Jump to content

problima me rapidshare

tolispao13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kalimera.kathe proi pou pao na anoikso to rapidshare mou bgazei mnm oti exo xrisimoipoieisei to rapid k na perimeno 120lepta gia na ksanakatebaso.kamia lisi?

Στο rapidshare όταν μπαίνεις σαν απλός επισκέπτης για να κατεβάσεις ένα αρχείο κάθε μια ώρα από τον υπολογιστή σου.Και αυτό είναι για καθαρά θέμα διαχείρησης του bandwidth από τους διαχειριστές του site.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η λύση του PAYPAL και μπορείς να κατεβάζεις ότι θες και όποτε θες.

Τώρα σε εσένα που λέει 2 ώρες αναμονή μπορεί επειδή το συγκεκριμένο αρχείο που θες αν έχει μεγάλη ζήτηση μπορεί να μεγαλώνει λίγο την ουρά ώστε να μπορεί να το διανέμει πιο εύκολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

to problima mou den einai ta 120 lepta alla giati afou den exo katebasei tipota mou bgazei ayto to mnm ?

Αυτό το έχω πάθει και εγώ με αρχεία τα οποία έχουν μεγάλη ζήτηση και προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να περιορίσει λίγο την διανομή των αρχείων.

Συγκεκριμένα ήθελα ένα αρχεία και χωρίς να το έχω κατεβάσει περίμενα περίπου 5 ώρες μέχρι να μπορέσει να μου δώσει το free ticket.

Υπομονή θέλει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως έχει κατεβάσει η IP που χρησιμοποιείς; Αν για παράδειγμα βρίσκεσαι πίσω από ένα τοπικό δίκτυο που βγαίνει όλο έξω με μια IP τότε αν έχει κατεβάσει κάποιος άλλος.... Αν ισχύει αυτό τότε για να κατεβάσεις και κάποιο άλλο αρχείο θα έχει την ίδια καθυστέρηση. Αλλιώς μάλλον ισχύει αυτό που έγραψε ο tria12345_
Read The F...ing Manual First

Τα έχουμε γράψει όλα αυτά (και πολλά άλλα για το rapidshare) στο αρμόδιο topic, δηλαδή εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102889

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...