Capone Δημοσιεύτηκε April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2007 Αγαπητοι φιλοι, χρειαστηκα και εγω σαν ανθρωπος μια βεβαιωση εθελοντη για τους Ολυμπιακους Αγωνες της Αθηνας. (Περαν του αναμνηστικου διπλωματος που μου εστειλαν) Βρηκα ενα τηλ. 210 2004000 στη Ν.Ιωνια, σιγα μην απαντουσε κανεις. Γνωριζει κανεις τιποτα αν υφισταται καποιο ατομο ή καποιο γραφειο να μπορει να με βοηθησει? Thanx! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Αγαπητοι φιλοι, χρειαστηκα και εγω σαν ανθρωπος μια βεβαιωση εθελοντη για τους Ολυμπιακους Αγωνες της Αθηνας. (Περαν του αναμνηστικου διπλωματος που μου εστειλαν) Βρηκα ενα τηλ. 210 2004000 στη Ν.Ιωνια, σιγα μην απαντουσε κανεις. Γνωριζει κανεις τιποτα αν υφισταται καποιο ατομο ή καποιο γραφειο να μπορει να με βοηθησει? Thanx! Απ όσο ξέρω την έδιναν τις 2 τελευταίες μέρες από τις εγκαταστάσεις, στις οποίες ήσουν εθελοντής. Δεν νομίζω ότι μπορεις πλέον να βρεις κάπου τέτοιο πράγμα... Έχουν περάσει και 2 χρόνια άλλωστε... Πάμε για 3... Δυστυχώς έπρεπε να την πάρεις τότε αλλά φαντάζομαι ότι κανεις δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει κανέναν... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Άδεια στο στρατό,ε; :lol: Λοιπόν, εγώ την είχα πάρει τη μέρα που έφυγα από το πόστο μου, αλλά φίλος που τη χρειάστηκε πέρυσι το καλοκαίρι για τον ίδιο λόγο, κάλεσε όπως μου είπε σε ένα τηλ. το οποίο αναγράφονταν πάνω στο διαπιστευτήριο που είχαμε, και του την έστειλαν κανονικά. Για ψάξε το. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobmastoras Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Φίλε μου το αρχείο των εθελοντών υπάρχει στο ibc Κηφισιας 37α. Υπεύθυνη είναι η κυρία κωνσταντελιά Δήμητρα 210 2004902 σε λίγες ωρίτσες μπορείς να έχεις την βεβαίωση στα χέρια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Να ρωτήσω κι εγώ. Ήμουν λαμπαδηδρόμος το 2004 και υποτίθεται ότι θα μας έδιναν και ένα αναμνηστικό δίπλωμα, ξέρει κανείς αν κάποιος το έχει πάρει; (Ρητορική βέβαια μετά από 3 χρόνια) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. April 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Φίλε μου το αρχείο των εθελοντών υπάρχει στο ibc Κηφισιας 37α. Υπεύθυνη είναι η κυρία κωνσταντελιά Δήμητρα 210 2004902 σε λίγες ωρίτσες μπορείς να έχεις την βεβαίωση στα χέρια σου. Μιας και Σαββατο σημερα θα το επιχειρησω απο εβδομαδα. Μακαρι να την παρω. Σε ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη πληροφορια σου!!!! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. September 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Και ακομα ψαχνω..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Από περιέργεια, τι το χρειάζεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. September 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 20 ημερες αδεια απο τη θητεια μου!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 A δεν το ήξερα! Στο τηλέφωνο/διεύθυνση που έδωσε ο φίλος παραπάνω τι σου είπαν; Η δεν κατάφερες να τους βρείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. September 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Απο τηλεφωνα δεν απανταει κανενα. Το μονο που μου απομενει ειναι να παω απο εκει και θα το κανω αυριο κιολας. Αν δεν και εκει, θα ρωτησω ποιο ειναι το αρμοδιο τμημα του ΓΕΣ και θα ρωτησω εκει τι μπορω να κανω. Με καει να την παρω την αδεια οχι τιποτα αλλο αλλα πρεπει να ξεκινησω δουλεια και εχω δεσμευτει στους ανθρωπους. Δεν θελω να ξεκουραστω μιας και δεν κανω και τιποτα. Χωρις βαρδιες, ΣΚ εξω και με πολιτικα....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts