elteo Δημοσιεύτηκε December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2003 Aφορμη μου για το νεο αυτο τοπικ ηταν ενα αρθρο σε μια εφημεριδα που ανεφερε εν ολιγοις οτι αγοραζοντας απο το ιντερνετ ηλεκτρονικα δηλ αγοραζεις φτηνοτερα ακριβως τα ιδια προιοντα! Το εχω διαπιστωσει κι εγω με αγορες μου ολο αυτο το καιρο! Προσφατο παραδειγμα μια προσοψη για Νοκια 7210 την αγορασα 32 ευρω απο eshop ενω στα μαγαζια εχει 35 ευρω. Φορτιστης μπαταριων ΑΑ NiMh τον πηρα 7,5 ευρω απο 9! Μικρα χαρακτηριστικα παραδειγματα.. Τι λετε αξιζουν τα οnline shops? Εγω πιστευω σιγουρα ΝΑΙ! :happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 Αν πετύχεις ένα καλό online shop αξιόπιστο,γρήγορο,είσαι οκ!Αξίζουν και εγώ έτσι λέω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapac Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Egw prosopika stin Agglia exw polu kairo na agorasw techical equipment apo magazi. Tous teleutaious mines exw agorasei. > 2 laptop (gia filous itan) > 3 wi-fi kartes kai ena wireless router, > dekades kena CDs kai DVDs > mia karta grafikwn > kai kati alla USB sticks, SD/MMC cards > kai kati technical books ola apo to dabs, ebay kai amazon. To mono problima stin Ellada einai oti se xrewnoun arketa gia eksoda apostolis. (gia na min pw gia pragmatika dekades eisitiria Easyjet) To mellon pantos einai SIGOURA ston e-shopping (oxi omws gia ola ta proionta) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (24 Δεκ. 2003 , 16:31) Aφορμη μου για το νεο αυτο τοπικ ηταν ενα αρθρο σε μια εφημεριδα που ανεφερε εν ολιγοις οτι αγοραζοντας απο το ιντερνετ ηλεκτρονικα δηλ αγοραζεις φτηνοτερα ακριβως τα ιδια προιοντα! Τι λετε αξιζουν τα οnline shops? Όπως αναφέρει και η Εφημερίδα : * Επιλέγετε sites που παρέχουν πιστοποιητικά ασφάλειας και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. * Μη δίνετε ποτέ «ευαίσθητες» πληροφορίες, αν δεν έχετε περιηγηθεί στο site και αν δεν έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ειδικά το τελευταίο το θεωρώ σημαντικό. Κατά τ'άλλα ΝΑΙ αξίζει. Και ίσως θα είναι η αφορμή για περισσότερες επιχειρήσεις να το πάρουν χαμπάρι & να αξιοποιήσουν το e-shopping και στη χώρα μας. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMatch Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Kai otan leme e-shopping na einai e-shopping! oxi na se pernoune thlefwno na epivevewsoune, meta na zhtane fax thn tautothta, na thymounte oti den mporoune na xrewsoune thn karta kai giauto na to steiloune me antikatavolh, na ekteloune thn paraggelia les kai thn esteila me taxydromiko peristeri giati den exoune atomo na elegxei tis on-line paraggelies etc etc etc.... An prokeitai gia pragmatika organwmeno e-shop NAI aksizei me to parapanw! An OXI kalytera na plhrwsw pio akriva kai na mhn klaiw ta lefta mou meta h perimenw meres kai meres na dw to polypothito proion pou exw paraggeilei! Παράθεση Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathMatch (29 Δεκ. 2003 , 05:19) oxi na se pernoune thlefwno na epivevewsoune, meta na zhtane fax thn tautothta, na thymounte oti den mporoune na xrewsoune thn karta kai giauto na to steiloune me antikatavolh, na ekteloune thn paraggelia les kai thn esteila me taxydromiko peristeri giati den exoune atomo na elegxei tis on-line paraggelies etc etc etc.... Δεν θα μπορούσα, να μη συμφωνήσω! ;) Το χουν παρεξηγήσει όντως το e-shopping. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Υπαρχουν τετοιοι τυποι? Εγω με οσα εχω κανει συναλλαγη ηταν απλα αψογα! Απλα ενα απο το οποιο δεν ξαναπηρα τιποτα και ειναι μεγαλη αλυσιδα υπολογιστων και περιφερειακων εχει τροπο αποστολης μονο το κουριερ (δηλ αν αγορασω πραγματα αξιας 20 ευρω ας πουμε πρεπει να πληρωσω κ 12 ευρω κουριερ) και η επικοινωνια τους ειναι....στοιχιωμενη.ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Σε εχουν απολυτα "γραμμενο" και "γειωμενο"! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Εγώ πάντως δεν τα εμπιστεύομαι κ πολύ... Η μόνη περίπτωση να τα χρησιμοποίησω είναι με κάμια πιστ. κάρτα με χαμήλο πιστωτικό όριο για να αγοράσω από κανένα γνώστο κ αξιόπιστο e-shop όπως το amazon... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oslotas Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Να παραγγειλεις μια καμερα, που φευγει απο το e-shop 2,5kg, και να παραλαβεις ενα αδειο κουτι 900g. Μορε τι μας λετε!!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Ωπα φιλε καταρχην δωσε περισσοτερες πληροφοριες και κατα δευτερο σε αυτο δεν φταιει το eshop αλλα αυτοι που ανελαβαν να την μεταφερουν καποιο κουριερ ή ελτα πιθανον μιας και μενεις Πελλα! Υπαρχει κ σχετικο θεμα απο ενα φιλο με την speedex.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oslotas (29 Δεκ. 2003 , 16:07) Να παραγγειλεις μια καμερα, που φευγει απο το e-shop 2,5kg, και να παραλαβεις ενα αδειο κουτι 900g. Μορε τι μας λετε!!! Αυτό δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια της συναλλαγής. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (29 Δεκ. 2003 , 16:37) Ωπα φιλε καταρχην δωσε περισσοτερες πληροφοριες και κατα δευτερο σε αυτο δεν φταιει το eshop αλλα αυτοι που ανελαβαν να την μεταφερουν καποιο κουριερ ή ελτα πιθανον μιας και μενεις Πελλα! Υπαρχει κ σχετικο θεμα απο ενα φιλο με την speedex.. Φίλε elteo, προφανώς ο συνφορουμίτης oslotas στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρεται... Δε νομίζω τα στοιχεία κάμερα , 2.5kg --->0.9kg , να είναι κατά σύμπτωση τα ίδια. :eek: Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Ναι αλλα αυτο δεν το τιμα να βγαζει δικα του συμπερασματα εφοσον ειναι εμφανεστατο οτι προκειται για φταιξιμο του κουριερ.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Το θέμα είναι η όλη διαδικασία του e-shoppping που περίλαμβανει και την μεταφόρα και όχι μόνο την συναλλάγη μέσω πιστ. κάρτας... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oslotas Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Και βεβαια δεν ειναι τυχαιο. Και βεβαια αναφερομε στο σχετικο θεμα που εχουμε στο φορουμ.Και βεβαια αναφερομε στην ολη τη συναλαγη. Το αδειο κουτι ειναι ασφαλεια συναλαγης? Ρωτηστε τον grkostis. ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΤΑ ESHOPS ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ(ΚΟΥΡΙΕΡ)??!!!! 2,5 ΚΙΛ ΕΦΥΓΕ ΔΗΛ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΙ ΖΥΓΙΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ 900 ΓΡ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Σκεύτομαι να κάνω καμια αγωρά από το http://www.ebay.com. Είδα ότι σε κάποια προϊόντα έχει πολύ χαμιλές τιμές. Τί λέτε? Είναι καλό? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 aksizoun pisteyo... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Ιvan μετά από 1 χρόνο που το βρήκες και το ξέθαψες...? :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Στα ελληνικα e-shopsπαντως και οσον αφορα ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ οι τιμες ειναι απελπισια σχεδον σε οσες περιπτωσεις,τουλαχιστο σε αυτα που εχω βρει εγω.Γνιριζετε καποιο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ για αγορα κινητου στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone ( 3 Δεκ. 2004 , 04:29) Στα ελληνικα e-shopsπαντως και οσον αφορα ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ οι τιμες ειναι απελπισια σχεδον σε οσες περιπτωσεις,τουλαχιστο σε αυτα που εχω βρει εγω.Γνιριζετε καποιο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ για αγορα κινητου στην Ελλαδα? http://www.telefoncity.gr Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 To exw ip opsin mou,den eida times kaliteres apo mh-online magazia.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην ψωνίσεις απο το ebay σε συνδιασμό με το Paypal. Κατά την γνώμη μου είναι ποιό ασφαλές και απο το να ψωνίζεις στο κέντρο της πόλης σου με τα λεφτά στην τσέπη (και ψωνίζω πάνω απο 4 χρόνια). Έχεις και κάλυψη απο το Paypal και άμα γίνει στραβή μπορείς να κάνεις claim απο το ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts