ADISSON Δημοσιεύτηκε April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2007 ειμαι μαλλον ασχετος με το θεμα οποτε ζητω την βοηθεια σας... Εχω στα χερια μου ενα κινεζικο PNA (απλο GPS NAVIGATOR οπως αυτα που παιζουν σε διαφορα φυλλαδια καταστηματων....οχι PDA) Τι προγραμμα πρεπει να του βαλω για να δουλεψει? Αν γνωριζει καποιος ας δωσει μια βοηθεια Απο οτι λεει εχει windows CE Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Μπορείς να έρθεις στην NGi και να δοκιμάσουμε να εγκαταστήσουμε Destinator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qparadox Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Οπου NGi η εταιρεια που φτιαχνει τους χαρτες της Ελλαδας για το destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crumel Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις το Navimate 420 ή 720 μια που αυτή η εφαρμογή παίζει επίσης σε Windows CE πλατφόρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts