tasosvel Δημοσιεύτηκε April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 27, 2007 loipon skeftomai na agoraso mia po tis duo fotografikes thn deutera !! pia mou proteinete? nikon: http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=1&corp_id=3&pr_id=1979 sony: http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?7601 Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 στους διαξιφισμους μπορουμε να βαλουμε και θεματα που δεν αφορουν το κινητο....? Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Noop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Noop! Νοοp noop αλλά δεν το κλειδώνεις κιόλας!:p Τι να κάνουμε τώρα, να απαντήσουμε ή όχι?:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Νοοp noop αλλά δεν το κλειδώνεις κιόλας!:p Τι να κάνουμε τώρα, να απαντήσουμε ή όχι?:worry: Έγινε μεταφορά του στο digital gadgets άρα τώρα μπορείς να απαντήσεις!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Mercy:) (Όλη μέρα περίμενα αυτή τη στιγμή:p) Προσωπικά προτιμώ τη sony Όχι ότι θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της φώτο με τη nikon(ίσως και καμία διαφορά στην πράξη) αλλά κυρίως γιατί μου κάνει εντύπωση το χαμηλό ΙSO της nikon(μόνο 400?:worry:) και γενικά η sony μου φαίνεται πολύ πληρέστερη και με εξαιρετικό macro. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 xilia thnks gia thn apanthsh !!:) ki ego gia thn sony pao !! apla eixa paei se ena magazi kai mou thn proteinan kai thn nikon kai eipa na rothso ti leei !!:) mou aresei polu kai o sxediasmos thn sony !! sorry pou to egrapsa stous diaxifismous !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 xilia thnks gia thn apanthsh !!:) ki ego gia thn sony pao !! apla eixa paei se ena magazi kai mou thn proteinan kai thn nikon kai eipa na rothso ti leei !!:) mou aresei polu kai o sxediasmos thn sony !! sorry pou to egrapsa stous diaxifismous !!:) Βασικά η l5 πρέπει να είναι ψιλοπαλιό μαντέλο. Η l6 ας πούμε, αν και φτηνότερη έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από την l5. Πάντως στα λεφτά αυτά(+-200 ευρώ) μπορείς να βρείς μια πολύ καλή nikon (είμαι φαν της εταιρίας), αλλά και η sony w55 είναι εξαιρετική επιλογή. Καλορίζικη λοιπόν και καλές φωτογραφίες:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 thnks !! deutera tha pao na thn paro !!:) thn olympus μju 740 thn xereis? ti gnomh exeis gi auth ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 thnks !! deutera tha pao na thn paro !!:) thn olympus μju 740 thn xereis? ti gnomh exeis gi auth ? Δεν την ξέρω φίλε μου, αλλά δεν θα έπαιρνα olympus μόνο και μόνο για τις κάρτες μνήμης που δέχετε(xd) τις οποίες δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις πουθενά αλλού και είνα και οι πιο ακριβές. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 akrivos gi auto ton logo den thn perno ki ego !! xaxa !!:) einai kai arketa akrives !! eno tis sony tis vrisko polu fthna sto emarket kai allou kai mporo na tis valo kai sta kinita mou !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Η γνωμη μου ειναι να προτιμησεις σαν εταιρια την Nikon,γιατι εχει βγαλει και συνεχιζει να βγαζει αξιολογες και με πολλες δυνατοτητες φωτ.μηχανες!Η sony καλη δεν λεω,αλλα υστερει οταν θελεις το κατι παραπανω.Ψαξε για Nikon και δες και αλλα μοντελα.εχει πολλα και καλα! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Η γνωμη μου ειναι να προτιμησεις σαν εταιρια την Nikon,γιατι εχει βγαλει και συνεχιζει να βγαζει αξιολογες και με πολλες δυνατοτητες φωτ.μηχανες!Η sony καλη δεν λεω,αλλα υστερει οταν θελεις το κατι παραπανω.Ψαξε για Nikon και δες και αλλα μοντελα.εχει πολλα και καλα! Συμφωνώ σε αυτό που λές, αλλά η γνώμη μου ήταν αποκλειστικά για τις 2 παραπάνω φωτογραφικές που είπε ο φίλος. Γενικά προτιμώ και εγώ τη nikon. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Ναι οκ!Εγω απλως του ειπα να δεις και αλλα μοντελα,για να εχει μια ποικιλια μπορστα του και να διαλεξει αυτο που θελει! :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts