Jump to content

Εναλλαγη Proxy και direct connection. Software?

amd222
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω... Το προβλημα ειναι το εξης. Στο γραφειο η συνδεση ειναι μεσω proxy ενω στο σπιτι χωρις. Υπαρχει καποιο προγραμματακι που να εχω περασμενες τις ρυθμισεις του σπιτιου και του γραφειου ωστε να μπορω να κανω ευκολα ενναλαγη και να μην γρφω καθε φορα τα ip??

Επισης χρειαζομαι και κατι τετοιο για δυο wireless συνδεσεις :O

Αν καποιος χρησιμοποιει κατι τετοιο ας το αναφερει καθως θα με διευκολυνει κατα πολυ.

Ευχαριστω.

• 2 weeks later...
Δεν είναι απλό το να φτιάξεις 2 συνδέσεις?Πχ 1 με ρυθμίσεις για proxy και 1 για το σπίτι?Το ίδιο ισχύει και για τα wireless!Και να επιλέγεις ποια θέλεις να χρησιμοποιείς κάθε φορά!Δεν ξέρω σαν ιδέα το προτείνω!
Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

Χαιρετω... Το προβλημα ειναι το εξης. Στο γραφειο η συνδεση ειναι μεσω proxy ενω στο σπιτι χωρις. Υπαρχει καποιο προγραμματακι που να εχω περασμενες τις ρυθμισεις του σπιτιου και του γραφειου ωστε να μπορω να κανω ευκολα ενναλαγη και να μην γρφω καθε φορα τα ip??

Επισης χρειαζομαι και κατι τετοιο για δυο wireless συνδεσεις :O

Αν καποιος χρησιμοποιει κατι τετοιο ας το αναφερει καθως θα με διευκολυνει κατα πολυ.

Ευχαριστω.

Yparxun NETWORK MANAGERS gia akrivws auto pu theleis pu dimiurgeis PROFILES gia p.x. grafeio k spiti...

ypotithete pws apo tus kalyterus einai o

http://www.mobilenetswitch.com/

Rixe mia matia alliws steile mu PM ;)