laios23 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Χμμμμμμμμμμμμμ,εβλεπα τωρα το νεο ΝΟΚΙΑ 6500 και ομολογω οτι πραγματικα εχει πολλες δυνατοτητες.Αν και φαν της ΣΕ νομιζω οτι τα S500 K W580 δεν εχουνε καμια τυχη απεναντι στο 6500.ο μονος τομεας που μπορουν να κοντραριστουν θα ειναι η τιμη εφοσον τα ΣΕ ειναι καπου στα 300ε.Δυστυχως ειχα προβλεψει οτι ο χρονος που θα κυκλοφορησουν τα 2 slide up κινητα της ΣΕ δεν θα ειναι καλος καθως θα υπαρχουν στην αγορα κινητα με πολυ περισσοτερες δυνατοτητες και αποτι βλεπω δεν θα πεσω εξω...Ισως το πολυαναμενομενο και πολυδιαφημισμενο ΣΟΦΙΑ σωσει τα προσχηματα...! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ισως το πολυαναμενομενο και πολυδιαφημισμενο ΣΟΦΙΑ σωσει τα προσχηματα...! :confused: τι εννοείς; πάντως όσο αφορά τον χρόνο κυκλοφορίας θυμάμαι ότι και πριν 3 χρόνια το Κ750 κυκλοφορούσε πάλι Ιούνιο (είχα μόλις απολυθεί από φαντάρος και το πήρα όταν πρώτο βγήκε). Και αν σκεφτούμε ότι η SE ανεξήγητα βγάζει μοντέλα τα οποία είναι χειρότερα από άλλα που ήδη κυκλοφορούν δεν νομίζω να τους σταματήσει ο χρόνος κυκλοφορίας. Εγώ πάντως θα μείνω στην SE και θα πάρω το s500 αν είναι στα 250€ επειδή μου αρέσει εξωτερικά και ας μην έχει ράδιο. Αν είχα κινητό τώρα που να με κάλυπτε δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα αλλά μιας και ψάχνω θα το προτιμήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 :confused: τι εννοείς; πάντως όσο αφορά τον χρόνο κυκλοφορίας θυμάμαι ότι και πριν 3 χρόνια το Κ750 κυκλοφορούσε πάλι Ιούνιο (είχα μόλις απολυθεί από φαντάρος και το πήρα όταν πρώτο βγήκε). Και αν σκεφτούμε ότι η SE ανεξήγητα βγάζει μοντέλα τα οποία είναι χειρότερα από άλλα που ήδη κυκλοφορούν δεν νομίζω να τους σταματήσει ο χρόνος κυκλοφορίας. Εγώ πάντως θα μείνω στην SE και θα πάρω το s500 αν είναι στα 250€ επειδή μου αρέσει εξωτερικά και ας μην έχει ράδιο. Αν είχα κινητό τώρα που να με κάλυπτε δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα αλλά μιας και ψάχνω θα το προτιμήσω. εννοω οτι μονο ενα κινητο με 5ΜΡ καμερα,2.2'' οθονη και πανω με 16εκ χρωματα και καλη αναλυση βιντεο μπορει να κοντραρει το 6500 κ 6555 της ΝΟΚΙΑ.ας μην γελιομαστε τα Σ500 ΚΑΙ W580 μπορει να ειναι πανεμορφα εξωτερικα(αν και πρεπει και να τα δουμε και απο κοντα για να βγαλουμε συμπερασμα)αλλα προσφερουν λιγα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.μονο η τιμη τους θα μπορεσει να τα σωσει αλλιως μου φαινονται καταδικασμενα.δες λιγο τα χαρακτηριστικα του 6500 και θα καταλαβεις. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 δες λιγο τα χαρακτηριστικα του 6500 και θα καταλαβεις. Δεν με κατάλαβες τι δεν κατάλαβα :p Αυτό το ΣΟΦΙΑ δεν κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Δεν με κατάλαβες τι δεν κατάλαβα :p Αυτό το ΣΟΦΙΑ δεν κατάλαβα ωπ σορυ αρχηγε δεν το προσεξα....ΣΟΦΙΑ θα ειναι η κωδικη ονομασια του απογονου των Κ800+Κ810.λεγεται οτι θα ειναι συρομενο με μεγαλη οθονη 5ΜΡ καμερα και κατι τετοια τρελα αλλα ακομα δεν εχει ακουστει τιποτα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 ωπ σορυ αρχηγε δεν το προσεξα....ΣΟΦΙΑ θα ειναι η κωδικη ονομασια του απογονου των Κ800+Κ810.λεγεται οτι θα ειναι συρομενο με μεγαλη οθονη 5ΜΡ καμερα και κατι τετοια τρελα αλλα ακομα δεν εχει ακουστει τιποτα... Άντε ρε! :confused: Δεν έχω ακούσει τίποτα. Πάντως το s500 το θέλω γιατί ενώ είχα το K750 από τότε πέρασαν από τα χέρια μου διάφορα τηλ τέτοιου στυλ και ψάχνω για κάτι τέτοιο πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Άντε ρε! :confused: Δεν έχω ακούσει τίποτα. Πάντως το s500 το θέλω γιατί ενώ είχα το K750 από τότε πέρασαν από τα χέρια μου διάφορα τηλ τέτοιου στυλ και ψάχνω για κάτι τέτοιο πάλι. το μονο θετικο του 500 εναντι του Κ750(και γ...ω τα τηλεφωνα κατα την γνωμη μου)θα ειναι το ντιζαιν και το συρομενο στυλ.κατα τα αλλα δεν εχει νοημα για εμενα να το παρεις.βαση των χαρακτηριστικων του ειναι κατωτερο η στην καλυτερη ισαξιο του Κ750.καλυτερα να περιμενεις το ΣΟφια η κατι αλλο(τ650????) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 το μονο θετικο του 500 εναντι του Κ750(και γ...ω τα τηλεφωνα κατα την γνωμη μου)θα ειναι το ντιζαιν και το συρομενο στυλ.κατα τα αλλα δεν εχει νοημα για εμενα να το παρεις.βαση των χαρακτηριστικων του ειναι κατωτερο η στην καλυτερη ισαξιο του Κ750.καλυτερα να περιμενεις το ΣΟφια η κατι αλλο(τ650????) Δεν έχω ποια το Κ750. Εδώ και 1 χρόνο έχω αλλάξει ένα κάρο κινητά (QTEK 9000, P990, N80, M600, Samsung D830, V630) και τώρα δεν έχω :cry: καν κινητό. Κατάλαβα ότι θέλω κάτι απλό (μετά τα τόσα smartphones), όμορφο και Sony Ericsson (γιατί ωραίο το D830 αλλά μόνο απ'έξω). Το s500 και είναι όμορφο (απο φωτό τουλάχιστον) και SE και απλό. Δεν είναι τόσο σημαντική για μένα η 3mPixel camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Δεν έχω ποια το Κ750. Εδώ και 1 χρόνο έχω αλλάξει ένα κάρο κινητά (QTEK 9000, P990, N80, M600, Samsung D830, V630) και τώρα δεν έχω :cry: καν κινητό. Κατάλαβα ότι θέλω κάτι απλό (μετά τα τόσα smartphones), όμορφο και Sony Ericsson (γιατί ωραίο το D830 αλλά μόνο απ'έξω). Το s500 και είναι όμορφο (απο φωτό τουλάχιστον) και SE και απλό. Δεν είναι τόσο σημαντική για μένα η 3mPixel camera. μαζι σου...τοτε χτυπατο ασυζητητι.η περιμενε το 580 που θα εχει και ραδιοφωνακι.... τωρα ειδα στο θρεντ για το 6500 οτι αναμενεται στην τιμη των 700ε!!!!καλα εχουνε σαλεψει εκει στη ΝΟΚΙΑ...Καλο και το 500αρακι και το 580 της ΣΕ...ΑΜ ΠΩς!!!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 μαζι σου...τοτε χτυπατο ασυζητητι.η περιμενε το 580 που θα εχει και ραδιοφωνακι.... τωρα ειδα στο θρεντ για το 6500 οτι αναμενεται στην τιμη των 700ε!!!!καλα εχουνε σαλεψει εκει στη ΝΟΚΙΑ...Καλο και το 500αρακι και το 580 της ΣΕ...ΑΜ ΠΩς!!!!!! Ωραίο και το 580 αλλά εξωτερικά προτιμώ το s500 Όσο αφορά τις τιμές της Νόκια έχουν όντως ξεφύγει. Δεν σκοπεύω να ξαναδώσω λεφτά για κινητό εκτός και αν πρόκειται για το iPhone (αφού το δω όμως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 τελικα μαθαμε αν κυκλοφορησε σε κανενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας για να το δουμε και απο κοντα????????? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 τελικα μαθαμε αν κυκλοφορησε σε κανενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας για να το δουμε και απο κοντα????????? ακομη οχι! email που μου εστειλε η SE αναφερει οτι το κινητο θα ειναι στα καταστηματα το 3 τριμηνο του ετους.υπολογισε Αυγουστο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 ακομη οχι! email που μου εστειλε η SE αναφερει οτι το κινητο θα ειναι στα καταστηματα το 3 τριμηνο του ετους.υπολογισε Αυγουστο.:) Εμένα σε email μου απάντησαν ότι το πολύ μέχρι τέλος του μήνα (μπορεί και στα μέσα). Τα ίδια μου είπαν και στο τηλέφωνο που τους πήρα γιατί δεν απαντούσαν στο email μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Εμένα σε email μου απάντησαν ότι το πολύ μέχρι τέλος του μήνα (μπορεί και στα μέσα). Τα ίδια μου είπαν και στο τηλέφωνο που τους πήρα γιατί δεν απαντούσαν στο email μου. μα ουτε εγω εστειλα email.αντιθετως αυτοι μου στελνουνε καθε μηνα τα νεα τους,επειδη ειμαι γραμμενος στην υπηρεσια τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 μα ουτε εγω εστειλα email.αντιθετως αυτοι μου στελνουνε καθε μηνα τα νεα τους,επειδη ειμαι γραμμενος στην υπηρεσια τους. δεν με κατάλαβες. Εγώ τους ενόχλησα ειδικά για να μου πούν ημερομηνία. Επειδή δεν απαντούσαν τους πήρα τηλ. Μου είπαν μέσα με τέλη του μηνός και μετά ήρθε και το email που έλεγε τα ίδια. Εγώ βιάζομαι γιατί δεν έχω κινητό τώρα γι'αυτό τους πρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 κανα νεο παιδια ? Μηπως το ειδε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 up ? up ? Pouthena? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 πουθενά ρε γμτ και είμαι με ένα 7210 (όποιος γελάσει τον καθάρισα :p ) περιμένοντας το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Άντε να δούμε πότε θα βγει γιατί μέσα στον επόμενο μήνα με βλέπω να ψάχνομαι για καινούργιο κινητό. Βέβαια δεν έχω αποφασίσει μεταξύ του 580 και του 500. Αν και κλείνω προς 580... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Ενώ έψαχνα στο google μπας και βρω κάνα ηλεκτρονικό κατάστημα που να το έχει φέρει βρήκα αυτο είναι το manual σε pdf. Από εκεί είδα ότι Ραδιο... γιόκ. Άλλα νέα δεν έχω. Δεν το βρήκα πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Άντε να δούμε πότε θα βγει γιατί μέσα στον επόμενο μήνα με βλέπω να ψάχνομαι για καινούργιο κινητό. Βέβαια δεν έχω αποφασίσει μεταξύ του 580 και του 500. Αν και κλείνω προς 580... Το w580i να παρεις που εχει στα + του οτι ειναι walkman και επισης εχει και ραδιο και μαλλον θα εχει και μεγαλυτερη μνημη καρτας απο το s500i.(γνωμη μου) ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Το w580i να παρεις που εχει στα + του οτι ειναι walkman και επισης εχει και ραδιο και μαλλον θα εχει και μεγαλυτερη μνημη καρτας απο το s500i.(γνωμη μου) ! Αν τα χρησιμοποιείς πολύ το ράδιο εννοείτε το w580. Όσο για την κάρτα δεν με πολύ απασχολεί. Με 30€ βρήκα 1gb. Αν την χρειαστώ θα την πάρω extra. Άσε που τα walkman δεν το γουστάρω γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Αν τα χρησιμοποιείς πολύ το ράδιο εννοείτε το w580. Όσο για την κάρτα δεν με πολύ απασχολεί. Με 30€ βρήκα 1gb. Αν την χρειαστώ θα την πάρω extra. Άσε που τα walkman δεν το γουστάρω γενικά. γουστα ειναι αυτα...παντως σαν ομορφια το αλλο μου αρεσει πιο πολυ. κατσε να βγουν και τα 2 πρωτα...και οποιο εχει τα λιγοτερα bugs τοτε αυτο να παρεις! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Έχει εμφανιστεί για προπαραγγελία με 249 ευρώ στο πλαίσιο. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=973939&tab=marketing Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Έχει εμφανιστεί για προπαραγγελία με 249 ευρώ στο πλαίσιο. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=973939&tab=marketing Πολυ καλη τιμη! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts