pan82 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; Όταν η οθόνη σου παραμένει σταθερή σε ένα σημείο, και κινήσεις τον κέρσορα πάνω σε έναν δρόμο που δεν αναγράφεται στην οθόνη σου, το όνομά του, σου εμφανίζεται το όνομα του δρόμου αυτού; Γιατί σε εμένα δεν συμβαίνει (βέβαια ούτε στο παλιό συνέβαινε αυτό). Κοίτα και την φώτο http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3884FEscr_010_.jpg Ο κέρσορας βρίσκεται πάνω σε έναν δρόμο ο οποίος δεν έχει όνομα πάνω του. Στο παλιό κάτω απο τον τίτλο Mobile 7 θα έβγαινε το όνομά του. Στο νέο δεν βγαίνει τίποτα. Μεγάλο μειονέκτημα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει βέβαια με κάποιο gps receiver. ϊσως η λειτουργία του είναι τελέιως διαφορετική. Επανήλθα κι εγώ με αρκετές δοκιμές και παίξιμο με το χάρτη και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος!! Έχει ακόμα αρκετές ατέλειες με σημαντικότερη την έλλειψη ελληνικών στις ονομασίες των δρόμων, μα καλά αφού όλα τα κάνανε Ελληνικά τόσο δύσκολο τους ήταν να αλλάξουν και τους χάρτες, επίσης τι μανία να λέει agios Sofia στους δρόμους, ας τους πει κάποιος ότι υπάρχει και θηλυκό!! Η σημαντικότερη βελτίωση είναι αυτή που αναφέρει ο x_ray, απλά mirror πρέπει να φτιάξεις μια πορεία και τότε όπου πηγαίνει ο κέρσορας σου γράφει επάνω το όνομα της οδού, έτσι βοηθά πολύ στο ότι δε χρειάζεται να κάνεις απανωτά ζουμ για να δεις ποιος είναι ο κάθε δρόμος. Η ταχύτητα του τελικά είναι πολύ καλή ενώ πλέον αν βάλεις και νούμερο στην αναζήτηση σου πετυχαίνει το σημείο (όχι πάντα αλλά στο παλιότερο σπάνια έβρισκε και νούμερο). Θετικό ότι έχει επεκταθεί η κάλυψη και λίγο πιο έξω από την Αθήνα και έτσι ο χάρτης δε κόβεται απότομα. Μου έκανε εντύπωση που έχει οδούς ακόμα και αρκετά έξω όπως Ωροπος, Χαλκούτσι και πολλές φορές μικρά δρομάκια ακόμα και χωματόδρομους. Πλέον το κινητό που είναι ολοκληρωμένο!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Βρε παιδιά.... Τελικά το sx1 είναι συμβατό με τη νεότερη έκδοση του route66? Γιατί κατέβασα τόσο το πακέτο του cypherth όσο και του Guzzler, αλλά τίποτα. Στο πακέτο του cypherth δεν μπόρεσα να κάνω install το sis ούτε από το ίδιο το κινητό,ούτε από τη σουίτα της siemens. Στο κεντρικό μενού εμφανίζεται μεν το route66 (αλλά χωρίς εικονίδιο), αλλά αδυνατεί να εκκινήσει το πρόγραμμα, με σφάλμα "Σφάλμα συστήματος!" Στο site της εφαρμογής δεν αναφέρεται πουθενά το sx1... :( Μάλλον αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοί του θα μείνουμε με την παλιά έκδοση ε....; :mad: Το SIS δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο εργοστασιακό SX1 καθως η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου δεν επαρκεί. Πως κατάφερες να το περάσεις δεν γνωρίζω, ο μόνος δυνατός τρόπος είναι να αντιγράψεις τα περιοεχόμενα του SIS απ' ευθείας στην MMC, όπως και νομίζω πως έκανες. Απο κει και πέρα τωρα, και εγω παρατηρώ την ίδια συμπεροφορά ακριβώς. Το εικονίδιο στο μενου δεν έχει το σήμα του R66 ενω όταν το ξεκινάς παίρνεις σφάλμα συστήματος. Δοκίμασα επίσης και τον νέο χάρτη στο παλιό R66 αλλά δεν είναι συμβατός. Προσωπικά, την βελτίωση που περίμενα περισσότερο είναι ο χάρτης, το πρόγραμμα με ικανοποιεί. Πολλοί δρόμοι έχουν λάθος κατεύθυνση και επίσης αρκετοί δεν είναι ορισμένοι σαν κεντρικοί με αποτέλεμα να σε πάει απο του devil της μητέρα (πχ περιοχή Πετρούπολης, Λιοσίων, Πατήσια). Αν τώρα υπάρχει το "bug" που αναφέρει το φιλος mirrorofsorow με την μη ένδειξη του δρόμου κάτω απο τον τιτλο της εφαρμογής τότε πρόκειται όντως για μεγαλο μειονέκτημα. Να σημειώση οτι το 2005 όταν λειτουργεί με GPS δεν εμφανίζει ούτε αυτό τον δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο αλλά δείχνει τον αριθμό των δορυφόρων, τρελή χαζομάρα και κακώς το επέκτειναν και στην χωρις GPS λειτουργία. Τωρα πια εμείς με το SX1 και το GPS αναμένουμε το Destinator SP αλλά κάτι μου λέει πως ούτε αυτό θα υποστηρίζει Symbian 6.1... (Γαμώτο, δεν δίνω 600€ για νέο Symbian, δε λέει!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delis7 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3884FEscr_010_.jpg Ο κέρσορας βρίσκεται πάνω σε έναν δρόμο ο οποίος δεν έχει όνομα πάνω του. Στο παλιό κάτω απο τον τίτλο Mobile 7 θα έβγαινε το όνομά του. Στο νέο δεν βγαίνει τίποτα. Μεγάλο μειονέκτημα.. Tha sou po ego vre i Amfiaraou einai!!!! Ti kerdizo :lol: :lol: ??? Pera apo tin plaka omos megalo mionektima opos kai na to kanoume xoris to GPS reciver auti i dinatotita tou paliou route66 voleve poli. Παράθεση Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του... Greece Photos http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Tha sou po ego vre i Amfiaraou einai!!!! Ti kerdizo :lol: :lol: ??? Pera apo tin plaka omos megalo mionektima opos kai na to kanoume xoris to GPS reciver auti i dinatotita tou paliou route66 voleve poli. ηθελα κι εγω να το αναφερω αυτο, μεγαλο μειονεκτημα, με βολευε πολυ. αλλα ενταξει...οσο για τα fonts, εγω δεν τα περασα καν και δουλευει ρολοι;) στο μισητο 6600 οπως ειπε ενα παιδι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Tha sou po ego vre i Amfiaraou einai!!!! Ti kerdizo :lol: :lol: ??? Pera apo tin plaka omos megalo mionektima opos kai na to kanoume xoris to GPS reciver auti i dinatotita tou paliou route66 voleve poli. Kαλά θα με τρελλάνετε τελείως;;; Εμένα πως το γράφει κανονικά ενώ αντίθετα στο παλιότερο δεν το έγραφε;; Μήπως δε βάζετε συγκεκριμένη πορεία;; Όταν φτιάχνεις πορεία πάντως υπάρχει μια γαλάζια γραμμή πάνω πάνω και γράφει μέσα το όνομα κάθε δρόμου πάνω στον οποίο είναι ο κέρσορας και είναι όντως η πιο χρήσιμη αναβάθμιση του προγράμματος. Αντιθέτος στη φώτο του mirror δεν έχει φτιαχτεί πορεία απλά έχει βάλει συγκεκριμένη διέυθυνση και προφανώς το πρόγραμμα δε θεωρεί απαραίτητο να δείχνει και εκεί τους δρόμους Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Εμενα μια χαρα δουλεψε με την πρωτη. Για τα ελληνικα επιλεξτε english καντε επανεκκινηση το προγραμμα, επιλεξτε greek, μετα επιλεξτε mandarin chinese, αλλη μια επανεκκινηση του προγραμματος και ειστε ετοιμοι. Εγω τουλαχιστον ετσι το εκανα και δουλευει. Οταν εκανα πολυ ζουμ, και εμενα μου εξαφανιζοταν ο χαρτης μεχρι που επελεξα: 3D perspective(3διάστατη προοπτικη)=off (Δεν ξερω αλλα ετσι πιο πολυ μ'αρεσει) Τωρα το μονο που λειπει απο 'μενα ειναι ο χαρτης της θεσσαλονικης και ενα gps reciever :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; Όταν η οθόνη σου παραμένει σταθερή σε ένα σημείο, και κινήσεις τον κέρσορα πάνω σε έναν δρόμο που δεν αναγράφεται στην οθόνη σου, το όνομά του, σου εμφανίζεται το όνομα του δρόμου αυτού; Γιατί σε εμένα δεν συμβαίνει (βέβαια ούτε στο παλιό συνέβαινε αυτό). Κοίτα και την φώτο http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3884FEscr_010_.jpg Ο κέρσορας βρίσκεται πάνω σε έναν δρόμο ο οποίος δεν έχει όνομα πάνω του. Στο παλιό κάτω απο τον τίτλο Mobile 7 θα έβγαινε το όνομά του. Στο νέο δεν βγαίνει τίποτα. Μεγάλο μειονέκτημα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει βέβαια με κάποιο gps receiver. ϊσως η λειτουργία του είναι τελέιως διαφορετική. Βάζεις τον κέρσορα πάνω στο δρόμο που δεν εμφανίζει το όνομά του, πάτας το κεντρικό πλήκτρο και στη συνέχεια επιλέγεις πληροφορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 παιδια, δικιο εχετε αλλα υπαρχει και η περιπτωση να μην εχεις φτιαξει πορεια και απλα να θες να βλεπεις τους δρομους και χωρις να αναγκαζεσαι να πατας πληροφοριες. ειναι μειονεκτημα σε σχεση με το προηγουμενο. φιλικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 παιδια, δικιο εχετε αλλα υπαρχει και η περιπτωση να μην εχεις φτιαξει πορεια και απλα να θες να βλεπεις τους δρομους και χωρις να αναγκαζεσαι να πατας πληροφοριες. ειναι μειονεκτημα σε σχεση με το προηγουμενο. φιλικα :) Τότε, κατά τη γνώμη μου, καλύτερα να το έχεις σε "2D perspective".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 na rotiso kati !! epeidh variemai na kano egkatastash to kainoutrio route 66 mobile 7 !! an valo ton xarth mesa sto palio route 66 tha doulepsei h oxi? to ekane kaneis? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Τότε, κατά τη γνώμη μου, καλύτερα να το έχεις σε "2D perspective".. σε 2D το εχω:)na rotiso kati !! epeidh variemai na kano egkatastash to kainoutrio route 66 mobile 7 !! an valo ton xarth mesa sto palio route 66 tha doulepsei h oxi? to ekane kaneis?τι ακριβως βαριεσαι δηλαδη; με card reader θα το περασεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Δεν θα δουλέψει, το δοκίμασα εγω. Δεν βλεπω τον λόγο πάντως να μην δοκιμάσεις το Mobile 7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas73 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ευχαριστώ πολύ PCMAN για την πληροφορία με τα ελληνικά. Τώρα δουλεύει! Τελικά ο φάκελος με τα fonts χρειάζεται ή τον πετάμε? Επειδή σήμερα αγόρασα GPS (της Nokia) και είμαι και άσχετος πρέπει να είσαι σε ανοιχτό χώρο για να πιάσει, γιατί μέσα στο σπίτι δεν πιάνει τίποτα... Δεν το έχω δοκιμάσει εκτός γιατί φορτίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Ευχαριστώ πολύ PCMAN για την πληροφορία με τα ελληνικά. Τώρα δουλεύει! Τελικά ο φάκελος με τα fonts χρειάζεται ή τον πετάμε? Επειδή σήμερα αγόρασα GPS (της Nokia) και είμαι και άσχετος πρέπει να είσαι σε ανοιχτό χώρο για να πιάσει, γιατί μέσα στο σπίτι δεν πιάνει τίποτα... Δεν το έχω δοκιμάσει εκτός γιατί φορτίζει! εγω δεν τον εβαλα καθολου το φακελο fonts και δουλευει κανονικα. το gps δεν πιανει λογω τοιχων, για εξωτερικο χωρο προοριζεται.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 εγω δεν τον εβαλα καθολου το φακελο fonts και δουλευει κανονικα. το gps δεν πιανει λογω τοιχων, για εξωτερικο χωρο προοριζεται.:) Ούτε κι εγώ έβαλα το φάκελο fonts. Το περίεργο είναι οτι για να μου εμφανίσει τα ελληνικά πρέπει να επιλέξω ως γλώσσα τα "mandarin chinese" :wacko: Αν επιλέξω τα ελληνικά μου βγάζει μια άσχετη γλώσσα. Λέτε να είναι τα mandarin chinese? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Ούτε κι εγώ έβαλα το φάκελο fonts. Το περίεργο είναι οτι για να μου εμφανίσει τα ελληνικά πρέπει να επιλέξω ως γλώσσα τα "mandarin chinese" :wacko: Αν επιλέξω τα ελληνικά μου βγάζει μια άσχετη γλώσσα. Λέτε να είναι τα mandarin chinese? Και σε εμενα το ιδιο ακριβως. Τουλαχιστον ετσι εχω ελληνικα και ας τα λεει mandarin chinese :wacko: Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Εγώ μετονόμασα το british.lang σε british1.lang, και το greek.lang σε british.lang. Το ίδιο έκανα και με το speech αλλά και με το help και έχω παντού Ελληνικά. Τα fonts δεν τα έχω σβήσει αλλά θα τα σβήσω για να να μην δημιουργηθεί το πρόβλημα που έχουν αναφέρει αρκετοί. Άλλωστε όπως ανέφερε και ο nervous, το πρόγραμμα δεν επιρεάζεται και συνεχίζει να δουλεύει κανονικά. Το όνομα δεν εμφανίζεται μόνο αν δεν επιλέξεις πορεία. Όταν όμως έχεις βάλει κάποια πορεία και πλοηγείσαι μέσα σε αυτήν, σου δίνει ακριβής πληροφορίες με το όνομα και πολλές φορές τον αριθμό του δρόμου που βρίσκεσαι. Ανα πάσα στιγμή βέβαια, όταν δεν έχεις επιλέξει πορεία, μπορείς να πατήσεις το κεντρικό πλήκτρο και να επιλέξεις πληροφορίες βγάζοντάς σου τον αριθμό, την οδό αλλά και τα όρια αρίθμησης του δρόμου που βρίσκεται ο κέρσορας. Αυτό όμως θα ήθελα να γινόταν ανα πάσα στιγμή και όχι μόνο όταν επιλέξουμε πληροφορίες. όσοι έχουν gps receiver, ας μας πούν, στο full screen mode πως κατανέμονται οι πληροφορίες; Γιατί σε εμάς δεν υπάρχει καθόλου full screen Μιας και μια τεράστια μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης γράφει NO GPS!. Αλλά και μία λεπτή στο πάνω μέρος της οθόνης μας τρώει λίγη ακόμα οθόνη, χωρίς να έχει κάποια λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Paidia kalimera. Elpizo na voithisa me to xarti pou anevasa. Osoi kanoun oneira gia alles poleis as to xehasoun ! I as perimenoun to Destinator. Anyway, ego egatestisa olo to paketo stin mmc tou 6680 kai paizei apsoga. To s/k pairno kai to fortuna slip kai kales mou diadromes. Se allo post tha vreite kai to Metro S60 me to xarti tis Athinas ! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 όσοι έχουν gps receiver, ας μας πούν, στο full screen mode πως κατανέμονται οι πληροφορίες; Γιατί σε εμάς δεν υπάρχει καθόλου full screen Μιας και μια τεράστια μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης γράφει NO GPS!. Αλλά και μία λεπτή στο πάνω μέρος της οθόνης μας τρώει λίγη ακόμα οθόνη, χωρίς να έχει κάποια λειτουργία. Όταν είσαι σε full screen mode πάτα το 2 και θα έχεις αποτέλεσμα. Συντομεύσεις: κουμπί 5: εναλλάσει από normal σε full screen mode κουμπί 2:όταν είσαι σε full screen mode εναλλάσει σε μορφή με την μπλέ μπάρα και σε πλήρη full screen μορφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Na rwthsw kati? :O Ekane restart to thlefwno kai twra pia mou vgazei ta ellhnika sto menu tou me alla fonts... :blink: http://img234.imageshack.us/img234/8850/scmenu9oo.jpg Mipws ftaine ta fonts tou Route 66 pou lete?? Ti prepei na kanw gia na ta vgalw? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 όσοι έχουν gps receiver, ας μας πούν, στο full screen mode πως κατανέμονται οι πληροφορίες; Γιατί σε εμάς δεν υπάρχει καθόλου full screen Μιας και μια τεράστια μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης γράφει NO GPS!. Αλλά και μία λεπτή στο πάνω μέρος της οθόνης μας τρώει λίγη ακόμα οθόνη, χωρίς να έχει κάποια λειτουργία. Κατα την πλοηγηση με gps αυτη η μπαρα που λες ειναι πολυ χρησιμη γιατι δινει πληροφοριες οπως την αποσταση που θα σου δωθει η επομενη φωνητικη εντολη, η ωρα στην οποια θα φτασεις στον προορισμο σου, ο συνολικος χρονος της διαδρομης.Επισης σου δειχνει σε ποια οδο βρισκεσαι εκεινη τη στιγμη και την ποιοτητα σηματος που λαμβανεις απο τους δορυφορους. Με λιγα λογια αυτη η μπαρα ειναι οτι ακριβως ελειπε απο το Route 66 mobile 2005. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guzzler Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Kalhmera.Ontos ayth h mpara me tis odigies einai poly kalh.Einai apo ayta pou eida se screenshots kai pistika oti prepei na valo thn nea ekdosh.Paidia osoi exete katevasei thn dikia mou ekdosh petaxte to fonts fakelo.Mono zimia kanei.Exei san apotelesma na allazei thn grammatoseira tou kinhtou olou.An to pathate apla kante epanekinhsh to kinhto xoris thn MMC mesa kai tha valei thn default afou den tha vrei thn font.Doulevei apsoga xoris aythn. Ontos exo vrei kai ego odous me anapodh poria.An den eixe ayto tote tha htan ok.To interface mou aresei kai exeis epiloges na kaneis oti thes.Px na vgaleis thn mpara kai na einai entelos Full Screen. Ante na doume kai to destinator.Osoi to exoun doulepsei, exei kalitero interface apo to Route66 7?Kala gia xarti den milame sigoura poly kalitero afou einai NGI. *Osoi theloun na vgaloun to font tha prepei mallon na xanaperasoun to programma xoris to fakelo fonts giati to system folder den fenetai gia na to kanoun delete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Paidia kalimera. Elpizo na voithisa me to xarti pou anevasa. Osoi kanoun oneira gia alles poleis as to xehasoun ! I as perimenoun to Destinator. Anyway, ego egatestisa olo to paketo stin mmc tou 6680 kai paizei apsoga. To s/k pairno kai to fortuna slip kai kales mou diadromes. Se allo post tha vreite kai to Metro S60 me to xarti tis Athinas ! ...και πάλι φίλε μου σε ευχαριστώ! Να είσαι καλά... Θα ήθελα να ευχαριστίσω και τον φίλο για τα "κινέζικα" ελληνικά... Πράγματι, τώρα έχω και Ελληνικό μενού... Keep on the good work!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Όντως ευχαριστούμε πολύ!!! :D Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 χμ.... ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νεύρα μέχρι στιγμής είναι το γεγονός ότι όταν πασ να βρεις πχ τι ατμ καφετέριεσ και μετρό υπάρχουν γύρω από τον κέρσορα σε απόσταση 10χιλιομέτρων πχ, πρέπει να ξεκλικάρεις όλη τη λίστα!!!!!! αφού είναι όλα κλικαρισμένα... και άντε πεσ ότι κάθεσαι και το κάνεις, και δεν βρίσκεις κάτι και θεσ να ψάξει στα 50 (λέμε τώρα...) τα κλικάρει πάλι όλα!!!!!!! έλεος..... :) Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts