tedmanowar Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Γεια χαρά, ξέρει κανείς καποιο site ή torrent με games για το S500i; Τα περισσότερα που εχω βρει, κυρίως από το lasyk, είναι σε λάθος ανάλυση ή/και γεμάτα spam... Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Γεια χαρά, ξέρει κανείς καποιο site ή torrent με games για το S500i; Τα περισσότερα που εχω βρει, κυρίως από το lasyk, είναι σε λάθος ανάλυση ή/και γεμάτα spam... Βρήκα αρκετά εδώ το οποία είναι για το Κ800, ανεβασμένα από χρήστες, χωρίς spam και αηδείες και τα περισσότερα δουλεύουν μια χαρά στο S500i. Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει επιτυχώς τα ακόλουθα: Die Hard 4 Ghost Rider God Of War GTA 4 Tomb Raider Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Έχω 3 Screen Protectors για το s500i και τα δίνω (Free :p) όποιος τα θέλει να του τα δώσω, μου στέλνει ένα ΠΜ και κανονίζουμε να έρθει να τα πάρει ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ : ) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keymaker24 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Παιδιά υπάρχει καμία λύση για να ξεκλειδώσω το κινητό μου από το mguard; Το έσβησα από το κινητό, και τώρα ούτε ανάβει, ούτε φορτίζει. :mad: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 υπαρχει περιπτωση να βαλουμε στο κινητο αυτο αλλο firmware ετσι ωστε να μην ανοιγει το κιονητο απο το κουμπι n/off που εχει (διοτι εχει χαλασει) και να ανοιγει απο καποιο αλλο πληκτρο το οποιο μπορει να ειναι το NO ?? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 υπαρχει περιπτωση να βαλουμε στο κινητο αυτο αλλο firmware ετσι ωστε να μην ανοιγει το κιονητο απο το κουμπι n/off που εχει (διοτι εχει χαλασει) και να ανοιγει απο καποιο αλλο πληκτρο το οποιο μπορει να ειναι το NO ?? Οχι φιλε δεν μπορει να γινει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonia_zon Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 καλησπερα! αγορασα απο το ebay το sony s500i, αλλα ενω εγραφε οτι εχει ραδιο, πιο κατω ελεγε δεν ειχε και το διαβασα οταν ηταν αργα. ειδα στο youtube ενα βιντεο που ειχε ραδιο, αλλα δεν εχω ιδεα πως να το κατεβασω απο τον υπολογιστη και να το περασω...τελειως μα τελειως ασχετη........μπορει κανεις να με βοηθησει? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 To S500 όπως θα δεις κι εδώ δεν είχε ραδιόφωνο πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα κι αν μπορούσες να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή ραδιοφώνου (που ούτε αυτό μπορείς για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) πάλι δεν θα δούλευε η ιδέα γιατί δεν υπάρχει ο δέκτης (το hardware κομμάτι δηλαδή). Όπως και να έχει καλώς ήρθες! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts