aXe Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Αν βρεθεί το mobile7 "αγορασμένο" και παίζει, αλλάζω συσκευή!!! :rolleyes: :cool: :p Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 To έχω ήδη αγοράσει και το αναμένω (στη δέυτερη βδομάδα, δέκα εργάσιμες είπαν)....Όταν το πάρω θα το στείλω στο site που θα μου υποδείξετε για σπάσιμο και αχαλίνωτα download....Υπομονή.... :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Καλησπέρα Ρε παιδιά γιά ρίξτε μιά βοήθεια έχω το ΜοτοΑ925 και κάποιος φίλος μου έδωσε το route66 υποτίθετε γιά symbian μετά από λίγο κατάλαβα ότι ήταν series60 :( και θα ήθελα να μου πείτε σε ποιά τηλέφωνα 60άρια εγκαθήστατε διότι βλέπω ποιό πρίν ότι είναι γνωστό ότι στο Ν70 δέν περπατάει από που το καταλαβαίνω μέσα στό DVD που έχω έχει και ένα update 1.04 μήπως με αυτό κάνει στό Ν70 που ψήνομε να πάρω :D thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 esykas οπως εχει αναφερθει και σε προηγουμενα posts οχι δεν ειναι συμβατο με το n70 ουτε και με το n90. Μονο η καινουργια εκδοση που θα ονομαζεται πλεον Mobile 7 θα ειναι συμβατη.Οποτε οποιος θελει μπορει να το αγορασει ή να κανει υπομονη μεχρι να βρεθει σε πιο ελευθερη μορφη. :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 από που το καταλαβαίνω μέσα στό DVD που έχω έχει και ένα update 1.04 μήπως με αυτό κάνει στό Ν70 που ψήνομε να πάρω :D thanks Δεν κανει στο Ν70 ,μονο το -Mobile7. Το βγαζουν σε dvd ?, το original εχεις,με το gps μεσα? :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Δεν κανει στο Ν70 ,μονο το -Mobile7. Το βγαζουν σε dvd ?, το original εχεις,με το gps μεσα? :worry: όχι δέν έχω το original αυτός που μου το έδωσε τα έχει φορτώσει όλα σε ένα DVD 1,06GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 εγω εκανα οτι λεει η πρωτη σελιδα στο 3230 μου αλλα οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη...τιποτα....ουτε καν μηνυμα λαθους! δεν ξερω γιατι....πρεπει να δουλευει παντως.... θα περιμενω το mobile7 να βγει σε ελευθερη μορφη. τοτε αν δουλεψει ψηνομαι και για gps bluetooth ακομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nok_ser Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 καλημερα , καποιος μου ειπε οτι το route υπαρχει σε ελληνικα κανονικα . ξερει καποιος κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 καλημερα , καποιος μου ειπε οτι το route υπαρχει σε ελληνικα κανονικα . ξερει καποιος κατι? Ναι φιλε μου υπαρχει και λεγεται mobile 7.Ριξε μια ματια στα προηγουμενα μηνυματα και θα δεις περισσοτερες λεπτομερειες. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Παιδιά εχει αγοράσει κανένας ποτέ κάτι από το site 66.com;;; :worry: Εγώ σήμερα σημπλήρωσα δύο βδομάδες από την ημέρα παραγγελίας και δεν έλαβα τίποτα....Το χειρότερο είναι πως έχει ήδη χρεωθεί το ποσό στη κάρτα μου καθώς και το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να βλεπουμε την εξέλιξη της παραγγελίας.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Το Mobile 7 έχει και ελληνικούς χάρτες ή μόνο περοβάλλον όμως; Υποψιάζομαι το δεύτερο και με χαλάει το serach δρόμων σε greeklish... Χ_Ray, πάρτους τηλέφωνο η στείλε mail το συντομότερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 εγω εκανα οτι λεει η πρωτη σελιδα στο 3230 μου αλλα οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη...τιποτα....ουτε καν μηνυμα λαθους! δεν ξερω γιατι....πρεπει να δουλευει παντως.... θα περιμενω το mobile7 να βγει σε ελευθερη μορφη. τοτε αν δουλεψει ψηνομαι και για gps bluetooth ακομα.... Μήπως ξέχασες να βάλεις τον χάρτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Μήπως ξέχασες να βάλεις τον χάρτη? ΟΧΙ ολα τα εκανα κατα γραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 re paidia kalhmera!!pou mporo na vro to route66 kai tn xarth ths athinas!!exo ena nokai7610 !! logika tha douleuei !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 tasosvel καλημερα,σχεδον σε καθε σελιδα :rolleyes: ,αναφερεται απο το κατεβαζεις. Ψαξε λιγο λοιπον :p :X (δουλευει στο 7610) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 katevazo auto h**p://users.chan.sch.gr/aikoukou/AthensRoute66.exe !! einai sosto? meta tha akoloustiso tis odhgies pou mou dinei sthn proth selida tou forum? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 katevazo auto h**p://users.chan.sch.gr/aikoukou/AthensRoute66.exe !! einai sosto? meta tha akoloustiso tis odhgies pou mou dinei sthn proth selida tou forum? Aκριβως ,φιλε μου :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 mporo na to peraso me bleutooth h thelo card reader? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 mporo na to peraso me bleutooth h thelo card reader? θελει card reader για να γινει σωστα η δουλεια :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 kai kati teleutaio !! kai sorry gia to priximo!! to arxeio pou katevazo einai .exe !! oles oi odhgies milane gia .zip h .rar !! ti kano? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 kai kati teleutaio !! kai sorry gia to priximo!! to arxeio pou katevazo einai .exe !! oles oi odhgies milane gia .zip h .rar !! ti kano? Το αρχειο αμα το ανοιξεις θα γινει self-extract και θα συνεχισεις κανονικα την γνωστη διαδικασια. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 ok thnks!! se 5 min tha exei katevei !!epitelous!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 to egkatesthsa kai douleuei !! alla dn exei hxo !! tha eprepe na exei? mhpos xeretai giati dn exei? thnka gi tn bohtheia!! to programmataki douleuei teleia einai pragmatika polu kalo!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Η απορια μου ειναι αν ο καινουργιος χαρτης που ερχεται με το route66 mobile 7 ειναι συμβατος με το παλιο προγραμμα (route66 mobile 2005).Αν ειναι πραγματι συμβατος, να μας εδινε τουλαχιστον το χαρτη ο φιλος x_ray που το χει αγορασει να το δουλευαμε σε πρωτη φαση ετσι και μετα οταν βρισκαμε και το mobile7 c*****d να ημασταν οκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Η απορια μου ειναι αν ο καινουργιος χαρτης που ερχεται με το route66 mobile 7 ειναι συμβατος με το παλιο προγραμμα (route66 mobile 2005).Αν ειναι πραγματι συμβατος, να μας εδινε τουλαχιστον το χαρτη ο φιλος x_ray που το χει αγορασει να το δουλευαμε σε πρωτη φαση ετσι και μετα οταν βρισκαμε και το mobile7 c*****d να ημασταν οκ!! Ναι αυτο αλήθεια γίνεται??? Είναι φανταστική ιδέα!!! Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts