amd222 Δημοσιεύτηκε May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2007 Χαιρετω... Το προβλημα ειναι το εξης. Στο γραφειο η συνδεση ειναι μεσω proxy ενω στο σπιτι χωρις. Υπαρχει καποιο προγραμματακι που να εχω περασμενες τις ρυθμισεις του σπιτιου και του γραφειου ωστε να μπορω να κανω ευκολα ενναλαγη και να μην γρφω καθε φορα τα ip?? Επισης χρειαζομαι και κατι τετοιο για δυο wireless συνδεσεις :O Αν καποιος χρησιμοποιει κατι τετοιο ας το αναφερει καθως θα με διευκολυνει κατα πολυ. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Δεν είναι απλό το να φτιάξεις 2 συνδέσεις?Πχ 1 με ρυθμίσεις για proxy και 1 για το σπίτι?Το ίδιο ισχύει και για τα wireless!Και να επιλέγεις ποια θέλεις να χρησιμοποιείς κάθε φορά!Δεν ξέρω σαν ιδέα το προτείνω! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Χαιρετω... Το προβλημα ειναι το εξης. Στο γραφειο η συνδεση ειναι μεσω proxy ενω στο σπιτι χωρις. Υπαρχει καποιο προγραμματακι που να εχω περασμενες τις ρυθμισεις του σπιτιου και του γραφειου ωστε να μπορω να κανω ευκολα ενναλαγη και να μην γρφω καθε φορα τα ip?? Επισης χρειαζομαι και κατι τετοιο για δυο wireless συνδεσεις :O Αν καποιος χρησιμοποιει κατι τετοιο ας το αναφερει καθως θα με διευκολυνει κατα πολυ. Ευχαριστω. Yparxun NETWORK MANAGERS gia akrivws auto pu theleis pu dimiurgeis PROFILES gia p.x. grafeio k spiti... ypotithete pws apo tus kalyterus einai o http://www.mobilenetswitch.com/ Rixe mia matia alliws steile mu PM ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts