aristotelhs2060 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 ok evala to emule anoixa to link kai arxizw hroikh prospatheia na to katevasw.pantws liga mb gia treis xartes Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ!!!!Φτανει πια δεν μπηκα εδω μεσα για αρκετο καιρο και ξαφνικα βλεπω σημερα κατι τρελλα νουμερα με POST... καλα ..ηθελα να ηξερα ΠΟΣΕΣ φορεσ πρεπει να τα ξαναγραψουν για να καταλαβουν μερικοι το πως περνιεται το ROUTE???? :( που να σας ανεβασω site για το καινουργιο ROUTE δηλαδη..... εκει θα γινει χαμος!!!!:( Θα παρακαλουσα τους MOD να φτιαξουν ενα κλειδωμενο threat που να εχει απλως τις οδηγιες και τιποτα αλλο! Εχει καταντησει το θεμα αηδια!!! Ποσοι απο εδω μεσα συμφωνουνε ...να στειλω τις οδηγιες για να τελειωνουμε!!!!:mad: Τα ιδια τα ιδια τα ιδια τα ιδια Τα ιδια τα ιδια τα ιδια τα ιδια Τα ιδια τα ιδια τα ιδια τα ιδια Τα ιδια τα ιδια τα ιδια τα ιδια :X Και μου αρεσει υστερα που μερικοι moderator γκρινιαζουν για τις ιδιες πληροφοριες..... Εδω μεσα τι γινεται!!!???? 62,000 εφτασε!!!!!!!!! Λοιπον για το φιλο aristotelhs2060: kanena link gia xartes ektos italias elladas plz? h**p://www.e-commerce4u.nl/cgi-bin/gbec/guestbook.cgi?route66mobile2005 εχει ΟΛΟΥΣ τους χαρτες!!! Αρκει να εχεις ADSL.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 wraiotatos! nice done! alla den tous exoun valei se zip oi lakamades sto megaupload na glutwsoume megethos.oloi einai gia to route66 mobile7 i merikoi einai mono gia to route66 to palio opws to kovw?kai gia na exoume kalo erotima to route66 2006 einai to mobile7? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulis Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Γιατί μου ζητάει "ενεργοποίηση προϊόντος" ρε παιδιά ? Τι κάνω? Άκυρο παιδιά, το βρήκα. Παράθεση 224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008. Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Παιδιά, παίζει το εξής πρόβλημα... Όταν βάλω αρχικά το BT GPS όλα οκ. Μετά για να ξαναπαίξει πρέπει να κάνω reboot το Ν70 και να σβήσω το prefs.ini στο system folder του Route66. Έχεις κανείς το ίδιο πρόβλημα, γιατί εγώ δεν είχα κανένα με το Route 66 το SX1 & στο 3230... Καλημέρα... Τελικά έχει κάποιος βάλει το Mobile 7 στο Ν70 και να έχει BT GPS ? Αν ναι, έχει κάποιο πρόβλημα όπως το παραπάνω; Ευχαριστώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 as mou apanthsei kapoios to route66mobile2006 einai to mobile 7? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Καλημέρα... Τελικά έχει κάποιος βάλει το Mobile 7 στο Ν70 και να έχει BT GPS ? Αν ναι, έχει κάποιο πρόβλημα όπως το παραπάνω; Ευχαριστώ... Και σε μένα συμβαίνει αυτό το πρόβλημα σύνδεσης του gps, όχι κάθε φορά βέβαια αλλά αρκετά συχνά. Δε μπορώ να καταλάβω που οφείλεται... Για να επανέλθει η σύνδεση αναγκάζομαι να κάνω restart του τηλεφώνου.(δε σβήνω κανένα αρχείο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Και σε μένα συμβαίνει αυτό το πρόβλημα σύνδεσης του gps, όχι κάθε φορά βέβαια αλλά αρκετά συχνά. Δε μπορώ να καταλάβω που οφείλεται... Για να επανέλθει η σύνδεση αναγκάζομαι να κάνω restart του τηλεφώνου.(δε σβήνω κανένα αρχείο) Ποιό GPS έχεις; Σου διακόπτει την σύνδεση και κατά την πλοήγηση; Tnx... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 as mou apanthsei kapoios an xerei plz mh katevazw adika mb xartes Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 as mou apanthsei kapoios to route66mobile2006 einai to mobile 7? oxi to mobile 2006 einai gia UIQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 malista deite edw pantws.opoios kataferei na tous katevasei as tous valei se kanena rapidshare eidika to xarth germania austrias elvetias.autos twn benelux de katevainei http://cesare78.altervista.org/index.html Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Ποιό GPS έχεις; Σου διακόπτει την σύνδεση και κατά την πλοήγηση; Tnx... Έχω το "RBT 2001" της RoyalTek. Όχι δε μου διακόπτει τη σύνδεση κατά την πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Καλημερα , εχει βρει κανεις χαρτες CH (τσεχιας)??? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Έχω το "RBT 2001" της RoyalTek. Όχι δε μου διακόπτει τη σύνδεση κατά την πλοήγηση. Πάντως δεν μου δουλεύει άψογα, όπως δούλευε το παλιό 66 στο SX1 αλλά και στο 3230... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Πάντως δεν μου δουλεύει άψογα, όπως δούλευε το παλιό 66 στο SX1 αλλά και στο 3230... Δε μπορώ να συγκρίνω με παλιότερη έκδοση γιατί δεν έχω προηγούμενη εμπειρία μ'αυτή ή άλλη αντίστοιχη εφαρμογή. Βλέπεις το N70 είναι το πρώτο μου symbian τηλέφωνο. Πάντως αν εξαιρέσεις το πρόβλημα που συζητάμε και το άλλο με το πλήκτρο 3 που σε πάει στις πληροφορίες gps, (κλείνει η εφαρμογή όταν δεν υπάρχει σύνδεση με gps ή το gps δεν έχει σήμα από δορυφόρους) τα οποία μπορεί να σχετίζονται μεταξύ τους, δεν έχω παρατηρήσει άλλη δυσλειτουργία. Όπως άλλωστε μπορεί να γνωρίζεις, έχει βγεί και upgrade(v7.0.803)άλλα δεν έχω ασχοληθεί να δώ τι βελτιώσεις έχει, αφού για ευνόητους λόγους ;) δε μπορώ ακόμα να την περάσω στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Δε μπορώ να συγκρίνω με παλιότερη έκδοση γιατί δεν έχω προηγούμενη εμπειρία μ'αυτή ή άλλη αντίστοιχη εφαρμογή. Βλέπεις το N70 είναι το πρώτο μου symbian τηλέφωνο. Πάντως αν εξαιρέσεις το πρόβλημα που συζητάμε και το άλλο με το πλήκτρο 3 που σε πάει στις πληροφορίες gps, (κλείνει η εφαρμογή όταν δεν υπάρχει σύνδεση με gps ή το gps δεν έχει σήμα από δορυφόρους) τα οποία μπορεί να σχετίζονται μεταξύ τους, δεν έχω παρατηρήσει άλλη δυσλειτουργία. Όπως άλλωστε μπορεί να γνωρίζεις, έχει βγεί και upgrade(v7.0.803)άλλα δεν έχω ασχοληθεί να δώ τι βελτιώσεις έχει, αφού για ευνόητους λόγους ;) δε μπορώ ακόμα να την περάσω στο τηλέφωνο. Απλά, θα πρέπει να περιμένουμε κάποια - άντε πάλι - αναβάθμηση!... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Παιδια ξεκωλιστε ,τα προβληματα που αναφερετε δεν ειναι του ν70 αλλα του route66,αν το ψαξετε θα δειτε οτι εχουν βγαλει ηδη 2 αναβαθμισεις για το route66,το οποιο δεν ειναι ακομη σταθερο. Οχι οτι το ν70 ειναι το πιο σταθερο κινητο αλλα να λεμε και του στραβου το δικαιο αυτα τα προβληματα ειναι του προγραμματος οχι του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Ένα άλλο που μου συμβαίνει συχνά είναι οτι ενώ βρίσκομαι σε κάποιο σημείο, ξαφνικά ο χάρτης περνάει σε άλλη άσχετη τοποθεσία, συνήθως κάποιο σημείο που είχα πλοηγηθεί παλιότερα. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόου σημαντικό πρόβλημα μιας και πατώντας ζούμ -> στον προορισμό σε ξαναβγάζει στο σωστό σημείο. Να πω οτι στο Ν90 δουλεύει άψογα, αν και λίγο πιο αργά απ'ότι στο Ν70. Αυτό σημαίνει οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον με τις μεγαλύτερες αναλύσεις των νέων series 60. Ελπίζω το ίδιο να συμβαίνει και με τις συσκευές που έχουν και μεγαλύτερου μεγέθους οθόνη (Ν92 και Ε61) αν και δε νομίζω να παίζει σημαντικό ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Παιδια ξεκωλιστε ,τα προβληματα που αναφερετε δεν ειναι του ν70 αλλα του route66,αν το ψαξετε θα δειτε οτι εχουν βγαλει ηδη 2 αναβαθμισεις για το route66,το οποιο δεν ειναι ακομη σταθερο. Οχι οτι το ν70 ειναι το πιο σταθερο κινητο αλλα να λεμε και του στραβου το δικαιο αυτα τα προβληματα ειναι του προγραμματος οχι του κινητου. και εγώ του προγράμματος εννοούσα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 ρε παιδια να ρωτησω κατι?κατεβασα τους φακελους του route66 αλλα δεν εχει το sis. αρχειο.θα μου πειτε οτι τα εχει ολα στο rapidshare.δοκιμασα να το κατεβασω απο εκει αλλα δεν γινεται με πεταει εξω.μπορει κανεις να μου κανει την εξυπηρετησει να μου το στειλει στο e-mail μου?ειναι το gate1908@in.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 ρε παιδια να ρωτησω κατι?κατεβασα τους φακελους του route66 αλλα δεν εχει το sis. αρχειο.θα μου πειτε οτι τα εχει ολα στο rapidshare.δοκιμασα να το κατεβασω απο εκει αλλα δεν γινεται με πεταει εξω.μπορει κανεις να μου κανει την εξυπηρετησει να μου το στειλει στο e-mail μου?ειναι το gate1908@in.gr οταν λες φακελους τι εννοεις; μαλλον κατεβασες ετοιμη την εφαρμογη και πρεπει να περασεις τους φακελους οπως ειναι στο κινητο, με card reader κατα προτιμηση και θα ειναι εγκατεστημενη η εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Παιδια ξεκωλιστε ,τα προβληματα που αναφερετε δεν ειναι του ν70 αλλα του route66,αν το ψαξετε θα δειτε οτι εχουν βγαλει ηδη 2 αναβαθμισεις για το route66,το οποιο δεν ειναι ακομη σταθερο. Οχι οτι το ν70 ειναι το πιο σταθερο κινητο αλλα να λεμε και του στραβου το δικαιο αυτα τα προβληματα ειναι του προγραμματος οχι του κινητου. Μα δεν είπε κανείς οτι φταίει το τηλέφωνο...Και η αναβάθμιση που λέμε αφορά το route66.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Μα δεν είπε κανείς οτι φταίει το τηλέφωνο...Και η αναβάθμιση που λέμε αφορά το route66.:) Ενταξει,παρεξηγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 pou einai auti h anvathmish tou route66.einai c r a c k e d?dwste link gia katevasma an exete. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 pou einai auti h anvathmish tou route66.einai c r a c k e d?dwste link gia katevasma an exete. Δε νομίζω να είναι cr***ed ακόμα. Μπορείς να τη βρείς εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts