει καπιος ασ με βοηθησει ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Παιδια 2 ερωτησεις θέλω να κανω χωρις να σας κουρασω καταρχην πηγα στο site που δεινετε και δεν μπορω να το κατεβασω και δευτερον κανει για το 3230? αν μπορει καπιος ασ με βοηθησει ευχαριστω πολυ κανει για το 3230. λιγες σελιδες πισω(69-70) δεν κατεβαινουν τα links; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Καλησπέρα, επειδή έχω internet μόνο στη δουλειά και το rapidshare είναι κομμένο απο τα τζιμάνια του server, μήπως μπορεί κάποιος που έχει adsl σύνδεση να μου στείλει το πακέτο στο email μου:stratisd@yahoo.com ? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakisp Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 file moy nikoskat phga se ayta ta 2 link:http://mail.google.com/mail/ kai se ayto http://kalypso.iasa.gr/Route66_Mobile_7.rar katebainoun ala den exei oute to sis mesa gia egkatastash oute to xarth kai phga kai se ayto http://rapidshare.de/files/9081576/Athens.zip kai den katebainei tipota an mporeis dwse th boh8eia sou eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 file moy nikoskat phga se ayta ta 2 link:http://mail.google.com/mail/ kai se ayto http://kalypso.iasa.gr/Route66_Mobile_7.rar katebainoun ala den exei oute to sis mesa gia egkatastash oute to xarth kai phga kai se ayto http://rapidshare.de/files/9081576/Athens.zip kai den katebainei tipota an mporeis dwse th boh8eia sou eyxaristw Πάντως σε μένα ο χάρτης από το rapidshare.de κατεβαίνει κανονικά. Απλά, αφού επιλέξεις free download-type περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα (έχει αντίστροφη μέτρηση στο κάτω μέρος της σελίδας) και στη συνέχεια γράφεις στο κουτάκι τον κωδικό (εμφανίζεται δίπλα απ΄το κουτάκι με πολύχρωμα γράμματα) που σου δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts