Blakomon Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Παιδιά ένα θα είναι το hit του καλοκαιριου!Παπαδάκη Χριστίνα-Τέλος! Ψάξτε το!Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνεις!!!!!! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steisi Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Παιδιά ένα θα είναι το hit του καλοκαιριου!Παπαδάκη Χριστίνα-Τέλος! Ψάξτε το!Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνεις!!!!!! Μην πείς τίποτα...είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο...:lol: Σε κατάλλλλαβα απ'τη φωνννννή!!!:w00t: :w00t: :w00t: ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!! pm me plssssssssssss Παράθεση Σαν το χαρτί που καίγεται, η μέρα μου σβήνει ξοδεύεται... κι ανάσα μου βαραίνει, διψασμένη περιμένει... [sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Το «Summer Wine» των Ville Valo και Natalia Avelon είναι το καλύτερο καλοκαιρινό,ξένο κομμάτι που έχω ακούσει μέχρι στιγμής. Πρόκειται για διασκευή παλιού τραγουδιού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Το «Summer Wine» των Ville Valo και Natalia Avelon είναι το καλύτερο καλοκαιρινό,ξένο κομμάτι που έχω ακούσει μέχρι στιγμής. Πρόκειται για διασκευή παλιού τραγουδιού; Ναι. Η πρώτη εκτέλεση είχε γίνει αρκετά χρόνια πριν από τη Nancy Sinatra (κόρη του Frank Sinatra) και τον Lee Hazlewood Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Παιδιά ένα θα είναι το hit του καλοκαιριου!Παπαδάκη Χριστίνα-Τέλος! Ψάξτε το!Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνεις!!!!!! Πάτο πιάσαμε πάλι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Πάτο πιάσαμε πάλι... Απόπατο θα έλεγα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Να ειδοποιήσω ότι το Ι Believe είναι φευγάτη after-ιά που θα εξαναγκάσει τους υπεύθυνούς των θερινών mainstream-club να ανάψουν και πάλι πυρσούς λίγο πριν σκάσει το ξημέρωμα... mic.gr Simian Mobile Disco-I Believe :) Καιρό είχα να ακούσω ένα τόσο καλό electro albumάκι...:happy: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AtoZ Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Το bounce του Στιβεν Κινγκ !! Απιστευτο.. Και φυσικα το προσωπικα αγαπημενο μου, Sound of Freedom !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 gia emena summer hit einai to Dj Jose - Turn The Lights Off kalo kalokairi... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 apo ellinika sigoura kai me megali diafora to ipoxthonios-kane ntou Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Summer Love - Remember:respect::respect::respect: μου αρεσει παρα πολυ!:Dτο καλυτερο καλοκαιρινο κομματι που εχω ακουσει!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts