konv Δημοσιεύτηκε April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 29, 2007 To πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πλέον δεν μπορώ ν'αντιγράψω αρχεία σε cd. Με 2-3 προγράμματα που προσπάθησα μου βγάζει συνεχώς την ένδειξη cd κενό. Παρ'όλο που κάνω "close disc" και φαίνεται ότι γράφει τα δεδομένα όταν τελειώνει εμφανίζεται το cd κενό. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 To πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πλέον δεν μπορώ ν'αντιγράψω αρχεία σε cd. Με 2-3 προγράμματα που προσπάθησα μου βγάζει συνεχώς την ένδειξη cd κενό. Παρ'όλο που κάνω "close disc" και φαίνεται ότι γράφει τα δεδομένα όταν τελειώνει εμφανίζεται το cd κενό. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ Tι μάρκα-μοντέλο είναι το αντιγραφικό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Έχω την εντύπωση ότι όλη την ευθύνη την φέρει το αντιγραφικό σου μηχάνημα.Τι μάρκα και τι μοντέλο είναι;Επίσης, πόσο καιρό το έχεις;Πόση χρήση του έχεις κάνει;Αρκετή, μέτρια ή ελάχιστη;Περιμένουμε την απάντησή σου.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 To αντιγραφικό μου είναι σε laptop και η μάρκα του PIONEER DVD-RW DVR-K12RA [CD-ROM drive]. Το laptop το έχω 2 περίπου χρόνια όσο για την χρήση του αντιγραφικού ας πούμε μέτρια προς αρκετή. Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 To αντιγραφικό μου είναι σε laptop και η μάρκα του PIONEER DVD-RW DVR-K12RA [CD-ROM drive]. Το laptop το έχω 2 περίπου χρόνια όσο για την χρήση του αντιγραφικού ας πούμε μέτρια προς αρκετή. Τι προτείνετε; Δοκίμασε το τελευταίο firmware μήπως και έχει σχέση αν και δε το νομίζω, όμως δε χάνεις και τίποτα να το αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Mήπως θα μπορουσες να με βοηθήσεις περισσότερο και να μου πεις αναλυτικότερα τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskrekos Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 pigene to se kana texniko mallon pas gia antikatastasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts