Jump to content

Πρόβλημα με εξωτερικό πληκτρολόγιο και AEKmap

F_Kal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

έχω ενα iPAQ rx1950 (wm5) και κατάφερα και αγόρασα ενα iPAQ foldable keyboard το οποίο μπαίνει στην μοναδική "θύρα" του. Λειτουργεί, αλλά ελληνικά δεν γράφει για αυτό έψαξα λίγο τι μπορώ να κάνω και δοκίμασα και το AEKmap.

Δυστυχώς δεν εχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω με καμία layout -ούτε με την Ρώσικη που έχει μέσα-. Το κείμενο πάντα βγαίνει... απλά αγγλικά.

Όταν δοκίμασα το aekmapscan είδα οτι τα μόνα πλήκτρα που "έπιανε" ήταν τα Ctrl, shift κοκ, δηλαδή καθόλου αλφαριθμητικά. Πιστεύω οτι εκεί είναι το πρόβλημα. Αφού δεν τα πιάνει, τι να αλλάξει;

Δοκίμασα τις εκδόσεις 1.21, 1.23b και 1.1x χωρίς αποτέλεσμα...

Καμία ιδέα; Ούτε το demo του Interwrite 9.1 μου έκανε κάτι...

:(

Υπάρχουν διάφορα layouts για το ΑΕΚ.

Τα δοκίμασες;

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

:-(

Ναι...τουλάχιστον τα 4 ελληνικά που έχει εκεί, αλλά αφού δεν έχουν καθόλου αποτέλεσμα ούτε τα Ρώσικα που σου δίνει,

δεν περιμένω να έχει σχέσει το πρόβλημα με layouts...

koitaksa ta layouts, kai gia ekswteriko pliktrologio dn exei tpt. mono gia ta qwerty pou exoun panw ta ppc :(
Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U