k73917391 Δημοσιεύτηκε April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 10, 2007 Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω μεσω του nero 7.8.5.0 να εκτυπωσω εικονες πανω σε δισκακια labelflash!!!(ολη τη διαδικασια).εχω συμβατο dvd-rw(NEC Labelflash).παρακαλω οποιος γνωριζει,ας με βοηθησει.... Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω μεσω του nero 7.8.5.0[/color][/color] να εκτυπωσω εικονες πανω σε δισκακια labelflash!!!(ολη τη διαδικασια).εχω συμβατο dvd-rw(NEC Labelflash).παρακαλω οποιος γνωριζει,ας με βοηθησει.... Ευχαριστω εκ των προτερων! Ενδιαφέρομαι και εγώ για την όλη διαδικασία γιατί έχω το ίδο dvd-rw με τον προλαλήσαντα!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ο διαδικασια εκτυπωσης δεν αλλαζει οπως εκτυπωνεις ενα εξωφυλλο σε χαρτι ,χρησιμοποιεις το cover designer κανονικα απλα εκτυπωνεις πανω σε δισκακι αφου βεβαια το χεις γυρισει αναποδα :P.Το ζητημα ειναι αν η εκδοση που εχεις υποστηριζει εχει plugin για labelflash.Προφανως και οι δυο σας πηρατε τα drives bulk αλλιως θα ειχατε εκδοση nero με labelflash Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Και γω οταν πηρα το LabelFlash RW δεν εβγαζα ακρη...Αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενα serial για την εκδωση του Nero που εχεις(αν αυτη η εκδωση υποστηριζει) το οποιο να ενεργοποιει τη λειτουργια του Labelflash.Με λιγα λογια το παν ειναι το serial.btw επειδη εγω πηγα να την πατησω οταν ξεκινησεις να γραψεις cd με label πανω να το βαλεις αναποδα στο drive... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Η συγκεκριμένη έκδοση δεν το υποστηρίζει. Η 7.5.9.0 ναι. Όσον αφορά την εκτύπωση είναι εύκολη η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Η συγκεκριμένη έκδοση δεν το υποστηρίζει. Η 7.5.9.0 ναι. Όσον αφορά την εκτύπωση είναι εύκολη η διαδικασία. Δεν το υποστηριζει η τελευταία έκδοση (7.8.5) και το υποστηρίζει μια παλιότερη (7.5.9); :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Δεν το υποστηριζει η τελευταία έκδοση (7.8.5) και το υποστηρίζει μια παλιότερη (7.5.9); :wacko: OK, δώσε μας το serial λοιπόν για την καινούργια αφού απορείς (:wacko: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 OK, δώσε μας το serial λοιπόν για την καινούργια αφού απορείς (:wacko: ) Den egina katanohtos? Mou fainetai parakseno na to xei h palaioterh ekdosh kai na mhn to exei h kainouria. An twra mou les oti den mporeis na vreis serial gia thn premium version tou 7.8.5 pm me na sou steilw to ******. H aporia mou omws paramenei. "εν το υποστηριζει η τελευταία έκδοση (7.8.5) και το υποστηρίζει μια παλιότερη (7.5.9); " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Den egina katanohtos? Mou fainetai parakseno na to xei h palaioterh ekdosh kai na mhn to exei h kainouria. An twra mou les oti den mporeis na vreis serial gia thn premium version tou 7.8.5 pm me na sou steilw to ******. H aporia mou omws paramenei. "εν το υποστηριζει η τελευταία έκδοση (7.8.5) και το υποστηρίζει μια παλιότερη (7.5.9); " Εννοώ το serial για το label flash... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Με άλλο πρόγραμμα γίνεται η δουλειά πέρα από το άθλιο Nero; Ηλίθια απορία: Το δισκάκι το βάζουμε ανάποδα μόνο όταν είναι να γίνει η εκτύπωση ή και κατά τη διάρκεια της εγγραφής; :stupid: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Με άλλο πρόγραμμα γίνεται η δουλειά πέρα από το άθλιο Nero; Ηλίθια απορία: Το δισκάκι το βάζουμε ανάποδα μόνο όταν είναι να γίνει η εκτύπωση ή και κατά τη διάρκεια της εγγραφής; :stupid: Μονο οταν θελεις να εκτυπωσεις βρε:).Η εγγραφη των δεδομενων κονονικα.Αν το βαλεις απο την κανονικη πλευρα και θελεις να εκτυπωσεις το drive θα διαβασει το δισκακι και θα σου πει οτι πρεπει να βαλεις labelflash disc,οποτε αο την πανω μονο εκτυπωση και απο την κατω μονο εγγραφή data Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsilos Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Το nero 7.5.9.0 υποστηρίζει την λειτουργία labelflash αρκεί να βάλεις το serial της premium edition και οχι της ultra. Λογικά το ίδιο θα συμβαίνει και με την καινούρια έκδοση. Επίσης μπορείς να εκτυπώσεις και στην data επιφάνεια των απλων dvd (δεν ξέρω αν γίνεται σε όλα. εγώ σε 2-3 διαφορετικά που δοκίμασα δούλεψε) και αν θέλεις αφήνεις χώρο και για data. Η γράφεις πρώτα τα δεδομένα σου και μετά στον ελέυθερο χώρο εκτυπώνεις και κάτι που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/3.1.7196/1662; en; U; ssr)) Το nero 7.5.9.0 υποστηρίζει την λειτουργία labelflash αρκεί να βάλεις το serial της premium edition και οχι της ultra. Λογικά το ίδιο θα συμβαίνει και με την καινούρια έκδοση. Επίσης μπορείς να εκτυπώσεις και στην data επιφάνεια των απλων dvd (δεν ξέρω αν γίνεται σε όλα. εγώ σε 2-3 διαφορετικά που δοκίμασα δούλεψε) και αν θέλεις αφήνεις χώρο και για data. Η γράφεις πρώτα τα δεδομένα σου και μετά στον ελέυθερο χώρο εκτυπώνεις και κάτι που θέλεις. me poia marka diskakia to exeis kanei? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsilos Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/3.1.7196/1662; en; U; ssr)) me poia marka diskakia to exeis kanei? Δυστηχως δεν θυμαμαι.το πεταξα γιατι το επαιρνα μαζι μου να το δειξω σε φιλους και μου εσπασε. Και τα αλλα δυο τα εχω γραψει για αλλους και δεν θυμαμαι τι μαρκα ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts