Jump to content

matlab

katsifis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ξερει κανεις καποιο οδηγο...που να εχει σχεση με αυτο το προγραμμα...ειμαι εντελος αρχαριος με αυτο το προγαμμα...και ψαχνω να βρω τους συμβολισμους και αλλα σχετικα....οποιος ξερει το πογραμμα και μπορει να βοηθησει......

• 2 weeks later...
Αμέτρητους οδηγούς και στα ελληνικά μπορείς να βρεις μέσω google...

To help tou einai ola ta lefta.....me ayto mathaineis......

Pes moy me ti thes na asxolhtheis exw polu yliko sto thema......

sthle pm an thes kati se pdf panta.....

IBIS 5

"IBIS: just keep walking"

Μιας και άνοιξε εδώ θέμα να ρωτήσω: φτιάχνω ένα GUI στο matlab και έχω ένα πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες! όταν τρέχω το GUI τα ελληνικά μου εμφανίζονται κινέζικα! Ξέρει κανείς την λύση;

Μιας και άνοιξε εδώ θέμα να ρωτήσω: φτιάχνω ένα GUI στο matlab και έχω ένα πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες! όταν τρέχω το GUI τα ελληνικά μου εμφανίζονται κινέζικα! Ξέρει κανείς την λύση;

man to matlab den uposthrizei ellhnikous xarakthres opote tha vlepeis koutakia ktlp:(

Greeklish einai h lush

IBIS 5

το matlab ειναι οτι πιο ευκολο σαν προγραμματισμο!το ειχα δουλεψει στην σχολη μου χωρις να εχω καθολου σχεση!θεωρω ψαχνοντας στο google κ ακομα καλυτερα να αγορασεις ενα βιβλιο θα τα βρεις ολα οσα χρειαζεσαι!

Όλα είναι εύκολα ανάλογα με το επίπεδο που τα ψάχνεις....Ας μην γινόμαστε υπερβολικοί ότι είναι εύκολο το Matlab...Πχ το να κανεις μια διαίρεση είναι εύκολο αλλά έχω δει κάποιες εφαρμογές που χάνεσαι...
Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

Όλα είναι εύκολα ανάλογα με το επίπεδο που τα ψάχνεις....Ας μην γινόμαστε υπερβολικοί ότι είναι εύκολο το Matlab...Πχ το να κανεις μια διαίρεση είναι εύκολο αλλά έχω δει κάποιες εφαρμογές που χάνεσαι...

Oso asxolhsai toso to kalytero....apla to sygkekrimeno programma oso thymamai ton eayto moy na asxoleitai me diafora logismika k efarmoges exei makran to pio kalo plousio k vohthitiko help....einai poly kalo;)

IBIS 5

• 5 months later...

mporeis kaneis na me voi8isei me autin tin ergasia:

Δημιουργήστε σε Matlab ένα πρόγραμμα που θα κάνει τα εξής:

1. Θα δημιουργεί μια παλέτα με οχτώ χρώματα (άσπρο, μαύρο, κόκκινο, μπλέ, πράσινο, κίτρινο, ματζέντα, κυανό)

2. Θα δημιουργήσει 4 εικόνες με αυτά τα χρώματα μεγέθους 200×200 όπως φαίνεται στην εικόνα ask1_xeim07.bmp που βρίσκεται στον φάκελο έγγραφα. Οι εικόνες θα εμφανιστούν σε ένα κοινό παράθυρο.

Καιρός να μάθεις.

Κάτσε διάβασε όσες σημειώσεις/παραδείγματα σας έχουν δώσει στο μάθημα, δοκίμασε μόνος σου κι αν κολλήσεις κάπου ξαναρώτα. Μην περιμένεις να κάτσει να σου λύσει κάποιος την άσκηση από το μηδέν.