Aplaz_ Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 soz για το ξεθαμα αλλα ο λογος ειναι ιερος (λεμε τωρα) πηγαμε απο την 24η θεση στην 12ατη! Βοηθηστε να περασουμε τους Κινεζους!!!! :lol: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 soz για το ξεθαμα αλλα ο λογος ειναι ιερος (λεμε τωρα) πηγαμε απο την 24η θεση στην 12ατη! Βοηθηστε να περασουμε τους Κινεζους!!!! :lol: Για ποιό λόγο; Για να αποδείξουμε ότι είμαστε αργόσχολοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Για ποιό λόγο; Για να αποδείξουμε ότι είμαστε αργόσχολοι; mallon .. :p Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. July 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Στην αρχή λες "έχει πλάκα" και κάνεις μερικά κλικ, αλλά στη πορεία προτιμάς να βγεις για κάνα καφεδάκι η να διαβάσεις τις ειδήσεις της ημέρας :cool: Εδώ εγώ άνοιξα ολόκληρο θέμα όταν πρωτοείδα το site :p Τώρα πλέον ούτε που θυμάμαι πότε το άνοιξα τελευταία φορά... :O :lol: Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Για ποιό λόγο; Για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι προγραμματιστές δημιουργώντας script που κλικάρουν μόνα τους...:cool: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι προγραμματιστές δημιουργώντας script που κλικάρουν μόνα τους...:cool: etc etc! κανενα προχειρο script? :lol: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 etc etc! κανενα προχειρο script? :lol: Δοκίμασε το παρακάτω...:cool: javascript:var buzzdelay = 1;function buzz(){if(s.length==14)ck();buzzdelay++;buzzdelay++;setTimeout("buzz()",150+buzzdelay);if(buzzdelay> 30)buzzdelay=0;if(clkcnt==900){loadXMLDoc("clickdata.asp?s="+s.substring(7,14)+"&n="+clkcnt);alert(" click again")}}buzz() Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts