sam66 Δημοσιεύτηκε May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2007 το άκουσα πριν λίγο στο ραδιόφωνο και σαν γνήσιος ιστιοπλόος το βρήκα ενδιαφέρον... (επειδή αυτή την στιγμή είναι χιλιόμετρα μακριά από το pc μου και σερφάρω από το κινητό δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή-επικόλληση στον url αλλά μπορώ να σας πω που να πατέ!) στην διεύθυνση www.neagenia.gr>συμμετοχή>3.πρόγραμμα κινητικότητας και συμμετοχής__τριήμερα ιστιοπλοΐας για όσους ενδιαφέρονται αιτήσεις από 7\5 μέχρι 11\5 άντε να φάνε και τίποτα τα σκυλόψαρα! Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 p {text-align:justify;}Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο της πολιτικής της για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου διοργανώνει, σε συνεργασία με Ιστιοπλοϊκούς και Ναυτικούς Ομίλους της χώρας, «Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα» κατά τους μήνες Ιούνιο, πρώτο δεκαπενθήμερο Ιουλίου και Σεπτέμβριο 2007. Στόχοι του προγράμματος αυτού είναι η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των νέων, η γνωριμία με τις ελληνικές θαλάσσιες ομορφιές, η ανακάλυψη εναλλακτικών τρόπων διακοπών, η εκπαίδευση και η δημιουργία ενδιαφερόντων για την ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες όπως αυτή της ιστιοπλοΐας. Οι νέοι που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τρόπους και δυνατότητες να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, να απαλλαγούν έστω και για λίγο από το περιβάλλον της πόλης, αλλά και να δημιουργήσουν φιλίες και γνωριμίες καλλιεργώντας αξίες όπως αυτές της ομαδικότητας και της άμιλλας. Τα ταξίδια πραγματοποιούνται σε ιστιοφόρα σκάφη των 8 ατόμων από Παρασκευή ως Κυριακή και περιλαμβάνουν δύο διανυκτερεύσεις μέσα στο σκάφος με πρωινό και δύο μικρογεύματα, ενώ υπάρχει μία συνδρομή των 50 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα. Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα "Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα 2007" είναι ατομικές, υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά και θα γίνονται δεκτές από τις 7/5/2007 στις 8 το πρωί μέχρι τις 11/5/2007 στις 12 το μεσημέρι. http://www.neagenia.gr/informationA2.asp?keimeno_id=42&UnionA_id=4 Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Εγινε χαμός , μέσα σε 1 ωρα γίναν περίπου 4000 αιτήσεις και υπερκαλυφθηκαν οι θέσεις.Όποιος πρόλαβε πρόλαβε... Αυτη την στιγμή οι αιτήσεις ειναι 8000 και υπάρχουν φήμες οτι οι νέα γενια ίσως πάρει παραπάνω από τον αρχικό αριθμό. Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 αλήθεια όταν λέει "νέοι" τι εννοεί; ποιοι περιορισμοί υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 18 - 30 χρονών. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Istioploia trigwnoy i anoiktis thalassis??? Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. May 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 είναι σκάφη ανοιχτής θάλασσας. . . οι εννοείς ιστιοπλοϊα "τριγώνου" και "ανοιχτής θάλασσας" χρησιμοποιούνται κυρίως για τους αγώνες. . . ένδικτηκά αναφέρω οτι τα σκάφη τριγώνου είναι μίκρα και χωράνε το πολύ μέχρι 4 άτομα. . . πω πω πω να με βάλουν σε κανένα καταμαράν (μεγάλη φαντασία εχω) όλα τα λεφτά. . .τα λατρεύω! 4000 άτομα. . . μπράβο και δεν το περίμενα. . .ελπίζω οι θαλασσόλυκοι να πάρουν προτεραιοτητα! Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Πρεπει να εχεις και διπλωμα skipper??? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Πρεπει να εχεις και διπλωμα skipper??? 1. Οχι, χρειαζονται απλα να ξες κολυμπι. Skipper σου παρεχει ο ναυτικος ομιλος. 2. Τωρα πλεον, οποιος δεν δηλωσε, δεν εχει νοημα να ενδιαφερεται. Οι θεσεις εχουν (πολλαπλως) υπερκαλυφθει... 3. Ρε παιδια, με καθε καλη προθεση, αναφερθηκε ηδη το site της Νεας Γενιας. Αν καποιος ενδιαφερεται δεν μπορει να κανει 2 κλικ ακομα και να ψαξει λεπτομερεστατα μονος του; :O :) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steisi Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Είμαστε παρέα 4 κοπέλες που θέλαμε να πάμε στα Τριήμερα Ιστιοπλοίας. Ανέλαβα εγώ λοιπόν να κάνω τις αιτήσεις. Στις 8:10 έστειλλα την πρώτη 8:12 τη δεύτερη και τις άλλες 2 λόγω του οτι δεν είχα τους αριθμούς ταυτότητας περίπου στις 8:20. Οι δύο πρώτες είναι δεκτές κανονικά αλλα οι άλλες δύο είναι στους αναπληρωματικούς :cry: Τι γίνεται τώρα??? Πέρσι απο ότι θυμάμαι δηλώναμε απο την αρχή ποιά ήταν η παρέα μας ωστε να μας βάλουν όλους μαζι. Τώρα τι θα γίνει? θα μπορέσουμε οι 2 που μας πήρανε να πάρουμε μαζί και τις υπόλοιπες?? Παράθεση Σαν το χαρτί που καίγεται, η μέρα μου σβήνει ξοδεύεται... κι ανάσα μου βαραίνει, διψασμένη περιμένει... [sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. May 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 [άσχετο. . .αλλά από να ανοίγω νέο θέμα. . .] τις εξετάσεις για διπλοκα για skipper τις δίνεις τώρα πια στο λιμεναρχείο ή κανονικά στον ναυτικό όμιλο της περιοχής σου; Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paralizer Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Είμαστε παρέα 4 κοπέλες που θέλαμε να πάμε στα Τριήμερα Ιστιοπλοίας. Ανέλαβα εγώ λοιπόν να κάνω τις αιτήσεις. Στις 8:10 έστειλλα την πρώτη 8:12 τη δεύτερη και τις άλλες 2 λόγω του οτι δεν είχα τους αριθμούς ταυτότητας περίπου στις 8:20. Οι δύο πρώτες είναι δεκτές κανονικά αλλα οι άλλες δύο είναι στους αναπληρωματικούς :cry: Τι γίνεται τώρα??? Πέρσι απο ότι θυμάμαι δηλώναμε απο την αρχή ποιά ήταν η παρέα μας ωστε να μας βάλουν όλους μαζι. Τώρα τι θα γίνει? θα μπορέσουμε οι 2 που μας πήρανε να πάρουμε μαζί και τις υπόλοιπες?? Δυστυχώς από όσο ξέρω δεν μπορείς να κάνει κάτι. Ή θα πάτε οι 2 ή δεν θα πάει καμία και θα πάνε άλλοι στη θέση σας! Κι εμείς κάπως έτσι την πατήσαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 k για οσους δεν εχουν ξαναπαει να πω οτι το κουνημα δεν εχει καμμια σχεση με ενα πλοιο γραμμης σε 7-8 μποφορ...ειναι εντελως διαφορετικο γι αυτο αν δεν την παλευετε με ναυτια κτλ.ή παρτε χαπια ή ετοιμαστειτε να ταλαιπωρηθειτε. το κουνιμα ειναι σχεδον μονιμο εκτος κ αν βρειτε αερα κ πηγαινετε με το πλαι δηλ να γερνει απο την μια πλευρα... αναφερνουν διαδρομη ή τυπο ιστοπλοικων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts