olympiakos7_69 Δημοσιεύτηκε April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2007 Sorry για το νεο thread!! Εχω προβλημα!! Αγορασα ενα Toshiba A110-195, το οποιο ειχε εγκατεστημενο το Norton Internet Sesurity.. Ενω ο ΙΕ ανοιγει κανονικα τις ιστοσελιδες , ο FF δεν μου ανοιγει καμια σελιδα! Επισης τα P2P και τα Τορρεντ προγραμματα δεν συνδεονται κα8ολου.. Απενεργοποιησα το firewall των windows αλλα τιποτα.. Μηπως να του κανω Format?? Plzzz Help!! Ευχαριστω προκαταβολικα..!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Έχεις τσεκάρει στις ρυθμίσεις του Firefox αν χρησιμοποιείται κάποιος proxy; Τα P2P προγράμματα χρειάζονται κάποιες πόρτες ανοικτές. Τι σύνδεση έχεις προς το Ιντερνετ;;; Και θέλω να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι: Πως φτιάχνεις links στην υπογραφή σου;;; lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. April 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Δεν ξερω που βρισκεται η ρυθμιση του proxy server!Βασικα δεν τις εχω πειραξει καθολου αφου μαλλον δεν ειναι αυτο το προβλημα.. Ανοιξα πολλες πορτες αφου δεν μου δουλευει η "Δοκιμη" στο azureus αλλα δεν αλλαζει κατι! Για τη συνδεση δεν καταλαβα ακριβως τι ρωτας, αλλα εχω μια 768/192 connex ενω το modem συνδεεται με το laptop μεσω ethernet.. Για τα links δεν ειναι τπτ δυσκολο απλα βαζεις την ετικετα [ URL="...][/url ](χωρις κενα).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Δεν ξερω που βρισκεται η ρυθμιση του proxy server!Βασικα δεν τις εχω πειραξει καθολου αφου μαλλον δεν ειναι αυτο το προβλημα.. Ανοιξα πολλες πορτες αφου δεν μου δουλευει η "Δοκιμη" στο azureus αλλα δεν αλλαζει κατι! Για τη συνδεση δεν καταλαβα ακριβως τι ρωτας, αλλα εχω μια 768/192 connex ενω το modem συνδεεται με το laptop μεσω ethernet.. Για τα links δεν ειναι τπτ δυσκολο απλα βαζεις την ετικετα [ URL="...][/url ](χωρις κενα).. Υποθέτω ότι έχεις router με web interface και όχι modem. To Azureus έχει συγκεκριμένη πόρτα (TCP/UDP) την οποία χρησιμοποιεί. Στις ρυθμίσεις του θα μπορέσεις να την βρεις ποια είναι. Ψάξε για κάποιο tab Connection ή Connectivity (δεν θυμάμαι καλά). Αυτή την πόρτα θα πρέπει να ανοίξεις στον router... Στον firefox από το κεντρικό παράθυρο πας Tools >> Options >> Network >> Settings >> και εδώ πρέπει να επιλέξεις το Direct Connection to the Internet. Αν είναι αυτό επιλεγμένο κοίταξε μήπως έχεις κάποιο third party firewall το οποίο να εμποδίζει τον Firefox. Για τα links με τον τρόπο αυτό προσπάθησα αλλά δεν μ' αφήνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. April 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Υποθέτω ότι έχεις router με web interface και όχι modem. To Azureus έχει συγκεκριμένη πόρτα (TCP/UDP) την οποία χρησιμοποιεί. Στις ρυθμίσεις του θα μπορέσεις να την βρεις ποια είναι. Ψάξε για κάποιο tab Connection ή Connectivity (δεν θυμάμαι καλά). Αυτή την πόρτα θα πρέπει να ανοίξεις στον router... Στον firefox από το κεντρικό παράθυρο πας Tools >> Options >> Network >> Settings >> και εδώ πρέπει να επιλέξεις το Direct Connection to the Internet. Αν είναι αυτό επιλεγμένο κοίταξε μήπως έχεις κάποιο third party firewall το οποίο να εμποδίζει τον Firefox. Για τα links με τον τρόπο αυτό προσπάθησα αλλά δεν μ' αφήνει... Σ' ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.. Θα δοκιμασω ξανα αυριο αφου δεν εχω το λαπτοπ στη διαθεση μου αυτη τη στιγμη! Οσο για τα λινκς: [ URL=εδω γραψε το λινκ]εδω το ονομα που θες να φαινεται[/url ](Μην αφησεις κενα διπλα στις αγκιλες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Σ' ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.. Θα δοκιμασω ξανα αυριο αφου δεν εχω το λαπτοπ στη διαθεση μου αυτη τη στιγμη! Οσο για τα λινκς: [ URL=εδω γραψε το λινκ]εδω το ονομα που θες να φαινεται[/url ](Μην αφησεις κενα διπλα στις αγκιλες) Τα links δεν παίζουν. Στον πίνακα ελέγχου, στην υπογραφή, στο κάτω μέρος γράφει Χρήση bbcode συνδέσμων ΟΧΙ. Δεν ξέρω γιατί... Ελπίζω το laptop να μην είναι εταιρικό και να παίρνει συγκεκριμένες πολιτικές από τα συστήματα της εταιρείας σου... Όπως και να εχει δες αυτά που είπαμε και τα ξαναλέμε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. April 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Τα links δεν παίζουν. Στον πίνακα ελέγχου, στην υπογραφή, στο κάτω μέρος γράφει Χρήση bbcode συνδέσμων ΟΧΙ. Δεν ξέρω γιατί... Ελπίζω το laptop να μην είναι εταιρικό και να παίρνει συγκεκριμένες πολιτικές από τα συστήματα της εταιρείας σου... Όπως και να εχει δες αυτά που είπαμε και τα ξαναλέμε... :) Εμενα στη χρηση bbcode μου εχει Nαι!!Για ρωτα καποιον mod.. Τελικα Adsl/router ειναι οπως το λες δεν το ειχα κοιταξει καλα! Ο FF δουλευει τωρα κανονικα, το TCP port του azureus δεν το αλλαξα ακομα για να δω.. Θενξ μαν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Εμενα στη χρηση bbcode μου εχει Nαι!!Για ρωτα καποιον mod.. Τελικα Adsl/router ειναι οπως το λες δεν το ειχα κοιταξει καλα! Ο FF δουλευει τωρα κανονικα, το TCP port του azureus δεν το αλλαξα ακομα για να δω.. Θενξ μαν!!! Tίποτα φίλε, να 'σαι καλά! Άμα σου κάνει τίποτα περίεργο και το Azureus μου λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts