gnikolai Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Καλημερα σας! Ειχα ξαναγραψει στο φορουμ, αλλα καθως δε πηρα απαντησα πρεπει να σας ξαναενοχλησω... Εχει ασχοληθει κανεις με το ΤομΤομ; Το εχει εγκαταστησει κανεις; Αν ναι, μπορει να μου πει που εχει αντιγραψει ποιους φακελους ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ γιατι κανω τα παντα αλλα δεν τρεχει το προγραμμα! Ιδιως με τους χαρτες... Τους βαζω και δε τους βρισκει! Πιθανον τους βαζω σε λαθος φακελο και για αυτο ζηταω τη βοηθεια σας! Ευχαριστω! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 To Hollux που ανέφερε και ο asymvivastos πωλείται στο e-shop της ngi στα 130 euros. To έχει δοκιμάσει κανένας; Αξίζει να πάρεις κάτι τόσο φτηνό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Καλημερα σας! Ειχα ξαναγραψει στο φορουμ, αλλα καθως δε πηρα απαντησα πρεπει να σας ξαναενοχλησω... Εχει ασχοληθει κανεις με το ΤομΤομ; Το εχει εγκαταστησει κανεις; Αν ναι, μπορει να μου πει που εχει αντιγραψει ποιους φακελους ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ γιατι κανω τα παντα αλλα δεν τρεχει το προγραμμα! Ιδιως με τους χαρτες... Τους βαζω και δε τους βρισκει! Πιθανον τους βαζω σε λαθος φακελο και για αυτο ζηταω τη βοηθεια σας! Ευχαριστω! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=12917&page=4&pp=20&highlight=city+maps :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisad Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 . Να σημειωθεί οτι η διαδικασία γίνεται μόνο με card reader καθώς με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι σκότωμα και χάσιμο χρόνου. Πρέπει να αντιγράψουμε ολόκληρους φακέλους, κάτι που δεν γίνεται ούτε με το καλώδιο του 7610, ούτε με bluetooh και φυσικά ούτε με υπέρυθρες. Όσοι τα στείλουν με κάποιον απο αυτούς τους τρόπους στην συσκευή τους, πρέπει να συλλέξουν πολύ προσεκτικά τα αρχεία στους φακέλους E:/system/apps/Route66 και E:/Route66 Πραγμα πολύ χρονοβόρο και δυσκολο. mporeis na gineis ligo pio analytikos se oti afora thn diadikasia me to card reader. einai hardware h software? egw exw mono to kalwdio tou 7610 kai den exw kataferei na perasw ta arxeia. opoios mporei as dosei ta fwta tou .. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Καλησπερα σας! Ξανα επανερχομαι στο θεμα του ΤομΤομ καθως ΔΕ ψαχνω το ΤomTom City Maps, αλλα το ΤomTom Mobile! Το οποιο ειναι οπως το Route66 (ολοκληρη η χωρα και ΟΧΙ μονο η πολη) αλλα με καλυτερη απεικονιση περισσοτερες πληροφοριες κατα τη πλοηγηση και συνδεση των χαρτων μεταξυ τους! Για αυτο σας ξανα παρακαλω οποιος εχει το ΤomTom Mobile ας γραψει κατι σχετικα με του που αντιγραφονται οι φακελοι! Οπως ειπα και πριν εχω προβλημα, και ΔΕΝ μου διαβαζει τους χαρτες. Σας ευχαριστω! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 mporeis na gineis ligo pio analytikos se oti afora thn diadikasia me to card reader. einai hardware h software? egw exw mono to kalwdio tou 7610 kai den exw kataferei na perasw ta arxeia. opoios mporei as dosei ta fwta tou .. thanks Για δες εδω φιλε μου :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=531860#post531860 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=778300#post778300 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=779201#post779201 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monosandalos Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Καλησπερα σας! Ξανα επανερχομαι στο θεμα του ΤομΤομ καθως ΔΕ ψαχνω το ΤomTom City Maps, αλλα το ΤomTom Mobile! Το οποιο ειναι οπως το Route66 (ολοκληρη η χωρα και ΟΧΙ μονο η πολη) αλλα με καλυτερη απεικονιση περισσοτερες πληροφοριες κατα τη πλοηγηση και συνδεση των χαρτων μεταξυ τους! Για αυτο σας ξανα παρακαλω οποιος εχει το ΤomTom Mobile ας γραψει κατι σχετικα με του που αντιγραφονται οι φακελοι! Οπως ειπα και πριν εχω προβλημα, και ΔΕΝ μου διαβαζει τους χαρτες. Σας ευχαριστω! mIRC > Efnet > #mediaplace > Erario Εκει τα έχει σίγουρα. Για το αιβανετ δεν είμαι σίγουρος πάντως δεν αποκλείεται να τα βρεις κι εκει Παράθεση Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Καλησπερα σας! Ξανα επανερχομαι στο θεμα του ΤομΤομ καθως ΔΕ ψαχνω το ΤomTom City Maps, αλλα το ΤomTom Mobile! Το οποιο ειναι οπως το Route66 (ολοκληρη η χωρα και ΟΧΙ μονο η πολη) αλλα με καλυτερη απεικονιση περισσοτερες πληροφοριες κατα τη πλοηγηση και συνδεση των χαρτων μεταξυ τους! Για αυτο σας ξανα παρακαλω οποιος εχει το ΤomTom Mobile ας γραψει κατι σχετικα με του που αντιγραφονται οι φακελοι! Οπως ειπα και πριν εχω προβλημα, και ΔΕΝ μου διαβαζει τους χαρτες. Σας ευχαριστω! Δεν υπάρχει για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopop Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 kalimetra.thelw na sas rwtisw an axizei na agorasw gps syskeyi (exw egatastisi me bluetooth to root66 kai alla programmata pou xreiazonte syskey gps sto nokia 6600) i na agorasw mia syskeyi anex 230 px i mia kainourgia pou vgike twra.exei peripou 400 eyrw me programma vodafon 2 wres kai perixei syskey palm me kinito me plires xarti me fanaria (nea ekdosi) + syskey gps. ti lete? DEITE TO LINK http://www.inkshop.gr/show_item.php?item=797&uid=26617&pid=3&aa1=0&cid=0&iscid=93&qty=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monosandalos Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 O grnikolai δεν ψάχνει για Ελλάδα καθώς ζει στην Γερμανία. Για την ευρώπη υπάρχουν χάρτες άπ'οτι ξερω Παράθεση Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 O grnikolai δεν ψάχνει για Ελλάδα καθώς ζει στην Γερμανία. Για την ευρώπη υπάρχουν χάρτες άπ'οτι ξερω H Tom Tom απ'όσο γνωρίζω έχει χάρτες μόνο για πόλεις για τα Series 60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Καλησπερα απο το παγωμενο Μαιντς, βρε καλα μου παιδια και συμφορουμιτες... γιατι δε προσεχετε λιγο παραπανω τι σας γραφω!; Σας ευχαριστω βεβαια σε καθε περιπτωση για την πολυτιμη βοηθεια σας και εγνοια σας αλλα απαντατε σε ολα ΕΚΤΟΣ απο αυτο που ρωταω! Παμε λοιπον αλλη μια πιο αναλυτικα: Τομτομ, υπαρχουν 2 (δυο) εκδοσεις, η CityMaps που εχει να κανει με μεμωνομενες πολεις και η Mobile που εχει να κανει με κρατη, ολοκληρα κρατη! Αφηνουμε τη περιπτωση του CityMaps καθως ΔΕΝ μας ενδιαφερει! Και ψαχνουμε λυση στο προβλημα που εχουμε με τα κρατη! Σας τονιζω οτι το προγραμμα ειναι οπως και το Route66 (ασχετα αν στις Ελλαδας το χαρτη υπαρχει μονο η Αθηνα, σε ολες τις αλλες εκδοσεις ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ η χωρα). Το προγραμμα λοιπον, το ΤομΤομ Mobile οπως ΚΑΙ τους χαρτες για αυτο τους κατεβασα ΜΙΑ ΧΑΡΑ με το Mirc. Το προγραμμα ανοιγει κανονικα! Αλλα ΔΕΝ βρισκει ΚΑΝΕΝΑ χαρτη παρολο που τους εχω αντιγραψει στη "θεωρητικα" σωστη θεση! Και η ερωτηση ειναι αν υπαρχει εστω ενας χρηστης που εχει εγκαταστησει τη συγκεκριμενη εφαρμογη, την ΤομΤομ Mobile και ΟΧΙ την ΤομΤομ CityMaps να μου πει που να γραψω τον καθε φακελο, για να συγκρινω με αυτα που κανω και που εν τελει δε φερνουν το επιθυμητο αποτελεσμα... Υ.Γ: Τα προγραμμα Τομτομ και Route66 ειναι ακριβως τα ιδια απλα το πρωτο ειναι καλυτερο η μαλλον αναλυτικοτερο στις πληροφοριες που λαμβανεις κατα την πλοηγηση! Τα Σεβη μου! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geologos Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 paidia kalimera gnorizei kaneis kati gia ayto http://www.telefoncity.gr/ViewShopStaticPage.aspx?ValueId=94 euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopop Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 paidia ti lete gia to neo anex 730 an den kanw lathos.exei bluetooth enswmatomeno gps einai mobile kai exei metrita 578 eyrw.xwris xarti omws.alitheia exei vgei to root66 gia mobile seires? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 alitheia exei vgei to root66 gia mobile seires? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=531860#post531860 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=531865#post531865 :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monosandalos Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 paidia kalimera gnorizei kaneis kati gia ayto http://www.telefoncity.gr/ViewShopStaticPage.aspx?ValueId=94 euxaristo Είναι ένας χάρτης της Αθήνας ελληνικής παραγωγής ο οποίος για κάποιο λόγο έχει βγεί σε μορφή java και όχι σαν πρόγραμμα κανονικό. Η εταιρία πάντως λέει οτι είναι μια κίνηση για να είναι το πρόγραμμα συμβατό με όλα σχεδόν τα κινητά που κυκλοφορούν μιας και όλα σχεδόν παίζουν java applications. Απο εκεί και πέρα η πραγματική του χρήση είναι ένας χάρτης της Αθήνας σε 5 τόμους που αντί να το έχεις σε βιβλιαράκι στο αυτοκίνητο, το έχεις μέσα στο κινητό. Δεν έχει δυνατότητες GPS απλά μπορεί να σου πει πως να πας απο το ένα σημείο στο άλλο. Αυτή είναι η σούμα. Αν διαβάσεις όλες τις οδηγίες στην ιστοσελίδα θα καταλάβεις οτί είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα και μια φιλότιμη προσπάθεια αλλά έχει σημαντικούς περιορισμούς σε σχέση με το Route 66 Παράθεση Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Το έχεις δοκιμάσει; Σου παρέχει την ίδια λεπτομέρεια που έχει και το Route66; Δηλαδή κάνεις ζούμ μεχρι να βλέπεις στην οθόνη σου την παραμικρή καμπύλη του δρόμου; Γιαατί απο τις εικόνες δεν καταλαβαίνεις και πολλά πράγματα. Αν το συνολικό κόστος απόχτησής του είναι μόνο 10 ευρώ όπως λέει, τότε αξίζει, σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Το έχεις δοκιμάσει; Σου παρέχει την ίδια λεπτομέρεια που έχει και το Route66; Δηλαδή κάνεις ζούμ μεχρι να βλέπεις στην οθόνη σου την παραμικρή καμπύλη του δρόμου; Γιαατί απο τις εικόνες δεν καταλαβαίνεις και πολλά πράγματα. Αν το συνολικό κόστος απόχτησής του είναι μόνο 10 ευρώ όπως λέει, τότε αξίζει, σίγουρα. Παντως απο τα screenshots που ειδα το user interface ειναι για κλαματα.... :shifty: Ασε που μου φαινεται και πολυ μικρο σε μεγεθος οι χαρτες.Μονο 711Kb ο χαρτης ολης της Αθηνας με τα προαστεια του ενω ο χαρτης του route 66 ειναι 5.5mb.Μαλλον εχουν πολυ λιγες λεπτομερειες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Καλησπέρα παιδιά, Εγώ θα ήθελα την εξής πληροφορία - βοήθεια : πρόκειται να ταξιδέψω στην Ισπανία κ θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει κατά πόσο θα μπορούσα να βάλω κ τον χάρτη της μαζί με αυτόν που φυσικά υπάρχει, δηλαδή της Ελλάδας. Με κάποιον τρόπο δηλαδή, να επιλέγω αν θέλω να δω Ισπανία ή Ελλάδα. Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Καλησπέρα παιδιά, Εγώ θα ήθελα την εξής πληροφορία - βοήθεια : πρόκειται να ταξιδέψω στην Ισπανία κ θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει κατά πόσο θα μπορούσα να βάλω κ τον χάρτη της μαζί με αυτόν που φυσικά υπάρχει, δηλαδή της Ελλάδας. Με κάποιον τρόπο δηλαδή, να επιλέγω αν θέλω να δω Ισπανία ή Ελλάδα. Ευχαριστώ, Aν και δεν το εχω δοκιμασει,συμφωνα με τα λεγομενα της εταιριας,δεν εχεις επιλογη να εχεις 2 χαρτες δυστυχως :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panozR Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Καλησπέρα παιδιά, Εγώ θα ήθελα την εξής πληροφορία - βοήθεια : πρόκειται να ταξιδέψω στην Ισπανία κ θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει κατά πόσο θα μπορούσα να βάλω κ τον χάρτη της μαζί με αυτόν που φυσικά υπάρχει, δηλαδή της Ελλάδας. Με κάποιον τρόπο δηλαδή, να επιλέγω αν θέλω να δω Ισπανία ή Ελλάδα. Ευχαριστώ, Θα μπορούσες βέβαια να κρατήσεις προσωρινά τα αρχεία των χαρτών της Ελλάδας σε ένα διαφορετικό φάκελο της MMC (δημιούργησε ένα δικό σου καλύτερα) και όταν χρειαστούν ξανά να κάνεις απλά μερικά cut/paste με έναν file browser... Παράθεση panozR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Καλησπέρα παιδιά, Εγώ θα ήθελα την εξής πληροφορία - βοήθεια : πρόκειται να ταξιδέψω στην Ισπανία κ θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει κατά πόσο θα μπορούσα να βάλω κ τον χάρτη της μαζί με αυτόν που φυσικά υπάρχει, δηλαδή της Ελλάδας. Με κάποιον τρόπο δηλαδή, να επιλέγω αν θέλω να δω Ισπανία ή Ελλάδα. Ευχαριστώ, Mporeis na baleis osous xartes theleis. Apla den boreis na tous exeis taytoxrona. Diladi tous bazeis sto E:\Route66\Maps\ kai meta pigaineis stis rythmiseis kai epilegeis to xarti pou thes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Έχει κανείς αυτον τον GPS δέκτη (Hollux GR-230 Bluetooth & USB GPS Receiver) να μας πει αν δουλέει με το Route66; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=820 Είναι σε αρκετά καλή τιμή και η πρόκληση είναι μεγάλη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Λειτουργεί νομίζω. Ένα μόνο δε λειτουργούσε, ένα Βουλγάρικο, και αυτό ήταν με άλλο πρόγραμμα. Του symbianware. Με το Route66, από όσα ξέρω, λειτουργούν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Και κάτι ακόμα, για όσους το έχουν χρησιμοποιήσει στο αυτοκίνητο εν κινήσει. Όλοι αυτοί οι δέκτες έχουν ικανοποιητική ακρίβεια; Στο δρόμο δηλαδή δεν παρουσιθαζουν πρόβλημα στον εντοπισμό της θέσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts