derbu Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Kalispera! Barisimanti dilosi, i erotisi? Ontos mporeis na allakseis i na oriseis kapoio kainourio dromo pou molis xaraktike? H apotelei erotisi an mporei na ginei kati tetoio? An exeis kataferei na kaneis kati tetoio, na baleis diladi, na xarakseis kainourio dromo sto xarti, mporeis na anafereis perissoteres leptomereies pos to ekanes? An mporeis steile mou PM se parakalo... Kalo apogeuma! Oxi file gnikolai erotisi einai. Nomizo oti esy ksereis kalytera to programma edo mesa. Boreis kapoios na apantisei pos tha valo ta ellinika kai an ginetai na mou steilei to sxetiko arxeio? Exo katevasei polla tomtom version kai voices alla den vrika ta ellinika. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Το ΤοmTom Navigator 5.20 κανει για το κινητο σου,οσο για χαρτη Ελλαδας ειναι ολο πακετο μαζι με ανατολικη Ευρωπη,191 mb Ελπιζω να σε βοηθησα,Φιλικα IASONAS Μπορεις να το ποσταρεις καπου,η να μου δωσεις ενα link να το κατεβασω απο καπου?Και που θα βρω το προγραμμα και τους χαρτες?ΦΙλικα...:) Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Μπορεις να το ποσταρεις καπου,η να μου δωσεις ενα link να το κατεβασω απο καπου?Και που θα βρω το προγραμμα και τους χαρτες?ΦΙλικα...:) Διαβαζουμε και τις προηγουμενες σελιδες ,εχει αναφερθει ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1195842#post1195842 Καλα κατεβασματα :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Σχετικα με το θεμα μας Derbu... Να εχεις ελληνικο μενου ΔΕΝ γινεται αυτη τη στιγμη στο ΤομΤομ. Να εχεις ελληνικες οδηγιες, γινεται...Θα εχεις τις φωνες της Ολυμπιας και του Αριστειδη (ετσι λεγονται οι 2 ελληνικες φωνες). Για να εχεις τωρα ΜΟΝΟ την Ελλαδα, αυτη τη στιγμη ΔΕΝ γινεται, και ΜΗΝ ψαχνεται αδικα! Ουτε χωρισμος χαρτη υπαρχει ουτε τιποτα. Ειτε θα εχετε ολοκληρο το χαρτη με της "ανατολικες" χωρες και μαζι την Ελλαδα ή ΤΙΠΟΤΑ. Τα αρχεια για τους χαρτες ειναι ΙΔΙΑ και για την εκδοση για κινητο και για την εκδοση για Palm. Καλη σας βδομαδα! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Kala opoios mas to anevasei tha pinw nero stin igeia tou!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Έχω βρει στο eMule την εφαρμογή, η οποία όμως δεν ξέρω αν είναι σπασμένη γιατί προφανώς ψάχνει να βρει χάρτη και με πετάει έξω. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει :cool: . Κατεβάστε το από εδώ: http://rapidshare.de/files/14775694/Smart2Go.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 ρε παιδιά, ο χάρτης που έχω στο route 66 είναι σχετικά παλιός ή όντως δεν έχει σταθμούς μετρό που άνοιξαν πρόσφατα (σχετικά), όπως πχ ο Άγιος Αντώνιος; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 ρε παιδιά, ο χάρτης που έχω στο route 66 είναι σχετικά παλιός ή όντως δεν έχει σταθμούς μετρό που άνοιξαν πρόσφατα (σχετικά), όπως πχ ο Άγιος Αντώνιος; 2 χαρτες υπαρχουν ολοι κι ολοι. του route66 και του mobile7 που ειναι πιο καινουργιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Έχω βρει στο eMule την εφαρμογή, η οποία όμως δεν ξέρω αν είναι σπασμένη γιατί προφανώς ψάχνει να βρει χάρτη και με πετάει έξω. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει :cool: . στο 6630μου με το που παει να ανοιξει η εφαρμογη μου κανει επαννεκινηση το κινητο!!!κουφο η προβλημα της εφαρμογης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 στο 6630μου με το που παει να ανοιξει η εφαρμογη μου κανει επαννεκινηση το κινητο!!!κουφο η προβλημα της εφαρμογης?? Tο Ν70 ξεκινάει κανονικά και επειδή δεν βρίσκει χάρτη ή εφαρμογή σβήνει :( . Tο κινητό δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα επαννεκίνησης :O . Όταν βρούμε τον χάρτη πιστεύω ότι θα παίζει σωστά :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Katarxas file c3250 diavase kai kammia selida pio pano kai mi rotas 15 fores. To programma exei polles poleis kai nissia. Prosopika dokiamasa to Tomtom opos exo dokimasei kai to Route66 mobile. Oi entiposeis einai oi ekseis: - To programma exei polles poleis kai dromous kathos kai nisia (to programma vevaia nomizo einai beta version giayto den yparxei kai sto site tis etairias). Entiposiastika otan eida oti exei to dromo se ena koloxori tis evias kathos kai allou. Parola ayta i analysi den einai poly kali, stin Athina den exei noumera odon kai stin eparxia den exei onomata dromon stous mikrous dromous. - Opos eipe kai kapoios filos parapano i leitourgikotita einai xeiroteri apo to route66 kai to interface den mou aresei toso poli. - Nai to programma einai pio plires apo to route66 - To xeirotero pisteuo prosopika itan oti o cursor paizei se polles periptoseis (pidaei apo dromous se dromous, xanetai to sima teleios..) kai den ftaei s'ayto to gps mias kai sto route66 den exo pote provlima. Borei kapoios na mas dosei to link gia ta ellinika directions (apla to vaso sto voices?) Episis o gnikolai eipe oti boroume na allaksoume poi. Boroume na allaksoume kai to xarti (dromous, monodromiseis kai ta sxetika). Sorry alla merika lathi einai tragika. Επειδη διαβασα τα παραπανω και ακρια δεν εβγαλα γι αυτο σας ξανα ρωταω πως κανουμε εγκατασταση το προγραμμα στο κινητο, αλλα δεν απανταει κανεις στο ερωτημα μου αυτο ...........τοσο δυσκολο ειναι ρε παιδια?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Μία ερώτηση: Ξέρει μήπως κανείς σε ποιο φάκελο περνάμε τους χάρτες? Μόλις μπαίνω στο tomtom μου λέει no maps found... Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Διαβαζουμε και τις προηγουμενες σελιδες ,εχει αναφερθει ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1195842#post1195842 Καλα κατεβασματα :) Μεσα στον χρηστη εχει καμια 20αρια φακελουςΠοιο ειναι το προγραμμα?Ποιοι οι χαρτες? Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 2 χαρτες υπαρχουν ολοι κι ολοι. του route66 και του mobile7 που ειναι πιο καινουργιος. ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΜΙΑ ΒΛΑΚΙΑ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΗ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΟΗΘΙΣΟΥΜΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Μία ερώτηση: Ξέρει μήπως κανείς σε ποιο φάκελο περνάμε τους χάρτες? Μόλις μπαίνω στο tomtom μου λέει no maps found... Απλα ριχνεις/copy τον φακελο του χαρτη στο mmc/ E Aν παλι δεν το βρει αμεσως ανοιξε το TomTom πηγαινε Change preferences στη 4 σελιδα Switch map,και διαλεξε τον χαρτη σου.Ελπιζω να βοηθησα συντεκνε. IASONAS Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 παιδια για το 3230 με route 66 ποιο gps reciever να πάρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 sto zip pou eixate to katevasa kai exei mes mono ena folder me to onoma Route66 Mobile7 den eixe kanena folder me to onoma system.. pou mporw na to vrw? mporei na na mou to dwsei kanenas? thanks.. Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 sto zip pou eixate to katevasa kai exei mes mono ena folder me to onoma Route66 Mobile7 den eixe kanena folder me to onoma system.. pou mporw na to vrw? mporei na na mou to dwsei kanenas? thanks.. Αν ακολουθησεις τις οδηγιες που υπαρχουν κατα γραμμα για Route66 Mobile7 ,δεν θα εχεις προβλημα:rolleyes: Εγκατασταση εκανες για να δημιουργηθει ο E:/system/apps/route66/ ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 to lew giati sthn arxh auto letai na ginei kai meta na trexw to sis Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 to lew giati sthn arxh auto letai na ginei kai meta na trexw to sis Το 1ο κομματι αναφερεται για την 1η εκδοση του ρουτ66. Εσυ θα πρεπει να ακολουθησεις τις οδηγιες που αναφερονται για το Route66 Mobile7 http://img326.imageshack.us/img326/625/mwsnap2616au.th.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiosm Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Στο 3230 παίζει κανονικά .Σαν προεγκαταστημένο χαρτη έχει την πόλη του Basel (ιδεα δεν εχω που είναι). Είναι πράγματι πολύ γρήγορο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playboy2 Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Παιδια αν μπορει καποιος νο μου το στειλει το route 66 mobile 7 .sis γαιτι δεν μπωρο να το κατεβασο. jack2@mail.gr to .exe to exo Παράθεση ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 0,75€/15" :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Παιδια αν μπορει καποιος νο μου το στειλει το route 66 mobile 7 .sis γαιτι δεν μπωρο να το κατεβασο. jack2@mail.gr to .exe to exo Αυτο το *.exe που αναφερεις μηπως ειναι self extractable;;;;Αν ειναι ετσι τοτε μεσα θα βρεις οτι χρειαζεσαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 παιδιά το αγόρασα και είναι super! έχει αναλυτικούς χάρτες για Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Χανιά και Ιωάννινα, και πρωτεύον/δευτερεύον οδικό δίκτυο. Το είχε ένας φίλος μου Γάλλος που σπουδάζαμε μαζί (στην γαλλική έκδοση βέβαια!), και μου το είχε προτείνει μόλις έβγαινε στην Ελλάδα. Έχει πολύ γρήγορο zoom in/zoom out, και όλα τα σημεία ενδιαφέροντος είναι από το Αθηνόραμα (εστιατόρια, κινηματογράφοι κλπ.). Anyway, να μην σας τα πρήζω, όποιος πάντως ψάχνει για κάτι στην κατηγορία αυτή το προτείνω ανεπιφύλακτα! Σε παρακαλούμε Orbyone αν μπορούσες να ανεβάσεις κάπου τον Χάρτη της Ελλάδας, μιας και το έχεις αγοράσει θα μας έσωζες :O Δες εδώ ένα site που θα μπορούσες να το ανεβάσεις πολύ εύκολα :) : http://www.rapidshare.de/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playboy2 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Μαλλον οχι γιατι στο pc το κανει εγκατασταση :spider: δεν ανοιγει οπος τα *.zip Παράθεση ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 0,75€/15" :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts