stavros30 Δημοσιεύτηκε April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 3, 2007 ακούστε παιδιά τι συνέβη αγόρασα ένα monitor LG L1730p πριν Κανά εξάμηνο η οθόνη δεν είχε ούτε ένα καμένο η κολιμένο pixel αλλά στο κάτω μέρος είχε ένα μικρό πρόβλημα πώς να το πω δυσμορφίας γεωμετρίας από αριστερά προς τα δεξιά κάτω από την μπάρα εργασιών σύμφωνα όπως το έβλεπα εγώ . αποφάσισα να πάω στο κατάστημα που την αγόρασα και μου είπαν ότι έπρεπε να επυκηνονίσω με την ίδια την LG και να τους πω το πρόβλημα οπός και έκανα, τώρα τι έγινε μου έστειλαν με κούριερ από την LG μια άλλη ίδια αλλά όπως την είδα μου φάνηκε μεταχειρισμένη, την βάζω σε λειτουργία και τι βλέπω η οθόνη έχει 4 κολιμένα υπό πίξελ και ένα καμένο, παίρνω τηλέφωνο την lg και τους το λέω και τι μου λένε ότι τον πρώτο μήνα στέλνουν οθόνη του κουτιού αν έχει περάσει όπως στην περίπτωση την δικιά μου σου δίνουν επισκευασμένη σε δύο μέρη μάλιστα, έπεσα από τα σύννεφα γιατί δεν με ενημέρωσαν από την πρώτη στιγμή ότι θα μου δώσουν επισκευασμένη. Τελικά τους πήρα και τους ζήτησα να μου επιστρέψουν την παλιά μου οθόνη πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ακούστε παιδιά τι συνέβη αγόρασα ένα monitor LG L1730p πριν Κανά εξάμηνο η οθόνη δεν είχε ούτε ένα καμένο η κολιμένο pixel αλλά στο κάτω μέρος είχε ένα μικρό πρόβλημα πώς να το πω δυσμορφίας γεωμετρίας από αριστερά προς τα δεξιά κάτω από την μπάρα εργασιών σύμφωνα όπως το έβλεπα εγώ . αποφάσισα να πάω στο κατάστημα που την αγόρασα και μου είπαν ότι έπρεπε να επυκηνονίσω με την ίδια την LG και να τους πω το πρόβλημα οπός και έκανα, τώρα τι έγινε μου έστειλαν με κούριερ από την LG μια άλλη ίδια αλλά όπως την είδα μου φάνηκε μεταχειρισμένη, την βάζω σε λειτουργία και τι βλέπω η οθόνη έχει 4 κολιμένα υπό πίξελ και ένα καμένο, παίρνω τηλέφωνο την lg και τους το λέω και τι μου λένε ότι τον πρώτο μήνα στέλνουν οθόνη του κουτιού αν έχει περάσει όπως στην περίπτωση την δικιά μου σου δίνουν επισκευασμένη σε δύο μέρη μάλιστα, έπεσα από τα σύννεφα γιατί δεν με ενημέρωσαν από την πρώτη στιγμή ότι θα μου δώσουν επισκευασμένη. Τελικά τους πήρα και τους ζήτησα να μου επιστρέψουν την παλιά μου οθόνη πίσω Και σκεφτόμουν για αγορά οθόνης LG.Καλά που το ανέφερες, γιατί τέτοιες εξυπηρετήσεις, δεν τις πάω καθόλου.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Και σκεφτόμουν για αγορά οθόνης LG.Καλά που το ανέφερες, γιατί τέτοιες εξυπηρετήσεις, δεν τις πάω καθόλου.:mad: να ξερεις ομως οτι το σερβις LG ειναι το μη χειρον βελτιστον σημερα... Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 να ξερεις ομως οτι το σερβις LG ειναι το μη χειρον βελτιστον σημερα... Δηλαδή, υποστηρίζεις ότι είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα;Μπορεί να είναι και σωστό, αλλά δεν μου αρέσουν αυτές οι ενέργειες...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros30 Δημ. April 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Πήρα πίσω την παλιά μου οθόνη και είμαι ευτυχισμένος η οθόνη δεν είχε πρόβλημα εγώ νόμιζα ότι είχε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 εννοω ακριβως αυτο παντα σε σχεση με τα αλλα. παρε LG ολα τα σερβις τα ιδια σκ@τ@ ειναι. Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts