Drdionisis Δημοσιεύτηκε May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 5, 2007 Καλημέρα. Δεν ξέρω αν σωστά έχω βάλει αυτό το θέμα εδώ. Έχω ένα tablet acer c110 και θέλω να του κάνω format. το θέμα είναι ότι ναι μεν έχω τα δισκάκια του recovery disk2-1 disk 2-2 disk 2-3 και του norton ( τα γνήσια της acer που το συνοδεύουν ) καθώς και την καρτέλα της γνησιότητος των windows xp αλλά δεν έχω το cd το γνήσιο των xp. εχω cd των xp αλλα δεν είναι ειδικό για tablet. και απο τα recovery δισκακια δεν bootarei. επειδη το χρειαζομαι για την εργασια μου ( ειμαι ιατρος ) παρακαλω πολυ αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα με εξυπηρετουσε απιστευτα. μπορω να δωσω και το προσωπικο μου email για να μην κουραζω το forum με το προσωπικο μου προβλημα. Σας ευχαριστω προκαταβολικα. Διονύσης Παράθεση Με εκτίμηση, Dr. Dionisis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 δες στο tabletpcreview.com (στο φόρουμ του). αναφέρουν τρόπο να πάρεις τα αρχεία του tablet OS και να τα βάλεις σε ένα OEM windows xp cd ;) είναι λίγο μανούρα αλλά γίνεται. Υ.Γ. μην κάνεις φορμάτ και το hidden system (Acer) partition γιατί μετά το λαπτοπ σου θα είναι για πέταμα (θα κολλάει το wifi, boot etc). το έπαθα με ένα άλλο acer tablet (302) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 εκτος απο τα recovery cd υπαρχει ενα που ειναι το system CD. αυτο ειναι το bootable και με αυτο ξεκινας την διαδικασια. Κανενα acer (οπως και πολλα αλλα laptop) δεν συνοδευεται απο γνησιο CD windows xp. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Υ.Γ. μην κάνεις φορμάτ και το hidden system (Acer) partition γιατί μετά το λαπτοπ σου θα είναι για πέταμα (θα κολλάει το wifi, boot etc). το έπαθα με ένα άλλο acer tablet (302) Ποιός ο λόγος να κολλάει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Γενικως στα Acer και ειδικα στα καινουρια μοντελα που δεν εχουν CD ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τους κανεις format (εκτος αν θελεις να δικα σου windows για δικους σου λογους) καθως σταματαει να δουλευει το recovery με το hidden partition και μετα δεν μπορεις να ξαναβαλεις windows (γνησια με drivers κτλ) Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Ναι, αλλά ο Alex μίλησε για δυσλειτουργία του λειτουργικού και όχι πως απλά δε μπορείς να κάνεις recover/install το λειτουργικό. Πως μπορεί να επηρεάσει η διαγραφή του hidden partition την ομαλή λειτουργία του συστήματος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Ναι, αλλά ο Alex μίλησε για δυσλειτουργία του λειτουργικού και όχι πως απλά δε μπορείς να κάνεις recover/install το λειτουργικό. Πως μπορεί να επηρεάσει η διαγραφή του hidden partition την ομαλή λειτουργία του συστήματος; το hidden partition σύμφωνα με τα λεγόμενα του service (και το τέσταρα και εγώ) έχει κάποια στοιχεία όταν γίνονται Install τα xp tablet 2005 από τα RDs και χρησιμοποιούνται. όπως η χρήση της κάρτας wifi αμέσως με την είσοδο στα xp αλλά και τα onscreen graphics. αν το σβήσεις απλά "τρελαίνεται" λίγο το κουμπί της κάρτας wifi και τα onscreen graphics είναι τελείως διαφορετικά (έως σαχλά). το καλό είναι ότι μπορείς να κάμεις format μόνο τον c και όχι τον acer data και τον hidden storage. έτσι με το κολπάκι στου φόρουμ (πραγματικά καταπληκτικό) μπορείς να βάλεις OEM XP που τους έχεις κάνει ένεση με τα αρχεία του tablet 2005. το έκανα στο 302 (όλες οι εμπειρίες σου σε acer tablet είναι από αυτό) αλλά δυστυχώς το cd το έδωσα στον "τυχερό" που το αγόρασε μετά από μένα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Μάλιστα. Μιας και ανέφερες τα onscreen graphics, έχεις καμιά ιδέα για το πως επανέρχονται μετά από delete του hidden και XP Pro SP2 fresh install; Στα home που είχε προεγκατεστημένα δούλευαν κανονικά. Γι αυτά τα πράσινα, που δείχνουν την ένταση του ήχου κτλ. Κακάσχημα, αλλά χρήσιμα.. (για κανονικό laptop μιλάω, όχι tablet) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Μάλιστα. Μιας και ανέφερες τα onscreen graphics, έχεις καμιά ιδέα για το πως επανέρχονται μετά από delete του hidden και XP Pro SP2 fresh install; Στα home που είχε προεγκατεστημένα δούλευαν κανονικά. Γι αυτά τα πράσινα, που δείχνουν την ένταση του ήχου κτλ. Κακάσχημα, αλλά χρήσιμα.. (για κανονικό laptop μιλάω, όχι tablet) Δεν υπάρχει διαθέσιμο για download το πρόγραμμα από το site της εταιρείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Κοίταξα τώρα στο notebookreview και κάποιος είπε πως μόλις απενεργοποίησε τον Launch Manager έπαψαν να λειτουργούν τα indicators. Πέρα του ότι δεν το βρίσκω να το κατεβάσω, μάλλον θα μου είναι άχρηστο γιατί έχω βάλει το τελευταίο .net framework και αυτά της Acer ζητάνε το 1.0 :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Δεν υπάρχει διαθέσιμο για download το πρόγραμμα από το site της εταιρείας; δες στο site της acer αλλά εγώ δεν είχα βρει άκρη. το πήγα στο σέρβις το έκαναν όπως ήταν πριν. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts