Jump to content

Τι είναι torrent - Πρόγραμμα αντιγραφής CDs και DVDs

mondo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω δύο απορίες και θα χαιρόμουν πολύ αν με διαφωτίζατε:

Πρώτα πρώτα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι τα torrents. Ακούω αλλά δεν ξέρω σε τι αναφέρεται η λέξη.

Δεύτερον θέλω να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για αντιγραφή CDs και DVDs. Στον παλιό μου υπολογιστή είχα το easy cd creator και ήμουν ευχαριστημένη. Τώρα έχω βάλει το nero αλλά μου φένεται όχι και τόσο φιλικό στο χρήστη. Ποια η γνώμη σας;

Εχω δύο απορίες και θα χαιρόμουν πολύ αν με διαφωτίζατε:

Πρώτα πρώτα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι τα torrents. Ακούω αλλά δεν ξέρω σε τι αναφέρεται η λέξη.

Δεύτερον θέλω να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για αντιγραφή CDs και DVDs. Στον παλιό μου υπολογιστή είχα το easy cd creator και ήμουν ευχαριστημένη. Τώρα έχω βάλει το nero αλλά μου φένεται όχι και τόσο φιλικό στο χρήστη. Ποια η γνώμη σας;

Τα torrents στην ουσία δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα μικρό αρχειάκι που πρέπει να κατεβάσεις και περιέχει πληροφορίες για να μπορέσεις μέσο κάποιου torrent client να κατεβάζεις αρχεία από το internet.Στην ουσία τα torrent είναι αντίστοιχα του emule (που σίγουρα θα έχεις ακούσει).

Όσον αφορά το Nero πιστεύω ότι ίσως είναι από τα πιο φιλικά προγράμματα για αντιγραφή CD ή DVD.

Ακόμα μπορείς να διαβάσεις και κάποιες ήδη απαντημένες ερωτήσεις εδώ όσον αφορά το computing.

Αν έχεις και καμιά άλλη απορία εδώ είμαστε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wikipedia: BitTorrent

Σχετικό επισημασμένο θέμα για το P2P file sharing: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=332

Για το Nero που ρωτάς, είναι απλά θέμα συνήθειας. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάποιες εναλλακτικές λύσεις, μπορείς να δεις τα προγράμματα που αναφέρονται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=107195

Mάθετε να ψάχνετε!

Αναζήτηση

Google

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...