Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6120 classic

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πώς μπορούμε να το κάνουμε update?

εργαλείο, firmware ?

χάνουμε τίποτα; Ισχύει δηλ αυτό που λέει ο nervous?

S60 Platform FAQ, post #8:)

Ναι δεν θα χάσεις τα δεδομένα που έχεις στη μνήμη της συσκευής, αλλά για καλό και για κακό πάρε και ένα back up...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για άλλη μια φορά άμεσος και εξυπηρετικός!

Να σαι καλά.

edit: α είναι σαν του Ν6300. Είχα κάνει μία φορά.

Το 6120 δεν μπορεί να διαχειριστεί 2 bt ακουστικά ταυτόχρονα; (1 hfree + 1 nokia car kit)

Φίλος με το ΗΤC P3300 το έχει με το ακουστικό. Μόλις μπαίνει χωρίς να χρειάζεται να κλείσει το ακουστικό, το τηλέφωνο ξεσυνδέεται από αυτό και πάει στο car kit.

Είναι δύσχρηστο συνεχώς να πρέπει να το κλείνω και να το ανοίγω ειδικά για μικρές αποστάσεις και συνεχή μπες-έβγα.

ΥΓ. πέρασα και την 4.21 , θενξ.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Μόλις τώρα έκανα κι εγώ την αναβάθμιση :)

Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι η έκθεση και η προεπισκόπηση των εικόνων ανοίγουν τώρα πολύ πιο γρήγορα. Δεν είμαι σίγουρη όμως αν αυτό οφείλεται στην αναβάθμιση ή αν έκανα εγώ κάτι άσχετο. Ας το κοιτάξει κι άλλος να πει τη γνώμη του...

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν έχω το 6120. Το χρησιμοποιώ με bt ακουστικό (Samsung Wep200). Το έχω βάλει να συνδέεται αυτόματα. Σήμερα αγόρασα ένα bt car kit (Nokia HF 33W).

η ερώτηση: γίνεται να τα έχω συνδεδεμένα κ τα δύο; Μπαίνοντας στο αμάξι θα μιλάω με το car kit απλά δεν θέλω να κλείνω το ακουστικό.

έμπλεξα τα μπούτια μου; :lol:

μπορεις να μου πεις πιο firmware εχεις?γιατι σκεφτομουν να πουλησω το wep200 μου επειδη δεν ειναι συμβατο με το 6120..(δεν συνδεεται καν,απλα το βλεπει σα συσκευη)..

εβλεπα στο site της νοκια για την αναβαθμιση αλλα το 6120 ειναι αφαντο

επισης σκεφτομαι να αντικαταστησω τα ακουστικα που ηδη εχω με καποια αλλα,ποια προτεινεται?

τελος πως μπορω να μεταφερω τα μηνυματα απο τη μνημη του κινητου στη καρτα μνημης?

δεν σου δουλεύει; Οχι εμένα δουλεύει κανονικά. Και στην 3.83 που είχε από την αρχή και στην 4.21 που έχω τώρα. Κάτι δεν κάνεις σωστά. Για να το εντοπίσει πρέπει όταν πας να ανοίξεις το hfree να το κρατήσεις μέχρι να μείνει μόνιμα μπλε ...όχι να αναβοσβήνει.

Μόλις το κάνεις αυτό θα κάνεις αναζήτηση από το κινητό σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βρει.

το βρησκει...κανονικα,το βαζω και αξιοπιστο αλλα οταν επιλεγω να κανω συνδεση μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση με το bt..με το Ν70 οσες φορες κ αν το κανα,ποτε δεν ειχα προβλημα! :(

μπορεις να μου πεις πιο firmware εχεις?γιατι σκεφτομουν να πουλησω το wep200 μου επειδη δεν ειναι συμβατο με το 6120..(δεν συνδεεται καν,απλα το βλεπει σα συσκευη)..

εβλεπα στο site της νοκια για την αναβαθμιση αλλα το 6120 ειναι αφαντο

τελος πως μπορω να μεταφερω τα μηνυματα απο τη μνημη του κινητου στη καρτα μνημης?

Κάνε επανεκκίνηση σε ΒΤ ακουστικό και κινητόκαι ξαναδοκίμασε. Αν εξακολουθεί να μην συνδέεται, διέγραψε την συσκευή απο την λίστα με τις αξιόπιστες και ξαναδημιούργησε σύνδεση απο την αρχή.

Για να μεταφέρεις τα μηνύματα απο το τηλέφωνο στην κάρτα:

Μηνύματα -> Επιλογές -> Ρυθμίσεις -> Άλλο -> Μνήμη σε Χρήση -> Κάρτα μνήμης

Και όταν σε ρωτήσει αν θέλεις να μεταφέρεις τα μηνύματα στην νέα μνήμη επιλέγεις ναι.

θα το δοκιμασω και αυριο,αν και το κανα και αυτο..

δεν εχει μπαταρια γι αυτο..αν συνεχιστει μονοδρομος η αναβαθμιση ε?

ευχαριστω παντως..

θα το δοκιμασω και αυριο,αν και το κανα και αυτο..

δεν εχει μπαταρια γι αυτο..αν συνεχιστει μονοδρομος η αναβαθμιση ε?

ευχαριστω παντως..

Κάνε την αναβάθμιση βρε Κώστα, ούτως ή άλλως δεν χάνεις τα δεδομένα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Παιδια αγορασα προσφατα το νοκια 6120 και εχω το ακολουθο πορβλημα:

Οταν το αφισω αρκετη ωρα χωρις χρηση τοτε η οθονη του οταν το πατησω για να επανελθει δεν επανερχετε μενει δηλ μαυρη αν και επανερχετε ο φωτισμος της. Η συσκευη δεν κολλαει γιαη μπορω να λαβω και κλησεις κατα τη δειαρκεια αυτου του συμβαντος απλα η οθονη μενει μαυρη

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Παιδια αγορασα προσφατα το νοκια 6120 και εχω το ακολουθο πορβλημα:

Οταν το αφισω αρκετη ωρα χωρις χρηση τοτε η οθονη του οταν το πατησω για να επανελθει δεν επανερχετε μενει δηλ μαυρη αν και επανερχετε ο φωτισμος της. Η συσκευη δεν κολλαει γιαη μπορω να λαβω και κλησεις κατα τη δειαρκεια αυτου του συμβαντος απλα η οθονη μενει μαυρη

Κάνε αναβάθμιση αν δεν έχεις τη τελευταία έκδοση λογισμικού.

Δες εδώ: #8.;)

Κάνε αναβάθμιση αν δεν έχεις τη τελευταία έκδοση λογισμικού.

Δες εδώ: #8.;)

Δυστιχως εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου :(

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

τα ιδια παιδια και μετα την αναβαθμιση μεσω νετ..παλι μου βγαζει οτι η συνδεση ειναι αδυνατη..:what:

Κακώς με το που πήρες δεν γύρισες πίσω να πάρεις την ίδια μέρα άλλο.

Τώρα θα μπλέξεις με σέρβις Νοκια.

Σε εμένα δουλεύει άψογα με το WEP200 αλλά κ με ένα Νοκια καρ κιτ.

Δοκίμασες να συνδέσεις το 6120 με ένα άλλο bt ακουστικό;

βρες από έναν φίλο-γνωστό σου για 5 λεπτάκια και κάνε του επιτόπου ένα τεστ.

Νοκια σοπ; Τι εννοείς;

επειδη ειπες σερβις,ε το ειπα νοκια σοπ :p

οκ θα δοκιμασω,εχουμε αλλο ενα τωρα το θυμήθηκα!

α, τι μπορεί να αλλάξει; Να στο επισκευάσουν -χλωμό κατ' εμέ- ...αλλιώς αδυναμία επισκευής = σου δίνουν άλλο.