nervous Δημοσιεύτηκε May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 19, 2007 Mobile connectivity goes back to basics May 18, 2007 http://img176.imageshack.us/img176/3906/1380gum5.jpg http://img501.imageshack.us/img501/4017/spacerwm1.gif Nokia 3109 classic offers affordable, straightforward functionality Nokia today announced the new Nokia 3109 classic, a mobile phone that offers a productive feature set, long battery life and expandable memory for effective, reliable and distraction free communication. Nokia 3109 classic is expected to be available in the second quarter of 2007 at an estimated retail price of EUR 140, excluding taxes and subsidies. The Nokia 3109 classic is a well-balanced package for consumers and companies who appreciate simplicity and value for money. Functional for office use, the Nokia 3109 classic includes email with attachments, and synchronizes calendars and to-do lists with personal computers through its USB connection. The memory of the Nokia 3109 classic is also expandable to 2GB with a microSD memory card. "We recognize that a sizeable number of people just want a mobile phone to stay in touch on their own terms," said John Barry, Director, Mobile Phones, Nokia. "For these individuals, and for companies who want to support their employees by providing a mobile phone, the Nokia 3109 classic offers strong functionality and adheres to certain corporate privacy and security policies." The Nokia 3109 classic offers an expansive 2,000 entry phonebook as well as a large keymat and 256k colour display which add to the enhanced usability of the phone. The traditional design and familiar Nokia menu structure make it even more user-friendly. The Nokia 3109 classic is built for durability and reliability with robust construction and a long battery life of up to 4 hours talk time and up to 16 days stand-by time. The Nokia 3109 classic also features - Integrated handsfree speaker - Organizer with calendar, to-do list and notes - PC suite with USB, Bluetooth connectivity - Music player - E-mail client with attachments http://www.nokia.com/NOKIA_COM_1/Press/Materials/White_Papers/pdf_files/Nokia_3109_classic_factsheet.pdf Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Φαίνεται αρκετά πιο όμορφο απ'το 3110 classic.Η Nokia συνεχίζει με τα δίδυμα μοντέλα όπως με τα 6020-6021.Έχει fm radio??? Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quijote Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 τελικά δεν πολυκαταλαβα γιατί διαφέρει αυτό από το 3110? και πολυ υψηλό sar 1.13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Δεν έχει κάμερα.Και διαφορετικό χρώμα. Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quijote Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Δεν έχει κάμερα.Και διαφορετικό χρώμα. φαντάζομαι ούτε για αυτό έχουμε πληροφορίες έλευσης κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beavis86 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα τα κινητα της μοιαζουν? ποιος ο σκοπος να εχει 5 ιδιες συσκευες με ιδια χαρακτηριστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quijote Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 φαντάζομαι ούτε για αυτό έχουμε πληροφορίες έλευσης κλπ. είναι μάλλον μέσα στους κανόνες μαρκετινγκ που ακολουθεί η συγκεκριμένη εταιρεία , και θεωρώντας την επιτυχημένη πορεία της τουλάχιστον στην ευρώπη , ορθώς πράττει . στο κατω κατω προσφέρει και περισσότερες επιλογές. Εγω αυτό που θα ήθελα θα ήταν , έστω για τα premium μοντέλα πιο αξιόπιστη ενημέρωση για την ελευσή τους.Αν είναι να βλέπω ένα κινητό που θεωρητικά θα ήταν διαθέσιμο το 2ο τρίμηνο (απριλης -ιουνης ) ΙΣΩΣ να ερθει τον ιούλιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quijote Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 είναι μάλλον μέσα στους κανόνες μαρκετινγκ που ακολουθεί η συγκεκριμένη εταιρεία , και θεωρώντας την επιτυχημένη πορεία της τουλάχιστον στην ευρώπη , ορθώς πράττει . στο κατω κατω προσφέρει και περισσότερες επιλογές. Εγω αυτό που θα ήθελα θα ήταν , έστω για τα premium μοντέλα πιο αξιόπιστη ενημέρωση για την ελευσή τους.Αν είναι να βλέπω ένα κινητό που θεωρητικά θα ήταν διαθέσιμο το 2ο τρίμηνο (απριλης -ιουνης ) ΙΣΩΣ να ερθει τον ιούλιο... πάντως αν έρθει το 3110 δεν βλέπω να συμβαίνει το ίδιο για το 3109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
her_ Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Καλησπέρα. Έχω ένα κινητό nokia 3109 που μου έσπασε η οθόνη του. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μεταφέρω τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στην μνήμη του κινητού μου στον υπολογιστή. Με το Nokia PC Suite 7,1 δεν μπορεί να βρει το κινητό παρολου που είναι συνδεδεμένο. Ο υπολογιστής αναφέρει άγνωστη συσκευή USB και το πρόγραμμα δεν εντοπίζει το κινητό. Πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου ; τι κάνω λάθος; Έψαξα στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts