Jump to content

Αλλάζει η οθόνη του φορητού;;

Herceptin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η οθόνη του λαπτοπ σε περίπτωση θραύσης αλλάζει; Επειδή το λαπτοπ μου είναι απαραίτητο για τη δουλειά μου, θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά συμφέρει να την αλλάξεις (είτε μέσω αντιπροσωπείας είτε με μεταχειρισμένη) ή τελικά πρέπει να αρχίζω να ψάχνω για καινούργιο φορητό;;;

Ευχαριστώ

' See you at the bitter end '

νομιζω οτι ναι αλλαζει!εχω κ εγω ενα laptop κ απ'οτι θυμαμαι οταν τον αγορασα μου ειπαν οτι σε 1-2μερες αν παρατηρησω καποιο προβλημα να τον παω για αλλαγη μεσω εγγυησης!υποθετω οτι θα κοστιζει!

Δεν υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται απο την εγγύηση.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Εννοείται πως δεν καλύπτεται. Το θέμα είναι πόσο περίπου κοστίζει..Ξέρει κανείς να μου πει; Επειδή το μηχάνημα είναι πολύ καλό και επειδή δεν είμαι προετοιμασμένος να δώσω 1500 για να πάρω κάτι αξιόλογο,σκέφτομαι αν η επιδιόρθωση κοστίζει max περιπου το 1/2 της τιμής του φορητού (δηλ καμιά 500αρρια ευρώ). Και εν τέλει να κοιτάξω για καμιά μεταχειρισμένη;;;

Εξαρταται την οθονη (κυριως το μεγεθος) και την μαρκα του laptop. Γενικα παντως κυμαινονται απο 300 και μπορει να φτασουν και τα 700!!! Καλο θα ειναι να ρωτησεις το επισημο service του laptop σου. Μια τιμη στο περιπου μπορουν να την πουν....

Host

Εξαρταται την οθονη (κυριως το μεγεθος) και την μαρκα του laptop. Γενικα παντως κυμαινονται απο 300 και μπορει να φτασουν και τα 700!!! Καλο θα ειναι να ρωτησεις το επισημο service του laptop σου. Μια τιμη στο περιπου μπορουν να την πουν....

H αντιπροσωπεία ζητάει 500! Ρώτησα κι μια άλλη εταιτεία και ζητά 360 με εγγύηση 1 έτους....To θεωρώ χαζομάρα να δώσω 500 ευρώ για ενα ανταλλακτικό ενός φορητού 4ετών.Οπότε θα πάω στη φτηνή λύση κι όσο με βγάλει...

σωστα το καλυτερο που εχεις να κανει ειναι η δευτερη επιλογη που σου δινει κ ενα ετος εγγυηση!κ στην τελικη αφου τον φτιαξεις τον πουλας κ αγοραζεις καινουργιο!

Αλλάζει, και άμα πιάνουν τα χέρια σου την αλλάζεις και μόνος σου. Ψάξε για service manual του φορητού σου στο net. Μετά λύσε την οθόνη, και δες πιο μοντέλο είναι. Ψάξε στο ebay. Κατά 90% θα βρεις την ίδια, ή compatible οθόνη με κάτω από 150Ε μαζί με μεταφορικά. Από ΗΠΑ ίσως έχεις πρόβλημα με το τελωνείο, από Ευρώπη μη το σκέφτεσαι καν.

Σε φίλο με HP που πάτησε το λάπτοπ με το αυτοκίνητο η HP ζητούσε 580Ε για την οθόνη και την παραγγείλαμε με 180Ε (130 η οθόνη και 50 τα μεταφορικά) από ΗΠΑ.

Βέβαια μας φόρτωσε άλλα 180Ε το τελωνείο αλλά λόγω κακής συννενόησης.

Με λίγα λόγια, άμα ψάξεις, θα βρείς!

Απλως το αναφερω για να καταλαβουμε ποσο μας κοροιδευουν οι αντιπροσωπειες.

Λαπτοπ toshiba tecra s1 με χαλασμενη οθονη θελανε 1000ευρω για επισκευη.Το μοντελο ειναι 4 ετων.Αποτελεσμα βρηκα να μου το φτιαξουν με 350ευρω για καινουργια και 200ευρω μτχ σε πολυ καλη κατασταση.Βεβαια δεν το εφτιαξα παω για καινουργιο.Τα σχολια δικα σας.

Το θέμα είναι να μην γίνει το κακό....Και μένα 360 ευρώ μου ζήτησαν (ιδιωτική εταιρεία για οθόνη samsung καινούργια). Βέβαια όσους ρώτησα μου είπαν ότι δεν συμφέρει. Όλοι μου είπαν ότι είναι προτιμότερο να δώσω άλλα 500 και να πάρω καινούργιο. Βασικά το σκέφτομαι αν είναι να πάρω καινούργιο και να τον μετατρέψω σε desktop.