talentscout Δημοσιεύτηκε May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 13, 2007 Παιδια δεν ξερω τι εγινε και ετσι στο ξαφνικο οταν κανω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας μου δεν μου βγαζει τη δημιουργια εγγραφου:wacko: Ξερει κανεις πως θα την επαναφερω αυτη την επιλογη γιατι μου ειναι αρκετα χρησιμη? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Παιδια δεν ξερω τι εγινε και ετσι στο ξαφνικο οταν κανω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας μου δεν μου βγαζει τη δημιουργια εγγραφου:wacko: Ξερει κανεις πως θα την επαναφερω αυτη την επιλογη γιατι μου ειναι αρκετα χρησιμη? Ευχαριστω εκ των προτερων! Κατέβασε αυτό, τρέξτο και κάνε restart http://www.dougknox.com/xp/fileassoc/xp_txt_fix.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. May 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Θεος ο samoapark ;) επιασε! Σ'ευχαριστω φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts