Jump to content

Προβλημα με Bsplayer

Eleni_AEKT
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Help οποιος μπορει!!!

Εβαλα χτες τα vista και ενω εγκατεστησα την τελευταια εκδοση του bsplayer οταν παω να κανω αναπαραγωγη ενος βιντεο ακουω μονο τον ηχο και δεν βλεπω καθολου εικονα...Ξερει κανεις τι μπορει να φταει?

Κι επισης μπορειτε να μου πειτε πως βαζουμε υποτιτλους στο media player?

Πιθανόν να μην υπάρχουν εγκατeστημένοι αποκωδικοποιητητές βίντεο και γι αυτό το λόγο δεν παίζει. Ίσως και να υπάρχουν αλλά να μην είναι συμβατοί με τον bsplayer, δοκίμασε να βρεις νέους αποκωδικοποιητές βίντεο αν και δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν. Τα αρχεία που προσπαθείς να παίξεις είναι divx; Αν ναί τότε θες τα codecs γιατί τα vista όπως και τα xp δεν τα ενσωματωνουν. Αν όχι τότε το πρόβλημα είναι στην ασυμβατότητα codecs των vista με το bsplayer.

Για το media player τώρα, υπότιτλους μπορείς να βάλεις μόνο από το κεντρικό μενού του δίσκου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, ή κάποια γρήγορη επιλογή όπως στο Powerdvd

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Την τελευταια εκδοση εχω εγκαταστησει αλλα μαλλον δεν ειναι ακομα συμβατο...Τωρα οσο για υποτιτλους μιλαω για αρχεια avi και xvid (βλ. σειρες κλπ) κι οχι για dvd που τους εχουν στο μενου...

Ευχαριστω παντως...

• 5 months later...

Και εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το bsplayer αφοτου εβαλα τα vista!

O μονος codec που εχω εγκατεστημενο ειναι xvid 1.1.3!!Σε ολους τους αλλους players παιζει κανονικα τα video(vlc,wmp κλπ),μονο στον bs δεν εχω εικονα μονο ηχο!

Σε εσας με vista,ποιους codecs και ποια εκδοση bsplayer εχετε και σας παιζουν ολα κανονικα???

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Σε εσας με vista,ποιους codecs και ποια εκδοση bsplayer εχετε και σας παιζουν ολα κανονικα???

Ψάξε για ffdshow.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...