Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές πλοήγησης

jojo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως ξερεις σε τι τιμη θα ερθει και ποια θα ειναι η καλυψη των νεων χαρτων?

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Oxi,ayto den einai gnwsto.Mporeis na steileis ena email sthn NGI gia tetoies plhrofories(logika 8a kostizei oso h ekdosh gia Windows mobile).

Anaforika me thn kalypsh kai ayth kata ta fainomena 8a einai h idia me to xarth pou 8a kyklofrhsei se liges meres apo thn NGI ,kata ta legomena ths opoias 8a kalyptei 50+ polleis ths Elladas.

auto periexei ton ellhniko xarth gia to mobile7 route66 i to palio route66?

Το παλιο . Εχει γραφτει παρα πολλες φορες στις προηγουμενες σελιδες ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλά δοκίμασα το mobile7 με το χάρτη της Ιταλίας και πορώθηκα... θέλω και την Ελλάδα!!!!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

pan86 apo pou ton vrhkes?

Υπάρχει στο iphone forum αλλά είναι λίγο μεγάλος κοντά στα 160ΜΒ!!

George Bernard Shaw

pan82 το πέρασες το *****ed by babes ή εγκατέστησες μόνο το setup coffee cup απλά για να το δοκιμάσεις?

τον χάρτη της ιταλίας δεν κατάφερα να τον βρώ μόνο ένα λινκ για uiq.

αντε αφού ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του πώς και δεν υπάρχει "έτοιμο" ακόμα??? (εννοώ με χάρτη της ελλάδας) :)

cypherth

Καλημερα σας!

Το προγραμμα το βρηκα στο Mirc αλλα προς το παρον ΔΕ μπορω να το κατεβασω! Ειναι 2.1 ΜΒ... θα προσπαθησω κι αν εχω κατι νεοτερο θα σας ειδοποιησω!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

pan82 το πέρασες το *****ed by babes ή εγκατέστησες μόνο το setup coffee cup απλά για να το δοκιμάσεις?

τον χάρτη της ιταλίας δεν κατάφερα να τον βρώ μόνο ένα λινκ για uiq.

αντε αφού ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του πώς και δεν υπάρχει "έτοιμο" ακόμα??? (εννοώ με χάρτη της ελλάδας) :)

Kατέβασα το κανονικό πρόγραμμα και στη συνέχεια πέρασα το c**** από το iphone και μετά το χάρτη της Ιταλίας επίσης από το iphone!

George Bernard Shaw

Μόλις παράγγειλα το Ambeon BT112A από το Play247!! Ελπίζω να παίζει καλά!! :w00t: :D Ας ελπίσουμε τώρα να παίξει και το mobile7 όπως και κανά destinator και μετά... αντε γειά!!! (όχι ότι το route μας χαλάει, λέμε τώρα...) ;)

Ήρθε ήρθε!! Λοιπόν έχουμε και λέμε: Αισθητικά και λειτουργικά άψογο! Χθες έκανα την πρώτη live δοκιμή μου και έπαιξε πολύ καλα και μου βρήκε το δρόμο και με οδήγησε άψογα σε μία περιοχή που δεν ήξερα καθόλου (Ster στο Ίλιον). Βέβαια να πω σε αυτό το σημείο ότι βοήθησε πολύ που ξέραμε περίπου που βρίσκεται και έτσι πήγαμε από Εθνική (μας έστελνε από Αθήνα). Μετά όμως σχετικά με την έξοδο και από εκεί και μετά που να πάμε όλα τέλεια! Το GPS είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος, όμορφο και δείχνει να έχει καλό σήμα. Δεν το έχω ψάξει πάρα πολύ και θα επανέλθω αλλά με μία πρώτη προσέγγιση δείχνει αρκετά καλό! Αυτά! :)

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Σήμερα το έλαβα και εγω...Οι Ολλανδοί είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ! Ενώ με διαβεβαίωναν πως το έστειλαν από 22 Νοεμβρίου με ΑΠΛΟ ταχυδρομείο, τελικά το έλαβα με FedEx και με ημερομηνία αποστολής από Άμστερνταμ 9 Δεκεμβρίου, δηλ. μόλις την Παρασκευή.... :mad: :mad:

Δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα, οπότε περισσότερα εν ευθέτω χρόνο..... :)

@alkhs123: O τιτλος της ενοτητας που βρισκεσαι ειναι Nokia Series 60 ,οποτε καταλαβαινεις ... :O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σήμερα το έλαβα και εγω...Οι Ολλανδοί είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ! Ενώ με διαβεβαίωναν πως το έστειλαν από 22 Νοεμβρίου με ΑΠΛΟ ταχυδρομείο, τελικά το έλαβα με FedEx και με ημερομηνία αποστολής από Άμστερνταμ 9 Δεκεμβρίου, δηλ. μόλις την Παρασκευή.... :mad: :mad:

Δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα, οπότε περισσότερα εν ευθέτω χρόνο..... :)

Καλοριζικο!!Προφανως αν δεν τους ειχες στειλει το μειλ ακομα θα το περιμενες.Περιμενουμε με αγωνια εντυπωσεις(και το χαρτη :rolleyes: )

Τελικα καταφερα και το κατεβασα απο το Mirc. Η εγκατασταση ευκολη και απλη!

Το προγραμμα το ετρεξα με το GPS που εχω για να δω ΜΟΝΟ τις γενικες πληροφοριες που δινει (υψος, ωρα, γεωμετρικο υψος και πλατος).

Εχω ολους τους "παλειους" χαρτες, αλλα απο οτι φαινεται ΔΕΝ ειναι συμβατοι με την καινουρια εκδοση...

Οποτε πρεπει να περιμενουμε να τους ανεβασουν οσοι εχουν το προγραμμα τα αρχεια *.prm.

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Ήρθε ήρθε!! Λοιπόν έχουμε και λέμε: Αισθητικά και λειτουργικά άψογο! Χθες έκανα την πρώτη live δοκιμή μου και έπαιξε πολύ καλα και μου βρήκε το δρόμο και με οδήγησε άψογα σε μία περιοχή που δεν ήξερα καθόλου (Ster στο Ίλιον). Βέβαια να πω σε αυτό το σημείο ότι βοήθησε πολύ που ξέραμε περίπου που βρίσκεται και έτσι πήγαμε από Εθνική (μας έστελνε από Αθήνα). Μετά όμως σχετικά με την έξοδο και από εκεί και μετά που να πάμε όλα τέλεια! Το GPS είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος, όμορφο και δείχνει να έχει καλό σήμα. Δεν το έχω ψάξει πάρα πολύ και θα επανέλθω αλλά με μία πρώτη προσέγγιση δείχνει αρκετά καλό! Αυτά! :)

Βρε συ βάλε αυτό που θέλουμε σε ενα rapidshare να ξεχαρμανιάσουμε

x_ray, ο χάρτης που περιλαμβάνει, τι μέγεθος έχει και σε τι μορφή είναι; Λογικά θα είναι .prm

x_ray, ο χάρτης που περιλαμβάνει, τι μέγεθος έχει και σε τι μορφή είναι; Λογικά θα είναι .prm

To εγκατέστησα, φαίνεται πως λειτουργεί σωστά, μόνο τσάρκα δεν πήγα...Θα πάω αύριο....Και θα μεταφέρω εντυπώσεις.... :)

Το σύνολο της εγκατάστασης είναι περίπου 22 ΜΒ, μέσα στα οποία βρίσκεται και ο χάρτης της Αθήνας, ένα αρχείο .prm 8,8 ΜΒ.... ;)

Πείτε μου πού μπορώ να το μεταφέρω για να το μοιραστείτε όλοι....(φαντάζομαι πως θα θέλει και σπάσιμο, με κάποιο τρόπο...) :)

Επίσης θα ήθελα και εγώ τον χάρτη της Ευρώπης..... :whistle:

Ανεβασε στο rapidshare.de οπως προτεινε και ο cypherth μονο το χαρτη.Αμα θες μπορω να σου δωσω το χαρτη της Ιταλιας.Δυστυχως δεν εχω αλλο.