blusprint Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Μηπως ξερεις σε τι τιμη θα ερθει και ποια θα ειναι η καλυψη των νεων χαρτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Oxi,ayto den einai gnwsto.Mporeis na steileis ena email sthn NGI gia tetoies plhrofories(logika 8a kostizei oso h ekdosh gia Windows mobile). Anaforika me thn kalypsh kai ayth kata ta fainomena 8a einai h idia me to xarth pou 8a kyklofrhsei se liges meres apo thn NGI ,kata ta legomena ths opoias 8a kalyptei 50+ polleis ths Elladas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 auto periexei ton ellhniko xarth gia to mobile7 route66 i to palio route66? Το παλιο . Εχει γραφτει παρα πολλες φορες στις προηγουμενες σελιδες ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Καλά δοκίμασα το mobile7 με το χάρτη της Ιταλίας και πορώθηκα... θέλω και την Ελλάδα!!!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 pan86 apo pou ton vrhkes? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 pan86 apo pou ton vrhkes? Υπάρχει στο iphone forum αλλά είναι λίγο μεγάλος κοντά στα 160ΜΒ!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 pan82 το πέρασες το *****ed by babes ή εγκατέστησες μόνο το setup coffee cup απλά για να το δοκιμάσεις? τον χάρτη της ιταλίας δεν κατάφερα να τον βρώ μόνο ένα λινκ για uiq. αντε αφού ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του πώς και δεν υπάρχει "έτοιμο" ακόμα??? (εννοώ με χάρτη της ελλάδας) :) Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλημερα σας! Το προγραμμα το βρηκα στο Mirc αλλα προς το παρον ΔΕ μπορω να το κατεβασω! Ειναι 2.1 ΜΒ... θα προσπαθησω κι αν εχω κατι νεοτερο θα σας ειδοποιησω! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 pan82 το πέρασες το *****ed by babes ή εγκατέστησες μόνο το setup coffee cup απλά για να το δοκιμάσεις? τον χάρτη της ιταλίας δεν κατάφερα να τον βρώ μόνο ένα λινκ για uiq. αντε αφού ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του πώς και δεν υπάρχει "έτοιμο" ακόμα??? (εννοώ με χάρτη της ελλάδας) :) Kατέβασα το κανονικό πρόγραμμα και στη συνέχεια πέρασα το c**** από το iphone και μετά το χάρτη της Ιταλίας επίσης από το iphone! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 re paidia mhpos vghke kanenas kainourios xrths ths athinas!h kamia pio kainouria ekdosh tou route 66 pou na exei tn ellada?? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guzzler Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Exei vgei to Route 66 Mobile 7 kai perimenoume ton xarth... Diavase to thread... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Μόλις παράγγειλα το Ambeon BT112A από το Play247!! Ελπίζω να παίζει καλά!! :w00t: :D Ας ελπίσουμε τώρα να παίξει και το mobile7 όπως και κανά destinator και μετά... αντε γειά!!! (όχι ότι το route μας χαλάει, λέμε τώρα...) ;) Ήρθε ήρθε!! Λοιπόν έχουμε και λέμε: Αισθητικά και λειτουργικά άψογο! Χθες έκανα την πρώτη live δοκιμή μου και έπαιξε πολύ καλα και μου βρήκε το δρόμο και με οδήγησε άψογα σε μία περιοχή που δεν ήξερα καθόλου (Ster στο Ίλιον). Βέβαια να πω σε αυτό το σημείο ότι βοήθησε πολύ που ξέραμε περίπου που βρίσκεται και έτσι πήγαμε από Εθνική (μας έστελνε από Αθήνα). Μετά όμως σχετικά με την έξοδο και από εκεί και μετά που να πάμε όλα τέλεια! Το GPS είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος, όμορφο και δείχνει να έχει καλό σήμα. Δεν το έχω ψάξει πάρα πολύ και θα επανέλθω αλλά με μία πρώτη προσέγγιση δείχνει αρκετά καλό! Αυτά! :) Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Σήμερα το έλαβα και εγω...Οι Ολλανδοί είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ! Ενώ με διαβεβαίωναν πως το έστειλαν από 22 Νοεμβρίου με ΑΠΛΟ ταχυδρομείο, τελικά το έλαβα με FedEx και με ημερομηνία αποστολής από Άμστερνταμ 9 Δεκεμβρίου, δηλ. μόλις την Παρασκευή.... :mad: :mad: Δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα, οπότε περισσότερα εν ευθέτω χρόνο..... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 se pda i se laptop benei ayto to prg i kapio allo paromio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 @alkhs123: O τιτλος της ενοτητας που βρισκεσαι ειναι Nokia Series 60 ,οποτε καταλαβαινεις ... :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Σήμερα το έλαβα και εγω...Οι Ολλανδοί είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ! Ενώ με διαβεβαίωναν πως το έστειλαν από 22 Νοεμβρίου με ΑΠΛΟ ταχυδρομείο, τελικά το έλαβα με FedEx και με ημερομηνία αποστολής από Άμστερνταμ 9 Δεκεμβρίου, δηλ. μόλις την Παρασκευή.... :mad: :mad: Δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα, οπότε περισσότερα εν ευθέτω χρόνο..... :) Καλοριζικο!!Προφανως αν δεν τους ειχες στειλει το μειλ ακομα θα το περιμενες.Περιμενουμε με αγωνια εντυπωσεις(και το χαρτη :rolleyes: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Τελικα καταφερα και το κατεβασα απο το Mirc. Η εγκατασταση ευκολη και απλη! Το προγραμμα το ετρεξα με το GPS που εχω για να δω ΜΟΝΟ τις γενικες πληροφοριες που δινει (υψος, ωρα, γεωμετρικο υψος και πλατος). Εχω ολους τους "παλειους" χαρτες, αλλα απο οτι φαινεται ΔΕΝ ειναι συμβατοι με την καινουρια εκδοση... Οποτε πρεπει να περιμενουμε να τους ανεβασουν οσοι εχουν το προγραμμα τα αρχεια *.prm. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Ήρθε ήρθε!! Λοιπόν έχουμε και λέμε: Αισθητικά και λειτουργικά άψογο! Χθες έκανα την πρώτη live δοκιμή μου και έπαιξε πολύ καλα και μου βρήκε το δρόμο και με οδήγησε άψογα σε μία περιοχή που δεν ήξερα καθόλου (Ster στο Ίλιον). Βέβαια να πω σε αυτό το σημείο ότι βοήθησε πολύ που ξέραμε περίπου που βρίσκεται και έτσι πήγαμε από Εθνική (μας έστελνε από Αθήνα). Μετά όμως σχετικά με την έξοδο και από εκεί και μετά που να πάμε όλα τέλεια! Το GPS είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος, όμορφο και δείχνει να έχει καλό σήμα. Δεν το έχω ψάξει πάρα πολύ και θα επανέλθω αλλά με μία πρώτη προσέγγιση δείχνει αρκετά καλό! Αυτά! :) Βρε συ βάλε αυτό που θέλουμε σε ενα rapidshare να ξεχαρμανιάσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 x_ray, ο χάρτης που περιλαμβάνει, τι μέγεθος έχει και σε τι μορφή είναι; Λογικά θα είναι .prm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 x_ray, ο χάρτης που περιλαμβάνει, τι μέγεθος έχει και σε τι μορφή είναι; Λογικά θα είναι .prm To εγκατέστησα, φαίνεται πως λειτουργεί σωστά, μόνο τσάρκα δεν πήγα...Θα πάω αύριο....Και θα μεταφέρω εντυπώσεις.... :) Το σύνολο της εγκατάστασης είναι περίπου 22 ΜΒ, μέσα στα οποία βρίσκεται και ο χάρτης της Αθήνας, ένα αρχείο .prm 8,8 ΜΒ.... ;) Πείτε μου πού μπορώ να το μεταφέρω για να το μοιραστείτε όλοι....(φαντάζομαι πως θα θέλει και σπάσιμο, με κάποιο τρόπο...) :) Επίσης θα ήθελα και εγώ τον χάρτη της Ευρώπης..... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 mpes se kapoio site tou tipou rapidshare.de kai kane to upload an sou einai eukolo :) Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Ανεβασε στο rapidshare.de οπως προτεινε και ο cypherth μονο το χαρτη.Αμα θες μπορω να σου δωσω το χαρτη της Ιταλιας.Δυστυχως δεν εχω αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 o xarths pou th valete gia pio programma einai gia to route66? h gia to mobile 7? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 o xarths pou th valete gia pio programma einai gia to route66? h gia to mobile 7? Ειναι για το Route 66 Mobile 7 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guzzler Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Paidia telika ton exoume to Xarth?x_Ray ton anevases?An nai doste link na to tsimpiso!Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts