Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@blogPage: Άμα κάνεις μια "Αναζήτηση σε αυτό το Θέμα" και γράψεις Gdesk, θα βρεις πολλές πληροφορίες για το εν λόγω προγραμματάκι ;).

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτησω κατι.η αναφορα μηνυματος δεν γινεται να ειναι προπιλεγμενη?? πρεπει να την επιλεγεις καθε φορα που στελνεις???

:rolleyes: ;)...

- Υπάρχει η δυνατότητα για αναφορά μηνύματος; Είναι μόνιμη η αναφορά μηνύματος ως επιλογή, για όλα τα μηνύματα που στέλνουμε;

Υπάρχει εξαρχής (η αναφορά μηνύματος επιλέγετε μόνο την πρώτη φορά και μετά υπάρχει εξαρχής).

δηλαδη αν δεν την επιλεξεις την πρωτη φορα τελος???

Δεν το πολύ-καταλαβες από ότι φαίνεται :)!! Μια φορά τσεκάρεις την αναφορά παράδοσης και μετά είσαι οk ;)..

(πήγαινε.. «Μηνύματα» > «Περισσότερα» > «Ρυθμίσεις» > «Λογαριασμοί sms» > και τσέκαρε την «Αίτηση για αναφορά παράδοσης»)

εχεις δικιο.εγω τσεκαριζα την αναφορα οταν ημουν στο μενιυ που εγραφα μηνυμα απ το περισσοτερα ρυθμισεις κτλ.ετσι δεν αποθηκευοταν.1000 ευχαριστω φιλε.α! μετα απο επαναφορα εχασα τα θεματα κι εχω μονο το default.θα ηθελα να μου πειτε πωσ μπορω να ανακτησω τα υπολοιπα 2-3 που ειχε.ειχα ενα μπορντω και τωρα δεν υπαρχει

δοκτορ γιατροί και προφέσορες!!! κατεβάζω το αρχείο rar μίας εφαρμογής το κάνω extract και μέσα βρίσκω ένα κάρο αρχεία με διάφορες καταλήξεις πώς κάνω εγκατάσταση??? η εφαρμογή είναι java

(πόπο το κεφάλι μου είναι τελείως άδειο!!! :blink: )

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

δεν το κάνεις extract, απλά το στέλνεις στο κινητό ( το αρχείο θα πρέπει να έχει την κατάληξη .jar) και μετά το κάνεις install.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

δεν το κάνεις extract, απλά το στέλνεις στο κινητό ( το αρχείο θα πρέπει να έχει την κατάληξη .jar) και μετά το κάνεις install.

είμαι τελείως γκάβακας :wacko: δεν είδα καν ότι ότι όταν ανοίγεις το rar μέσα έχει ένα jar. ευχαριστώ πολύ πάντως!!! καλή σου μέρα!! :)

α! μετα απο επαναφορα εχασα τα θεματα κι εχω μονο το default.θα ηθελα να μου πειτε πωσ μπορω να ανακτησω τα υπολοιπα 2-3 που ειχε.ειχα ενα μπορντω και τωρα δεν υπαρχει

Ορίστε και τα Original Themes :)

Όταν χρησημοποιώ το quick office ενώ μπορώ να επεξεργαστώ αρχεία word δεν μπορώ να επεξεργαστώ αρχεία excel, συμβαίνει σε όλους αυτό; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τα επεξεργάζεται;

Ακόμα υπάρχει εναλλακτικός browser; Αυτός που έχει το P1 δεν είναι και ο καλύτερος.

"We don’t see things as they are, we see things as we are."

καλημέρα σε όλους! μιας και το ανέφερε ο από πάνω και εγώ με το quick officce έχω ένα πρόβλημα περνάω ένα αρχείο word από το pc και ένω δείχνει ότι το φορτώνει η εφαργογή δεν ανοίγει ποτέ μήπως φτέει κάτι π.χ. το άδιο μου κεφάλι???? :wacko:

Γεια σας παιδιά

Μετά από τόσο καιρό με το F500 και J120!!! πήρα και γω το Ρ1. Είναι κα

τα πλη κτι κο. Τέλος πάντων ένα πράγμα που έγινε μια νύξη και δεν συζητήθηκε αργότερα και έχω πρόβλημα. Το λοιπόν έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές (όποιος θέλει με στέλνει post για πληροφορίες) αλλά κάποιες πάω να τις εγκαταστήσω η εγκατάσταση ματαιώνεται. Ξέρω οτι πρέπει να τις κάνω sign στο site της symbian. Πήγα λοιπόν αλλά δεν μπορώ να κάνω register επειδή το δεν έχω κατάλληλο email. Υπάρχει τρόπος να κάνω αλλιώς sign τις εφαρμογές?

Α και κάτι άλλο πως βλέπω πιο firmware έχω χώρις το PC Suite. Στο F500 το βλεπες με ένα συνδυασμο πλήκτρων

Ευχαριστώ πολύ

Όταν χρησημοποιώ το quick office ενώ μπορώ να επεξεργαστώ αρχεία word δεν μπορώ να επεξεργαστώ αρχεία excel, συμβαίνει σε όλους αυτό; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τα επεξεργάζεται;

Ακόμα υπάρχει εναλλακτικός browser; Αυτός που έχει το P1 δεν είναι και ο καλύτερος.

Πρεπει να τα εχεις στην μνημη του τηλεφωνου τα αρχεια και μαλιστα

στο Documents !!!

Μονο ετσι μπορει να επεξεργαστει τα αρχεια excel !!!

Sygic Drive7.5

το εχω βαλει το προγραμματακι ανοιγει κανονικα αλλα χαρτη δεν βλεπω ενω το εχω βαλει κανονικα νομιζω.

μπορει να γραψει καποιος οδηγιες?

Γεια σας παιδιά

Μετά από τόσο καιρό με το F500 και J120!!! πήρα και γω το Ρ1. Είναι κα

τα πλη κτι κο. Τέλος πάντων ένα πράγμα που έγινε μια νύξη και δεν συζητήθηκε αργότερα και έχω πρόβλημα. Το λοιπόν έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές (όποιος θέλει με στέλνει post για πληροφορίες) αλλά κάποιες πάω να τις εγκαταστήσω η εγκατάσταση ματαιώνεται. Ξέρω οτι πρέπει να τις κάνω sign στο site της symbian. Πήγα λοιπόν αλλά δεν μπορώ να κάνω register επειδή το δεν έχω κατάλληλο email. Υπάρχει τρόπος να κάνω αλλιώς sign τις εφαρμογές?

Α και κάτι άλλο πως βλέπω πιο firmware έχω χώρις το PC Suite. Στο F500 το βλεπες με ένα συνδυασμο πλήκτρων

Ευχαριστώ πολύ

Apo την κατασταση αναμονη πατας ''περισσοτερα'' -> ''κατασταση''

εκει που λεει ''τηλεφωνο'';)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Apo την κατασταση αναμονη πατας ''περισσοτερα'' -> ''κατασταση''

εκει που λεει ''τηλεφωνο'';)

Ευχαριστώ φίλε

Όσοι ψάχνουν screen protector βρήκα εγώ στα carrefour στο city gate της Θεσσαλονίκης και κοστίζουν από 0,5 ευρώ εώς 8. Είναι για τα ipod των 30/60Gb αλλά ταιριάζουν κουτί στην Οθόνη του Ρ1

Όσοι ψάχνουν screen protector βρήκα εγώ στα carrefour στο city gate της Θεσσαλονίκης και κοστίζουν από 0,5 ευρώ εώς 8. Είναι για τα ipod των 30/60Gb αλλά ταιριάζουν κουτί στην Οθόνη του Ρ1

.....σωστός ;). Πολύ καλή πληροφορία.

Φαντάζομαι θα τα βρούμε και σε Carrefour της Αθήνας ! . . :shifty:

θα μπορουσατε να μου δωσετε πληροφοριεσ για σωστη εφαρμογη του screen protector.εννοειται οτι η πρωτη μου εφαρμογη ηταν χαλια και το εβγαλα.εχει κι ο κωτσοβολοσ με 10 ευρω 5 μεγαλα φιλμ.αν τα κοψεις γινονται 10 για π1

Καλησπέρα παιδιά.

Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ της SE.

Όλα μου τα κινητά μέχρι στιγμής ήταν Νόκια και κυρίως Series 60.

Τελευταία όμως μου την έχει σπάσει η αυτονομία που έχουν τα Νόκια και σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή.

Εδώ και ένα μήνα έχω το Ε51 που είναι ταχύτατο στο μενού και πολύ εύχρηστο.

Το P1i τι λέει σαν ταχύτητα?

Εννοώ εκκίνηση τηλεφώνου,άνοιγμα μενού/εφαρμογών,άνοιγμα κάμερας κτλ. Είναι εύχρηστο?

Ευχαριστώ πολύ σε όποιον απαντήσει.

Καλησπέρα παιδιά.

Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ της SE.

Όλα μου τα κινητά μέχρι στιγμής ήταν Νόκια και κυρίως Series 60.

Τελευταία όμως μου την έχει σπάσει η αυτονομία που έχουν τα Νόκια και σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή.

Εδώ και ένα μήνα έχω το Ε51 που είναι ταχύτατο στο μενού και πολύ εύχρηστο.

Το P1i τι λέει σαν ταχύτητα?

Εννοώ εκκίνηση τηλεφώνου,άνοιγμα μενού/εφαρμογών,άνοιγμα κάμερας κτλ. Είναι εύχρηστο?

Ευχαριστώ πολύ σε όποιον απαντήσει.

Sαν ταχυτητα γενικα ειναι πολυ καλο...βασικα εχει πολυ ram και ολα τρεχουν σφαιρα....φαντασου με 20 προγραμματα ανοιχτα και η ενναλαγη μεταξυ τους αλλα και η πλοηγηση στα μενου ειναι τελεια,σα να μην εχεις ανοιξει καμια εφαρμογη..:)

Ενδεικτικα για να ανοιξει το τηλεφωνο αργει, οπως ολα τα symbian os και wm...περιπου 40 δευτερολεπτα,,βεβαια αναλογα με το ποσα προγραμματα εχεις εγκαταστησει...;)

Η καμερα απο τη στιγμη που πατας το κουμπι μεχρι να ειναι ετοιμο για φωτογραφηση κανει περιπου 2-2,5 second:D

ΤΩΡΑ σαν ευχρηστια μπορω να σου πω οτι δεν προκειται να γυρισω σε κινητα χωρις touchscreen...:O εγω το θεωρω πολυ ευχρηστο και πολυ ποιο ταχυτατο σε αυτο που θελεις να κανεις σε σχεση με ενα κινητο με κουμπακια..γενικα νομιζω αν το συνηθησεις λιγο στην αρχη θα σε βολευει,,,ολες τις λειτουργιες τις κανω με τα δακτυλα:)

ελπιζω να σε βοηθησα..αν θες μπορεις να το δεις και live σε καποιο καταστημα..νομιζω το εχουν αρκετα καταστηματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Καλησπέρα ,έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware και μετά πάω να κάνω syncronise για να ξαναπεράσω τις επαφές μου από το outlook και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα .Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ!
:)

Καλησπέρα ,έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware και μετά πάω να κάνω syncronise για να ξαναπεράσω τις επαφές μου από το outlook και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα .Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ!

Αγαπητέ Zirico, το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ και αντιμετωπίστηκε με επιτυχία κάνοντας τα παρακάτω βήματα.

1. Απεγκατάσταση PC Suite

2. Επαναγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης από το site της SE PC Suite for Sony Ericsson, έκδοση: 1.4.4 KAI MONON.

Αγαπητέ Zirico, το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ και αντιμετωπίστηκε με επιτυχία κάνοντας τα παρακάτω βήματα.

1. Απεγκατάσταση PC Suite

2. Επαναγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης από το site της SE PC Suite for Sony Ericsson, έκδοση: 1.4.4 KAI MONON.

Ευχαριστώ θα το προσπαθήσω.Το κουφό είναι ότι πριν την αναβάθμιση έκανα syncronise και δούλεψε μια χαρά!

EDIT : ok,δούλεψε!

:)

• The title was changed to Sony Ericsson P1i