Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6120 classic

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο πληκτρολόγιο γιατί δεν έχει μολυβάκι???

το μελος mirrorofsorrow εχει απαντησει γι αυτο που ρωτας στην πρωτη σελιδα και λεει συγκεκριμενα οτι:"Λείπει εντελώς το μολυβάκι και όλα δείχνουν οτι θα λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και στο 6290 (συνδυασμός του αριστερού ειδικού πλήκτρου και του πλήκτρου με τη δίεση)"

πολυ ωραιο το βιντεακι με το κινητο. τουλαχιστον φαινεται οντως οτι ειναι λεπτο. παμε καλα ως εδω. μενει να μαθουμε την σημαντικη πληροφορια για το Sar του. Ψαχνω καθημερινα. Οταν εντοπισω κατι θα το καταχωρησω εδω αμεσως.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παρατήρησα ότι στο μαύρο τηλεφωνο το γυρω περίβλημα του ασημί χρώματος είναι βαμένο ασημί θαμπό και απ΄πο την εμπειρία μου όταν βρίσκεται τέτοιο χρώμα γυρω-γύρω ξεβάφει πολύ εύκολα.Ενώ το άσπρο τηλ γύρω - γύρω είναι ασημί γυαλιστερό τύπου νίκελ που δεν ξεβάφει. Αν και το μαύρο μου αρέσει σαν σύνολο περισσότερο το άσπρο φαίνεται πιό ανθεκτικό στο χρώμα του.

Εσείς τι λέτε;

frastgr

Κι εγώ παρατήρησα αυτά που αναφέρεις, δεν γνώριζα πάντως ότι ξεβάφει. Αυτό που με έβαλε σε σκέψεις για το ποιο χρώμα θα προτιμήσω, είναι πως μου αρέσει το ασημί του άσπρου, αλλά το σύνολο του μαύρου... Λέτε να βγεί κανένα μαύρο με το γυαλιστερό ασημί; Θα τα σπάει ;)

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ μαζι σου.Λες και ήσουνα στη σκεψη μου!!!!

Ακριβώς αυτες τις προτιμήσεις έχω δηλαδη το σύνολο του μαύρου και το ασημί του άσπρου.Αν βγει με αυτο το συνδιασμό σίγουρα θα τα σπάει.

frastgr

εγω ειμαι προσανατολισμένη στο ασημί από την αρχή. απο τις κοντινές φωτογραφίες που έχω δει πραγματικά ο ασημι είναι σκέτο κουκλί και επειδή είναι ένα χρώμα όλο φαίνεται και πιο λεπτό. ελπιζω ν ατο βγαλουν σε ασημι εδω και οχι μονο σε μαυρο.

παντως σχετικα με το θεμα του ραδιοφωνου και γιατι στο επισημο site της ΝΟΚΙΑ δεν το αναφερει θελω να σημειωσω οτι αν κανετε συγκριση στο επισημο site με καποιο αλλο κινητο πχ. με το 6300 θα δειτε οτι στα αποτελεσματα της συγκρισης το ραδιοφωνο το αναφερει.....περιεργο.....:ninja:

ποτε θα ερθει ομως?? αντε αργει!!!:lol: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πραγματικα αυτο το κινητο θα γινει best-seller στα S60.

Ειμαι σιγουρος για αυτο, αν η τιμη του ειναι προσιτη.

Αν είχε και λίγο καλύτερη μπαταρία, δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου, θα το έπαιρνα μόλις κυκλοφορούσε... Αλλά επειδή ψαχουλεύω συνέχεια το κάθε κινητό που έχω, λίγο απο εδώ, λίγο απο εκεί, λίγο σερφάρισμα στο νετ, λίγο tv, λίγο μουσική, λίγο βίντεο μικρά, λίγο ταινίες ολόκληρες, λίγο εφαρμογές, και ήδη φορτίζω συχνά αυτό που ήδη έχω (sharp 550) και έχει μπαταρία 900 mah ενώ αυτό το νόκια θα έχει μικρότερη, δεν ξέρω εάν θα γίνω τελικά κάτοχος του... :!:

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://img82.imageshack.us/img82/204/39665397zu5.th.jpg http://img82.imageshack.us/img82/5885/25004116if7.th.jpg http://img78.imageshack.us/img78/4893/11526945gv3.th.jpg

Οποιος ενδιαφερεται draft user manual

http://rapidshare.com/files/28751431/Nokia_6120_classic.pdf.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Απο το "draft user manual" που εδωσε πιο πανω ο "Nervous":

The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 1.18 W/kg.

Θα το σχολιασω ακριβως οπως εκανα και για το Nokia 5700 στο αντιστοιχο "θεμα":

Απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ........ Και το περιμενα πως και πως αυτο το κινητο...!(και το Nokia 5700)

Γι' αλλη μια φορα τα "θερμα" μου "συγχαρητηρια" στην Nokia, και εις ανωτερα.

Στο 2007 βγαζει κινητα με sar που ειχαν οι συσκευες του 1997....! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ κυριοι, να τα χαιρεστε!

Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί...

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου...

The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 1.18 W/kg.

Απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ........ Και το περιμενα πως και πως αυτο το κινητο...!(και το Nokia 5700)

Στο 2007 βγαζει κινητα με sar που ειχαν οι συσκευες του 1997....! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ κυριοι, να τα χαιρεστε!

ΠΟΣΟ?????????????????????? 1,18????? συγγνώμη αυτό τώρα τι είναι?? μας δουλεύουν κανονικά??

ε δεν πρόκειται να το αγγίξω....μεγάλη απογοήτευση....κρίμα...

το 6290 εχει μονο 0,47 αλλα ειναι βουβάλι και το λεπτο 6120 εχει 1,18....επιτηδες το κανουν να μας σπασουν τα νευρα???:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΟΣΟ?????????????????????? 1,18????? συγγνώμη αυτό τώρα τι είναι?? μας δουλεύουν κανονικά??

ε δεν πρόκειται να το αγγίξω....μεγάλη απογοήτευση....κρίμα...

το 6290 εχει μονο 0,47 αλλα ειναι βουβάλι και το λεπτο 6120 εχει 1,18....επιτηδες το κανουν να μας σπασουν τα νευρα???:mad:

Συμφωνω απολυτως! Και εγω περιμενα να παρω ή αυτο ή το 5700ΧΜ αλλα .... δυστυχως και τα δυο εχουν τεραστιο sar.

:offtopic: Οποτε θ' αγορασω το 6290 αν και δεν μου αρεσουν καθολου τα αναδιπλουμενα! Απλως θα περιμενω το γαλαζιο γιατι το μαυρο ειναι αρκετα ασχημο.

Συμφωνω απολυτως! Και εγω περιμενα να παρω ή αυτο ή το 5700ΧΜ αλλα .... δυστυχως και τα δυο εχουν τεραστιο sar.

:offtopic: Οποτε θ' αγορασω το 6290 αν και δεν μου αρεσουν καθολου τα αναδιπλουμενα! Απλως θα περιμενω το γαλαζιο γιατι το μαυρο ειναι αρκετα ασχημο.

:offtopic:ριξε μια ματια στο 6300, μπορει να μην ειναι s60 αλλα εχει μικρο sar [0,57] και ειναι και κομψο και εχει λειτουργιες οπως το 6233.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:offtopic:ριξε μια ματια στο 6300, μπορει να μην ειναι s60 αλλα ειναι εχει μικρο sar [0,57] και ειναι και κομψο

Ευχαριστω για την προταση, τα γνωριζω τα συγκεκριμενα μοντελα -και μαλιστα τα εχω προτεινει σ' ενα φιλο μου- αλλα με βολευουν πολυ τα Symbian κινητα, ειδικα για την πληρη παραμετροποιηση που εχουν οι τηλεφωνικοι καταλογοι τους!

Αν το 6120 ειχε χαμηλο sar (και ισως καλυτερη μπαταρια) θα ηταν το "ιδανικο" τηλεφωνο για πολλους απο εμας που θελουν ενα Symbian κινητο αλλα χωρις ολα τα "περιττα" καλουδια που τα φορτωνουν οι εταιρειες.

• 3 weeks later...

Πολύ γαμ**ω τηλεφωνάκη..! Πρίν δύο μήνες πήρα το 6288.

Το 6120 είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω..!Ένα symbian που να είναι και 3G αλλά να μην έχει πάνω της Παναγιάς τα μάτια..!

Μάλλον θα το πουλήσω και θα το αγοράσω όταν βγει (Φυσικά αν δεν έχει προβλήματα)..!

Έτσι κι αλλιώς σε λίγες μέρες έχω γενέθλια..!

:) :lol: :p :D :happy: :rolleyes: ;) :cool: :shifty:

Ρε παιδιά, τι είναι αυτό το πράγμα με το SAR. Εκεί που είχα πορωθεί, μόλις είχα αρχίσει και διάβαζα το thread από την αρχή και κοιτούσα τα links με φωτογραφίες, draft manuals κλπ, έφαγα την απόλυτη ήττα.

Πραγματικά τώρα τελευταία ψάχνω για καινούργιο τηλέφωνο και όντως μου έκανε καλή εντύπωση το 6120, με τον πολύ γρήγορο επεξεργαστή, το κομψό design, και όλα όσα έχετε αναφέρει. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι κάτι θα με απογοήτευε, αλλά πίστευα ότι αυτό θα ήταν η αυτονομία, την οποία κάπως την αντιμετωπίζεις. Η ακτινοβολία δεν παλεύεται!

Μέχρι τώρα είναι το δεύτερο αυτογκόλ της Nokia όσον αφορά τα καινούργια της τηλέφωνα. Το πρώτο φυσικά με το Ν76 (επίσης με τρελό πρόβλημα αυτονομία και ακτινοβολίας). Τώρα ακολουθεί το 6120.

Μα είναι δυνατόν, επίτηδες το κάνουν??? :wacko: :wacko: :wacko:

Τίποτα άλλο, ήττα, ήττα, ήττα! :cry:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Συμφωνα με το "phonearena.com" το SAR ειναι:

Head:0.65

Body:0.42

Measured in 1900 MHz

Καποιο απ' τα δυο ειναι λαθος...... ή .......!

Συμφωνα με το "phonearena.com" το SAR ειναι:

Head:0.65

Body:0.42

Measured in 1900 MHz

Καποιο απ' τα δυο ειναι λαθος...... ή .......!

Μακάρι να είναι λάθος το νούμερο που αναφέρει το manual της Nokia, αλλά το πιο πιθανό είναι να ισχύει αυτό και όχι η μέτρηση του phonearena.com.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μακάρι να είναι λάθος το νούμερο που αναφέρει το manual της Nokia, αλλά το πιο πιθανό είναι να ισχύει αυτό και όχι η μέτρηση του phonearena.com.

Μακαρι.... παντως τις μετρησεις του "phonearena.com" τις εμπιστευομαι!

παιδια οσο SAR κι αν εχει το κινητακι ειναι απαιχτο....μικρο με τις περισσοτερες λειτουργειες!!

σιγουρα θα αντικαταστησει επαξια το παλιο καλο μου...Ε50

Παιδιά, το τηλεφωνάκι όντως θα γίνει best seller.

Στο έγκυρο site Τarget Sales (http://www.targetsales.gr) που αν δεν κάνω λάθος έχει τιμές Alpha Copy (και εμμέσως είναι συμφερόντων Nokia), το 6120 Classic συμπεριλαμβάνεται στις μελλοντικές κυκλοφορίες και αναφέρει ως τιμή τα €260.

Αν θα ισχύσει όντως αυτό, είναι πολύ καλά νέα :)

Το μόνο στο οποίο κάνει λάθος είναι ότι η μπαταρία που θα το συνοδεύει θα είναι η BL-5B (ίδια με αυτή του 3230 μου), την οποία αναφέρει ότι είναι χωρητικότητας 890mAh.

Φυσικά αυτό που ισχύει είναι ότι όντως αυτή η μπαταρία θα υπάρχει στο πακέτο αγοράς, μόνο που η εν λόγω μπαταρία είναι κοντά στο ανεπαρκέστατο νούμερο των 760mAh (Όπως προείπα είναι η ίδια που έχω στο 3230 μου και ξέρω. Επίσης είναι αυτή που "φοράει" το Ν80).

Για του λόγου το αληθές:

http://www.targetsales.gr/mobiles_details.aspx?PiD=745

Τελικά ξέρει κανείς πόσο ακριβώς είναι το SAR???

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Τελικά ξέρει κανείς πόσο ακριβώς είναι το SAR???

Εγώ στο Draft user manual που εξέδωσε η Nokia είδα ότι έχει SAR ίσο με 1,18W/Kg.:wacko:

Μέχρι να διαψευστεί αυτό, θεωρώ ότι αυτή είναι η πραγματική του τιμή.

Μακάρι να είναι διαφορετική η πραγματικότητα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι. :(

Το μόνο στο οποίο κάνει λάθος είναι ότι η μπαταρία που θα το συνοδεύει θα είναι η BL-5B (ίδια με αυτή του 3230 μου), την οποία αναφέρει ότι είναι χωρητικότητας 890mAh.

Φυσικά αυτό που ισχύει είναι ότι όντως αυτή η μπαταρία θα υπάρχει στο πακέτο αγοράς, μόνο που η εν λόγω μπαταρία είναι κοντά στο ανεπαρκέστατο νούμερο των 760mAh (Όπως προείπα είναι η ίδια που έχω στο 3230 μου και ξέρω. Επίσης είναι αυτή που "φοράει" το Ν80).

Για του λόγου το αληθές:

http://www.targetsales.gr/mobiles_details.aspx?PiD=745

Εχω την εντυπωση οτι κατα καιρους η Nokia αυξανει την χωρητικοτητα στις υπαρχουσες μπαταριες της!