Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά ένα φιλαράκι (τεχνικός κινητής τηλεφωνίας είναι) σε μια συζήτηση που είχαμε μου άναψε φωτιές λέγοντας μου για όλα αυτά τα σπασμένα tomtom αλλά κυρίως garmin ότι μπροστά μπορεί να τρέχει garmin και από πισω να καλεί ζιμπαμουε χωρίς να πάρεις χαμπάρι!!!!

Εχει ακούσει κανένας κάτι σχετικό??? Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο?

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

blogPage, το ΤomΤom έχει καλύτερο interface αλλά αισχρό χάρτη (και λίγα λέω) δουλεύει σωστά μόνο στην Αθήνα αν και πάλι σε δρόμους που έχουν γίνει πρόσφατες αλλαγές δείχνει ότι να 'ναι. από την άλλη το Garmin XT δεν έχει τόσο καλό interface και μπορεί να σπάσει νεύρα σε μερικές περιπτώσεις αλλά από χάρτες σκίζει. άσε που έχει εκτός από το οδικό δύκτιο και χωματόδρομους και μονοπάτια αλλά και θαλάσσιο χάρτη. για να μη μηλίσω για τα ΡΟΙs που έχω βρεί μερικές χιλιάδες από αυτά.

αυτά τα λίγα για να πάρεις μια ιδέα του τι παίζει, γιά όποια άλλη απορία έχεις καλό θα ήταν να συνεχίσουμε στα ανάλογα thread μιας και είμαστε offtopic εδώ.

ακριβως..εγω.εχω.και.τα.2.εγκατεστημενα..και.ειμαι.οκ

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ρε παιδιά ένα φιλαράκι (τεχνικός κινητής τηλεφωνίας είναι) σε μια συζήτηση που είχαμε μου άναψε φωτιές λέγοντας μου για όλα αυτά τα σπασμένα tomtom αλλά κυρίως garmin ότι μπροστά μπορεί να τρέχει garmin και από πισω να καλεί ζιμπαμουε χωρίς να πάρεις χαμπάρι!!!!

Εχει ακούσει κανένας κάτι σχετικό??? Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο?

Οχι βεβαια..δεν ισχυει κατι τετοιο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, γι' αυτό ήθελα να το δοκιμάσει και κάποιος άλλος. Vodafone εισαι;

είμαι στη Wind.δεν νομίζω να είναι ζήτημα μίας εταιρίας

The only cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity...

deilimma: SE P1i h nokia 6110 navigator?
Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

deilimma: SE P1i h nokia 6110 navigator?

επειδηΔεχονται τα ιδια προγραμματα και τα 2 κινητα καλυτερα να παρεις το p1 γιατι περα απο τα αλλα χαρακτηρηριστικα που ειναι ανωτερο εχει και μεγαλυτερη οθονη και καλυτερη αυτονομια που θα σου φανουν πολυ χρησιμα σε θεματα gps

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Απλά θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους έχω ζαλίσει εδώ μέσα και είναι πολλοί!!!

Να'στε καλά παδιά!!!

Ειμαι που είμαι κουφιοκέφαλος τελικά μπερδεύτικα τελείως:blink:!!!

Ποιο Garmin κάνει για το P1?

ενα που βρηκα ν4.60.10 κάνει γράφει ότι είναι για Ν95 ?????????

ΠΟΠΟ! έχω πήξει.........

:!:Εχει βαλει κάποιος από εδώ μέσα Garmin σε P1 και να δουλέψει σωστά??

πρέπει καποια στιγμή να σταματήσω να μιλάω :X

:ninja:

Ποιο Garmin κάνει για το P1?

ενα που βρηκα ν4.60.10 κάνει γράφει ότι είναι για Ν95 ?????????

Garmin Navigator for UIQ 3 ;)

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του p1i εδώ και δύο μέρες και θα ήθελα να σας ρωτήσω ρε παιδιά, μου έχει δημηουργηθεί η αίσθηση ότι το κίνητό δεν έχει καλό σήμα. Και εξηγώ: καταρχάς να αναφέρω ότι είμαι στο δίκτυο της Wind και μέχρι πρίν πάρω το p1 δεν αντιμετόπιζα κάποιο πρόβλημα. Από τοτε που το πήρα όμως δεν έχω σήμα και μου έρχονται πολλά μηνύματα από τον τηλεφωνητή. Επίσης με καλούν και τους βγάζει ότι το έχω κλειστό. Τι μπορεί να φταίει λέτε? Μπορεί να φταίει η sim που έχω που είναι αρχαία?Το κινητό? Πείτε αν ξέρετε τίποτα γιατί πάω να σκάσω..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο post.

Γειά σας παιδιά! Τελικά το αγόρασα το P1 :up: και είναι πιο συμπαθητικό από κοντά..

Τώρα θέλω μόνο να συνδεθώ που χρειάζεται για να κάνω τη λήψη της εφαρμογής Wayfinder (δε συνδέεται-πρέπει να μιλήσω προφανώς με cosmote) και να δω τί παίζει και με το bluetooth που δεν δέχεται αρχεία από άλλη συσκευή ακόμα κ αξιόπιστη που την βάζω......

Για το bluetooth υπάρχει περίπτωση να φταίει καμια έκδοση λογισμικού;;

Γειά σας παιδιά! Τελικά το αγόρασα το P1 :up: και είναι πιο συμπαθητικό από κοντά..

Τώρα θέλω μόνο να συνδεθώ που χρειάζεται για να κάνω τη λήψη της εφαρμογής Wayfinder (δε συνδέεται-πρέπει να μιλήσω προφανώς με cosmote) και να δω τί παίζει και με το bluetooth που δεν δέχεται αρχεία από άλλη συσκευή ακόμα κ αξιόπιστη που την βάζω......

ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ:)

Καλυτερα για να κατεβασεις την εφαρμογη να μπεις μεσω wifi (αν εχεις, η βρες ενα ελευθερο) για να μην χρεωθεις...ειναι 1,5 mb το αρχειο εγκαταστασης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ:)

Καλυτερα για να κατεβασεις την εφαρμογη να μπεις μεσω wifi (αν εχεις, η βρες ενα ελευθερο) για να μην χρεωθεις...ειναι 1,5 mb το αρχειο εγκαταστασης.

Γεια σου THEO_LEGEND! Ευχαριστώ πολύ.

WiFi έχω δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα όμως, θα πάω σε κανα flocafe το απόγευμα αν είναι :lol: !

Ξέχνα το wayfinder δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του. Βάλε το Garmin.

Όσο για το bluetooth κάνε πρώτα αναβάθμηση στο κινητό κι αν και πάλι δεν δουλεύει ετοιμάσου για επιστροφή στο κατάστημα που το πήρες. α και πρόσεξε αν σου πουν να το πας στη sonyericsson για να στο φτιάξουν μην δεχτείς με τίποτα και να απαιτήσεις αντικατάσταση από το κατάστημα που το αγόρασες. Βάση νόμου είμαστε καλυμένοι σαν πελάτες ότι μπορούμε να επιστρέψουμε ένα προϊόν που παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στο κατάστημα που το πήραμε εφόσον δεν έχουν περάσει 10 μέρες από την ημερομηνία αγοράς και το κατάστημα είναι υποχρεωμένο να μας αντικαταστήσει το προϊόν. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες στο αρχειάκι που έχω κάνει attach.

Όλα αυτά, φυσικά, σε περίπτωση που όντως έχει κάποιο πρόβλημα το τηλέφωνο, δλδ δεν πιστεύω να κάνεις κάτι λάθος στη μεταφορά και να νομίζεις ότι φταίει το τηλέφωνο. Όχι τιποτά άλλο, αλλά είναι κρίμα να φωνάζουμε για κάτι που δεν ξέρουμε πως δουλεύει :lol:.

Α και κάτι ακόμα:

Πραγματικά σε παρακαλώ πολύ να διαβάσεις αναλυτικά ένα βιβλιαράκι που συνοδεύει το κινητό και λέγεται manual. Εκεί εσύ, θα βρείς πολλές απαντήσεις στις απορίες σου κι εμείς... λίγη ηρεμία!!! :):):)

Μην το πάρεις στραβά, στα λέω όλα εντελώς φιλικά, για να σου κάνω τη ζωή λίγο πιο εύκολη και τη συμβίωση με το P1i όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

Ανδέας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του p1i εδώ και δύο μέρες και θα ήθελα να σας ρωτήσω ρε παιδιά, μου έχει δημηουργηθεί η αίσθηση ότι το κίνητό δεν έχει καλό σήμα. Και εξηγώ: καταρχάς να αναφέρω ότι είμαι στο δίκτυο της Wind και μέχρι πρίν πάρω το p1 δεν αντιμετόπιζα κάποιο πρόβλημα. Από τοτε που το πήρα όμως δεν έχω σήμα και μου έρχονται πολλά μηνύματα από τον τηλεφωνητή. Επίσης με καλούν και τους βγάζει ότι το έχω κλειστό. Τι μπορεί να φταίει λέτε? Μπορεί να φταίει η sim που έχω που είναι αρχαία?Το κινητό? Πείτε αν ξέρετε τίποτα γιατί πάω να σκάσω..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο post.

Μάλλον έχεις ενεργοποιημένο το 3G, αν ναι τότε απενεργοποίησε το.

Life is good with what you love !!!

Δε νομίζω να φταίει το 3G, εγώ το έχω μόνιμα ανοικτό.

Μάλλον η κάρτα sim του φίλου πρέπει να φταίει που είναι αρχαία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερωτηση: Βρίσκομαι σε περιοχή που υπάρχει ασύρματο δίκτυο (εκεί δηλαδή που ένα laptop με wifi θα μπορούσε να συνδεθεί στο internet χωρίς καμία χρέωση, το ίδιο γίνεται και με το κινητό?? δηλαδή μπαίνω στο internet χωρίς καμία χρέωση??? Υπ'οψιν δεν με ενδιαφέρουν τα download μεσο του κινητού π.χ. να δω τα mail μου. Είναι free????

Μπορεί να ακούγεται χαζή η ερώτηση μου αλλά όπως έχω ξαναδηλώσει τώρα ξεκινάω να χρησιμοποιώ αυτές τις δυνατότητες της συσκευής μου και προσπαθώ να ξεμπερδέψω την σκέψη μου και να μην κάνω καμια χοντράδα:O!!!

Ευχαριστώ :rolleyes:

Ακριβώς, μπαίνεις κανονικά χωρίς καμία χρέωση, πρόσεξε μόνο να ρυθμίσεις το default access point να είναι το δύκτιο wifi κι όχι το gprs.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολυ τον φίλο που μου είπε για το 3G. Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά με το σήμα μου!!! Πάντως λέω να βγάλω και μια καινούργια sim. Απλά αναρωτιέμαι πόσο μεγάλο ρόλο λέτε να παίζει η sim για το σήμα του κινητού?? Επίσης θέλω να αγοράσω και μία memory stick 2Gb και είμαι ανάμεσα σε trancsend και sony!Ποία λέτε να είναι καλύτερη?? Θα ήθελα να ακούσω γνώμες! Και πάλι ευχαριστώ όσους απαντήσανε στο πρόβλημα μου!

Ευχαριστώ πολυ τον φίλο που μου είπε για το 3G. Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά με το σήμα μου!!! Πάντως λέω να βγάλω και μια καινούργια sim. Απλά αναρωτιέμαι πόσο μεγάλο ρόλο λέτε να παίζει η sim για το σήμα του κινητού?? Επίσης θέλω να αγοράσω και μία memory stick 2Gb και είμαι ανάμεσα σε trancsend και sony!Ποία λέτε να είναι καλύτερη?? Θα ήθελα να ακούσω γνώμες! Και πάλι ευχαριστώ όσους απαντήσανε στο πρόβλημα μου!

Αν σε βοήθησα τότε χαρά μου :)

Για το σήμα δεν νομίζω ότι παίζουν και μεγάλο ρόλο, προσωπικά έχω μία 5ετών περίπου και μία που πριν κανά μήνα έκλεισε χρόνο και στο σήμα δεν έχω διαφορά (ίδια εταιρία). Διαφορά έχουν σίγουρα στο μέγεθος μνήμης και άρα στις δυνατότητες τους σε αποθήκευση κτλ.

Για τις μνήμες δεν γνωρίζω διαφορές για να σου προτείνω. :O

Life is good with what you love !!!

για τις καρτες μνημης παιζει ρολο ο χρονος αναγνωσης και ο χρονος εγγραφης ανα δευτερολεπτο...νομιζω οτι ολες οι sony ειναι ταχυτερες απο ολες τις αλλες μαρκες αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος...

τη sony θα σου προτεινα... αληθεια τι τιμες εχουν οι 2 καρτες που ειδες;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Για να κάνετε το κινητο σας πιο γρηγορο απενεργοποιήστε την χειρογραφη εισαγωγη κειμενου και την αναγνωριση χειρογραφου κειμενου ως εξης :

πίνακας ελεγχου -> συσκευή-> εισαγωγή κειμένου -> χειρογραφη -> μόνο πληκτρολογιο και εικονικο πληκτρολογιο -> κανενα.

Α και κάτι ακόμα:

Πραγματικά σε παρακαλώ πολύ να διαβάσεις αναλυτικά ένα βιβλιαράκι που συνοδεύει το κινητό και λέγεται manual. Εκεί εσύ, θα βρείς πολλές απαντήσεις στις απορίες σου κι εμείς... λίγη ηρεμία!!! :):):)

Eδώ φίλε έδωσες Recital ! ! ! :D

Tελίκα το flush που μου έγινε και φακός δεν έχει φύγει... . . Κάνει την νύχτα μέρα....:cool:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Tελίκα το flush που μου έγινε και φακός δεν έχει φύγει... . . Κάνει την νύχτα μέρα....:cool:

Flush; φακός; :blink:... Avid τι έκανες πάλι (:O) ??

• The title was changed to Sony Ericsson P1i