charmed_powers Δημοσιεύτηκε April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2007 μπορει να βοηθησει καποιος?:!: πως μπορουμε να αποτυπωσουμε πανω στην επιφανεια του dvd/cd την εικονα που θελουμε?με ποια προγραμματα γινεται αυτο?υπαρχουν εκτυπωτες η κατι παραπλησιο που να "κολλαει" το label πανω στο dvd/cd που θελουμε? ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια:) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 μπορει να βοηθησει καποιος?:!: πως μπορουμε να αποτυπωσουμε πανω στην επιφανεια του dvd/cd την εικονα που θελουμε?με ποια προγραμματα γινεται αυτο?υπαρχουν εκτυπωτες η κατι παραπλησιο που να "κολλαει" το label πανω στο dvd/cd που θελουμε? ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια:) Υπάρχουν προγράμματα αλλά πρακτικά δεν είναι ότι πιο εύκολο να "πέσεις" 100% μέσα στον κύκλο κλπ. Για μένα η καλύτερη λύση και οικονομική σχετικά είναι ένας εκτυπωτής που να τυπώνει απευθείας σε printable cd/dvd. Οι epson κατά τη γνώμη μου πάντα, θεωρούνται κορυφαίοι στην εκτύπωση, όμως έχουν ένα τεράστιο μείον στην περίπτωση που δεν εκτυπώνεις καθημερινά έστω και μια σελίδα. Βουλώνει η κεφαλή από τα μελάνια επειδή είναι ανεξάρτητα. Στον HP δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί στην ουσία κεφαλή-μελάνι είναι ένα και το αυτό. Και μετά από 2 μήνες να κάνεις εκτύπωση δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πολύ-πολύ να αγοράσεις μελάνι (δηλαδή κεφαλή). Έτσι την έπαθα εγώ με τον Epson, έκανα να εκτυπώσω 15 μέρες, στόμωσε η κεφαλή και μετά μου ζητούσαν 120€ να μου την αλλάξουν. Δηλαδή όσο κοστίζει καινούργιος ο εκτυπωτής. Έτσι λοιπόν κατέληξα σε αυτόν: HP PHOTOSMART D5160 http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=1356&ref=pathfinder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Ρίξε μια ματιά στο Nero cover designer αν το έχεις στον Η/Υ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Υπάρχουν προγράμματα αλλά πρακτικά δεν είναι ότι πιο εύκολο να "πέσεις" 100% μέσα στον κύκλο κλπ. Για μένα η καλύτερη λύση και οικονομική σχετικά είναι ένας εκτυπωτής που να τυπώνει απευθείας σε printable cd/dvd.Έτσι λοιπόν κατέληξα σε αυτόν: HP PHOTOSMART D5160 http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=1356&ref=pathfinder επειδη δεν εχω ιδεα...ο συγκεκριμενος εκτυπωτης εχει δικη του υποδοχη για cd/dvd και εκτυπωνει πανω τους?τα cd/dvd ειναι καποια συγκεκριμενα η μπορω να εκτυπωσω και σε αυτα που ηδη εχω?:wacko: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 επειδη δεν εχω ιδεα...ο συγκεκριμενος εκτυπωτης εχει δικη του υποδοχη για cd/dvd και εκτυπωνει πανω τους?τα cd/dvd ειναι καποια συγκεκριμενα η μπορω να εκτυπωσω και σε αυτα που ηδη εχω?:wacko: 1) Ναι έχει υποδοχή 2) Δεν ξέρω τι cd/dvd έχεις. Εκτυπώνει όσα έχουν άσπρη επιφάνεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s6_sot Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Με τέτοια προγράμματα και ειδικά χαρτιά δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Συνήθως τα περισσότερα έχουν έτοιμα templates για κάθε είδος χαρτιού και κεντράρουν κανονικά. Και να μην έχει κάποιο, μπορείς βάζοντας τις αποστάσεις να πετύχεις το επιθυμητώ αποτέλεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 1) Ναι έχει υποδοχή 2) Δεν ξέρω τι cd/dvd έχεις. Εκτυπώνει όσα έχουν άσπρη επιφάνεια. εχω και με ασπρη επιφανεια αλλα εχω γραψει με μαρκαδορακι πανω τους οποτε δε νομιζω οτι μπορουν να αξιοποιηθουν... εσυ τι μαρκα παιρνεις?η ποιοτητα εκτυπωσης ειναι ικανοποιητικη? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 εχω και με ασπρη επιφανεια αλλα εχω γραψει με μαρκαδορακι πανω τους οποτε δε νομιζω οτι μπορουν να αξιοποιηθουν... εσυ τι μαρκα παιρνεις?η ποιοτητα εκτυπωσης ειναι ικανοποιητικη? Οι μάρκα δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Βγάζουν αρκετές εταιρείες. Η ποιότητα είναι πολύ περισσότερο από ικανοποιητική. Τώρα αν δε θες να μπλεχτείς με όλα αυτά, μπορείς να κάνεις δουλειά και με τις λύσεις που προτείνουν τα παιδιά παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 θα επαιρνα εκτυπωτη αυτο το μηνα ετσι κ αλλιως...δεν ηξερα οτι μπορεις να κανεις κατι τετοιο με εκτυπωτη οποτε μαλλον θα ακολουθησω τη συμβουλη σου.. παντως απο αυτα που μου ειπες πιστευω οτι ειναι αρκετα απλη διαδικασια.. Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καλα προγραμματακια που να τυπωνουν πανω σε dvd? Τελικα πηρα εκτυπωτη,τον Canon Pixma iP4300... Το προγραμμα που ειχε ο εκτυπωτης δεν εκτυπωνει σε ολη την επιφανεια και μου εχει σπασει τα νευρα! Δοκιμασα και το coverxp αλλα εκτυπωνει αλλες φορες το μισο label και αλλες φορες εκτυπωνει και περα απο την επιφανεια του dvd και μολις το πιανω γεμιζω μελανι.... κανενα ,απλο προγραμματακι που να με βοηθησει εχετε να προτεινετε?? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καλα προγραμματακια που να τυπωνουν πανω σε dvd? Τελικα πηρα εκτυπωτη,τον Canon Pixma iP4300... Το προγραμμα που ειχε ο εκτυπωτης δεν εκτυπωνει σε ολη την επιφανεια και μου εχει σπασει τα νευρα! Δοκιμασα και το coverxp αλλα εκτυπωνει αλλες φορες το μισο label και αλλες φορες εκτυπωνει και περα απο την επιφανεια του dvd και μολις το πιανω γεμιζω μελανι.... κανενα ,απλο προγραμματακι που να με βοηθησει εχετε να προτεινετε?? Παρ' όλα αυτά αδερφέ εγώ σου είχα πει τι εκτυπωτή να προτιμήσεις... Λες να μη τον είχα δει τον canon? Τέλος πάντων δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείς πολύ απλά να κάνεις τη δουλειά σου με το corel draw. Ελπίζω να το έχεις μόνο, πες μου ποιά έκδοση είναι και μπορώ να σου στείλω το αρχείο που έχω φτιάξει στο οποίο μπορείς να εκτυπώνεις ότι dvd ή cd θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Μπορείς να μου στείλεις και εμένα αυτό το αρχείο? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Μπορείς να μου στείλεις και εμένα αυτό το αρχείο? Ναι, πες μου ποιό corel έχεις μόνο για να το κάνω "save" για τη συγκεκριμένη έκδοση που έχεις. Στο ζητάω επειδή έχω την X3 κι αν έχεις μικρότερη δεν θα το βλέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Παρ' όλα αυτά αδερφέ εγώ σου είχα πει τι εκτυπωτή να προτιμήσεις... Λες να μη τον είχα δει τον canon? Τέλος πάντων δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείς πολύ απλά να κάνεις τη δουλειά σου με το corel draw. Ελπίζω να το έχεις μόνο, πες μου ποιά έκδοση είναι και μπορώ να σου στείλω το αρχείο που έχω φτιάξει στο οποίο μπορείς να εκτυπώνεις ότι dvd ή cd θέλεις. μωρε εσυ μου ειπες αλλα εστειλα τον αδερφο μου να τον παραγγειλει και ο βλ@κ@ς πηγε και μου πηρε αυτον..............:mad: πρεπει να τις κανουμε μονοι μας τις δουλειες μας τελικα:cry: και τωρα στο θεμα μας....τι ειναι το corel draw?:confused: edit:φανταζομαι καποιο προγραμμα? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 εψαξα...βρηκα...και κατεβασα το corel draw x3! την εκδοση που εχεις και συ... σου στελνω pm να μου στειλεις το αρχειο! Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts