kax Δημοσιεύτηκε May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 21, 2007 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θέλω να φτιάξω μια παρουσίαση powerpoint για το πανεπιστήμιο η οποία θα περιλαμβάνει στις διαφάνειες και αρχεία video. Η παρουσίασει θα διανεμηθεί στους φοιτητές σε cd. Το θέμα είναι ότι θέλω να μήν υπάρχουν ξεχωριστά τα αρχεία video στο cd, αλλά να ενσωματωθούν στο αρχείο ppt του powerpoint και να υπάρχει μόνο αυτό στο cd. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και πως; Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί καίγομαι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θέλω να φτιάξω μια παρουσίαση powerpoint για το πανεπιστήμιο η οποία θα περιλαμβάνει στις διαφάνειες και αρχεία video. Η παρουσίασει θα διανεμηθεί στους φοιτητές σε cd. Το θέμα είναι ότι θέλω να μήν υπάρχουν ξεχωριστά τα αρχεία video στο cd, αλλά να ενσωματωθούν στο αρχείο ppt του powerpoint και να υπάρχει μόνο αυτό στο cd. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και πως; Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί καίγομαι!!! Για ρίξε μια ματιά εδώ. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα εδώ είμαστε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. May 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Για ρίξε μια ματιά εδώ. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα εδώ είμαστε.:) Ευχαριστώ! Πολύ χρήσιμο link. Όντως βρήκα την λύση εδώ http://www.indezine.com/notes/2004/08/using-object-packager-to-embed-video.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Ευχαριστώ! Πολύ χρήσιμο link. Όντως βρήκα την λύση εδώ http://www.indezine.com/notes/2004/08/using-object-packager-to-embed-video.html Δεν κάνει τίποτα.:) Χαίρομαι που βοήθησα :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts