alexzzz Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Ορίστε!!! μία φωτό http://www.imageshack.gr/images/lodnhzzkne32dmdqi2mn.jpg και το βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 ο Ιταλος λεει οτι δεν εχει ραδιοφωνο.... αλλα περιεργο γιατι το ειδα και εγω στο μενου...αντε να καταλαβει κανεις Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 ο Ιταλος λεει οτι δεν εχει ραδιοφωνο.... Όταν λές Ιταλός εννοείς το site της Tim στην Ιταλία ή τον Ιταλό που μιλάει στο βίντεο; Δεν ξέρω Ιταλικά και κουτσά- στραβά το ψιλο έψαξα στο site και όντως δεν το αναφέρει αλλά το λέει και στο βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Μαλλον το ραδιοφωνακι θα ειναι ο Music Player του κινητου. Θελω να ρωτησω,αυτο το κινητο θα παιζει εφαρμογες του τυπου *.sis ? Τι εφαρμογες παιζουν τα sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Μαλλον το ραδιοφωνακι θα ειναι ο Music Player του κινητου. Θελω να ρωτησω,αυτο το κινητο θα παιζει εφαρμογες του τυπου *.sis ? Τι εφαρμογες παιζουν τα sony? Δεν νομίζω να είναι ο Music Player γιατί τον δείχνει με άλλο εικονίδιο σε αυτό ή σε άλλο βίντεο. Επίσης δεν πιστεύω να δέχεται εφαρμογές *.sis γιατί δεν είναι sympian. Τίποτα νεότερο για ημερομηνία/ τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Τι εφαρμογες θα δεχεται ή τι εφαρμογες δεχονται γενικα αυτα τα κινητα..τα οχι πολυ καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 ..τα οχι πολυ καλα... :blink: Γιατί όχι πολύ καλά; Φαντάζομαι εννοείς "όχι επαγγελματικά". Java εφαρμογές δέχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Δεν εχει radio...ολα ξεκιναν απο εκει.. Δηλαδη δινουν βαση στο style και στη δυνατοτητα του να αλλαζει Themes αναλογα με την ωρα της ημερας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Εγώ πάντως επιφυλάσσομαι για το ράδιο. Πάντως είπανε ότι είναι μία "σοβαρή" έκδοση του music w580. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 ο ιταλος στο Βιντεο ενοουσα.... και που δεν εχει ραδιο τι εγινε??? μια χαρα τηλεφωνακι φαινεται....ισα ισα...για 200Ε που κανει μια χαρα ειναι.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 'Αμα είναι μόνο στα 200 ευρά είμαι ευχαριστημένος χωρίς ράδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 καπου εκει θα κυμαινεται.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 το εχετε δει πουθενα να το πουλανε αυτο το κινητο ? 2 του μηνος εχω επιδότηση γυρω στα 250 EURO... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Όχι, ακόμα δεν το είδα πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Αμα πατε εδω http://www.sonyericsson.com/retailsupport/Mainindex.aspx?locale=gr-el και επιλεξετε κινητο το S500i θα δειτε οτι δεν υπαρχει πουθενα ραδιοφωνακι στο μενου .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ναι το είπαμε αυτό για το ράδιο. Αν δεις τα πόστ μου πιο μπροστά θα δεις μια φωτό και ένα βίντεο από την παρουσιάσει του κινητού όπου δείχνει να έχει ράδιο ενώ στα site της SE δείχνει να μην έχει. Θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Μόλις μου ήρθε email απο την SE ότι κυκλοφόρισε στα καταστήματα!!! Άντε και πρέπει να πάρω κινητό. Δεν το είδα ακόμα πουθενά αλλά όποις το δεί ας σφυρίξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Μόλις μου ήρθε email απο την SE ότι κυκλοφόρισε στα καταστήματα!!! Άντε και πρέπει να πάρω κινητό. Δεν το είδα ακόμα πουθενά αλλά όποις το δεί ας σφυρίξη. Σοβαρα?????αντε μακαρι...λες να ηρθε και το W580???? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Σοβαρα?????αντε μακαρι...λες να ηρθε και το W580???? Στην σελίδα το έχουν ακόμα στα προσεχώς το w580 Εστείλα σε πολλά μαγαζιά email και προς το παρών καμία απάντηση. Περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Αμα πατε εδω http://www.sonyericsson.com/retailsupport/Mainindex.aspx?locale=gr-el και επιλεξετε κινητο το S500i θα δειτε οτι δεν υπαρχει πουθενα ραδιοφωνακι στο μενου .... Δεν νομιζω να ειναι ετσι το μενου αφου λεει πολλα γραφικα στα εικονιδια και μεσα.. Μόλις μου ήρθε email απο την SE ότι κυκλοφόρισε στα καταστήματα!!! Άντε και πρέπει να πάρω κινητό. Δεν το είδα ακόμα πουθενά αλλά όποις το δεί ας σφυρίξη. Οντως ηρθε αλλα ουτε διαφημηση ουτε τιποτα?θελω πολυ να το δω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 που το ειδατε οτι ηρθε???δεν το βρισκω πουθενα!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 θελω να το δω!!!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Είπαμε δεν το έφερε ακόμα κανένα μαγαζί. Απλός η SE ενημέρωσε όσους είχαν ζητήσει ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει. Μου απάντησε το Πλαίσιο "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ/ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ!" Δεν ξέρουν τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Μόλις μου ήρθε email απο την SE ότι κυκλοφόρισε στα καταστήματα!!! Άντε και πρέπει να πάρω κινητό. Δεν το είδα ακόμα πουθενά αλλά όποις το δεί ας σφυρίξη. Μήπως σου γράφουν και ενδεικτική τιμή?? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Τελικά αφού ρώτησα παντού μου είπαν στα μέσα του μηνός (με κάθε επιφύλαξη) αλλά σίγουρα μέχρι το τέλος του μήνα. Τιμή όχι δεν μου είπαν, δεν ήξεραν αλλά στην Ιταλική Tim το έχει σήμερα 266€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts