Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές πλοήγησης

jojo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To destinator δεν είναι τόσο φοβερό πρόγραμμα για να μας ενθουσιάσει.

Το tomtom είναι σίγουρα καλύτερο.

Το καλό με το destinator είναι οτι έχει πολύ καλή υποστήριξη χαρτών από την ngi και έχει γίνει πολύ καλή χαρτογράφηση.

Πιστεύω οτι τελικά θα έρθει ελλάδα.

Αν είναι κάποιος πεζός και χάθηκε, να το χρησιμοποιήσει, αλλά μέσα στο αυτοκίνητο δεν κάνει...

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

...Άρα Ελλάδα... Γιόκ!!! Κρίμα γιατί δείχνει πολύ καλό...

Οχι δεν καταλαβες.Στην Ελληνικη NGI εστειλα και μου ειπαν οτι θα ερθει.

Οχι δεν καταλαβες.Στην Ελληνικη NGI εστειλα και μου ειπαν οτι θα ερθει.

Άψογα... Για να δουμε...

Όσο για τον φίλο που λέει για την οθόνη των S60... Ok, δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά με μια βολική βάση κάπου κοντά στο τιμόνι - όπως αυτή που πήρα από eBay - είναι μια πολύ καλή και χρήσιμη βοήθεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Ακριβως.Εγω που το χρησιμοποιω με το ΤΟΜΤΟΜ εδω, δεν εχω κανενα προβλημα στην πλοηγηση.

Όσο για τον φίλο που λέει για την οθόνη των S60... Ok, δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά με μια βολική βάση κάπου κοντά στο τιμόνι - όπως αυτή που πήρα από eBay - είναι μια πολύ καλή και χρήσιμη βοήθεια...

Eγώ πάντως το θεωρώ επικίνδυνο.

Άσχετα με αυτό είναι ένα πρόγραμμα που πραγματικά αξίζει κάποιος να το αγοράσει μόνο και μόνο για να ενισχύσει την άψογη δουλειά που κάνουν στην ngi για την χαρτογράφηση της Ελλάδας.

Το θεμα ειναι να μην αποσπας την προσοχη σου απο το δρομο.Τωρα ειτε την αποσπας για να κοιταξεις μια οθονη 3.5 ειτε μια 2.2 μικρη η διαφορα.Αλλωστε υπαρχει και η φωνητικη καθοδηγηση.

Το θεμα ειναι να μην αποσπας την προσοχη σου απο το δρομο.Τωρα ειτε την αποσπας για να κοιταξεις μια οθονη 3.5 ειτε μια 2.2 μικρη η διαφορα.Αλλωστε υπαρχει και η φωνητικη καθοδηγηση.

Συμφωνώ απόλυτα!...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Από την στιγμή που δεν έχεις gps receiver απλά πατάς όχι και σε βγάζει στον χάρτη τησ Αθήνας.Χρησιμοποίησε * και # για ζούμ,ξεζούμ.Είναι εύκολο αν το δουλέψεις λιγάκι.

Εμένα πάλι, μόλις πατώ όχι γιτ bluetooth κλείνει η εφαρμογή βγάζοντας το μην kern exec 3....πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Paidia akomi den exei erthei to cd !! Milisa proxtes me Ollandia kai ekanan lathos kai to esteilan me aplo taxydromeio ! Ean den erthei simera, pame apo vdomada. Opote omos erthei tha anevaso to xarti amesa !

Kαι εγώ επικοινώνησα δύο φορές με e-mail και μου είπαν πως το έστειλαν με απλό ταχυδρομείο...Ημερομηνία αποστολής 22 Νοεμβρίου και ακόμα να φανεί. Κακώς φυσικά το έστειλαν με απλό ταχυδρομείο. Σε περίπτωση που χαθεί ή καταστραφεί τί συμβαίνει;;; :worry: :mad:

Φίλε kkmet, ποιό χάρτη έχεις παραγείλει και ποιά είναι η ημερομηνια αποστολής του; :O

Help!Απο που θα κατεβασω το προγραμμα; Το link της πρωτης σελιδας δεν δουλευει(ετσι νομιζω).

Δουλευει μια χαρα το link.Αντικατεστησε τα ** με tt.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

h**p://users.chan.sch.gr/aikoukou/AthensRoute66.exe :whistle:

Και σαν password η διευθυνση του myphone.

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Η εταιρια που εχει την αποκλειστικη διαθεση του Destinator στην Ελλαδα και επιπλεον απ'οτι εχω δει και στην ιστοσελιδα τους κανουν και χαρτογραφηση.

Τσεκαρε το στο http://www.ngi.gr . :)

h**p://users.chan.sch.gr/aikoukou/AthensRoute66.exe :whistle:

Και σαν password η διευθυνση του myphone.

auto periexei ton ellhniko xarth gia to mobile7 route66 i to palio route66?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Vasika exei kykloforhsei apo thn NGI edw kai poly kairo(apo diaforous metapwlhtes kai oxi mono apo to plaisio) kai exoume hdh kai kapoia updates xartwn(gia windows mobile milame panta).

Arxes tou xronou 8a vgei kai h ekdosh gia series 60 me tous neous xartes...