katsifis Δημοσιεύτηκε April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2007 Καλησπερα παιδια....εδω και μερικους μηνες εχω διαπιστωσει...οτι ο υπολγιστης μου σαν να ¨"αργει"....Δηλ οταν προσπαθω π.χ να ανοιξω εναν φακελο η τα προγραμματα μου η ακομα και τα εγγραφα μου μεχρι να μου τα ανοιξει περναει αρκετη ωρα..οταν δε παω να ανοιξω καποιο παιχνιδι τοτε...περιμενω οσο ενα τσιγαρο...Για πειτε καποια ιδεα....εκτος απο format η αναβαθμησεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Πες μας τι μηχανημα εχεις ειδικα την μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Η καλύτερη λύση είναι format, αλλά έχει διαδικασία και είναι χρονοβόρο.Όμως, από ότι κατάλαβα ο υπολογιστή σου ξαφνικά "σέρνεται".Άρα κάτι φταίει.Μήπως έκανες τίποτα περίεργο τώρα τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Όμως, από ότι κατάλαβα ο υπολογιστή σου ξαφνικά "σέρνεται".Άρα κάτι φταίει.Μήπως έκανες τίποτα περίεργο τώρα τελευταία; Αυτό πως το συμπέρανες; Αφού μας λέει : Καλησπερα παιδια....εδω και μερικους μηνες εχω διαπιστωσει...οτι ο υπολγιστης μου σαν να ¨"αργει".... Έχεις το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι υπολογιστές μετά από μια μεγάλη χρονική περίοδο συνεχούς χρήσης! Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση εκτός από format! Κάποτε θα το κάνεις, έτσι κι' αλλιώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Αυτό πως το συμπέρανες; Αφού μας λέει : Έχεις το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι υπολογιστές μετά από μια μεγάλη χρονική περίοδο συνεχούς χρήσης! Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση εκτός από format! Κάποτε θα το κάνεις, έτσι κι' αλλιώς... Το κατάλαβα από το γεγονός ότι, δεν μπορεί ξαφνικά να "σέρνεται".Κάτι συνέβει, π.χ. εγκατάσταση ενός προγράμματος "βαρύ" για τον υπολογιστή μας. Επίσης, ο υπολογιστής δεν "σέρνεται" μετά από μία μεγάλη περίοδο συνεχούς χρήσης.Εγώ έχω έχω να κάνω format 1 χρόνο περίπου και δεν αντιπετωπίζω κανένα πρόβλημα, γιατί κάνω σωστή χρήση και συνεχής.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις... Ο katsifis, δεν λέει ότι "ξαφνικά"¨σέρνεται το pc. Αυτό το πρόβλημα το έχει μήνες... Για εμάς τους κοινούς θνητούς λοιπόν, που δεν έχουμε καμιά συγγένεια με τον Μέγιστο David Copperfield [και κάνουμε επίσης σωστή και συνεχή χρήση του υπολογιστή, (ναί , αυτό το χάρισμα δεν το έχεις μόνο εσύ)], είναι αναπόφευκτο να κάνουμε ένα format, έπειτα από μια περίοδο χρήσης... :D :D Edit : katsifis, δοκίμασες να κάνεις κενένα scan με το Ad-Aware ή το Spybot; Αν και αυτά κατά τη γνώμη μου είναι προγράμματα που σε βοηθούν να διατηρήσεις τον υπολογιστή σου, σε καλή κατάσταση, και δεν κάνουν "θαύματα". Η καλύτερη λύση, παρ' όλο που μας είπες ότι θέλεις να την αποφύγεις (και ποιός δεν θέλει; ) , είναι το format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Έχουμε πει πολλές φορές ότι αν δεν προσέχετε αρκετά τι software βάζετε ή αν βάζετε και βγάζετε συχνά προγράμματα, τότε μετά από λίγο καιρό το λειτουργικό έχει προβλήματα. Αν το "σέρνεται" που αναφέρεις προκύπτει έτσι, τότε δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις. Από εκεί και πέρα, τέτοιου είδους προβλήματα είναι πολύ γενικά, μπορεί να συμβαίνουν 1002 πράγματα. Δες και αυτό πάντως: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1429462#post1429462 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 windows defender, disk defrag, disk cleanup Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. April 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντησεις σας..η αληθεα ειναι οτι δεν εγινε ξαφνικα το να σερνεται ο υπολογιστης αλλα σταδιακα μεχρι που τωρα που εχει φτασει στο αποκορυφομα..format υποθηκε απο καποιον φιλο...δεν το θελω ...υπαρχουν πραματα στο p.c που δεν τα εχω back up..καποια προγραμματα που βρηκα σαν το amust registry cleaner..πιστευω να βοηθησουν...παρα που πιστευω οτι ειναι ασπιρινη στο καρκινο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντησεις σας..η αληθεα ειναι οτι δεν εγινε ξαφνικα το να σερνεται ο υπολογιστης αλλα σταδιακα μεχρι που τωρα που εχει φτασει στο αποκορυφομα..format υποθηκε απο καποιον φιλο...δεν το θελω ...υπαρχουν πραματα στο p.c που δεν τα εχω back up..καποια προγραμματα που βρηκα σαν το amust registry cleaner..πιστευω να βοηθησουν...παρα που πιστευω οτι ειναι ασπιρινη στο καρκινο.... τίποτα απόλα αυτά να μην κάμεις. το disk defrag των windows θα σου κάνει το pc μια χαρά καθώς και το disk cleanup. επίσης... ΔΕΝ έχεις κάνει backup? ακροβατείς σε ένα σκοινί... :!: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. April 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 τίποτα απόλα αυτά να μην κάμεις. το disk defrag των windows θα σου κάνει το pc μια χαρά καθώς και το disk cleanup. επίσης... ΔΕΝ έχεις κάνει backup? ακροβατείς σε ένα σκοινί... :!: πως ακριβως θα το ανω αυτο ...αν σου ειναι ευκολο...εννοω το disc defrag και δισκ disk clean up... Με πειθεις για να ξεκινησω backup....σε δισκετες και σιντι φανταζομαι θα το κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Φίλε μου τα πράγματα που δεν τα έχεις back up καλό είναι να τα κάνεις το συντομότερο δυνατό γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και ποτέ δεν ξέρεις. Δοκίμασε αυτά που σου λεει ο Alexkass κι αν δεν δεις βελτίωση τότε πάρτο απόφαση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. April 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Παιδια χρησημοποιησα το προγραμμα που αναφερα πιο πανω.....και επαθα την πλακα μου....ολα ανοιγουν αμεσως και χωρις καμια καθηστεριση...π.χ τα εγραφα μου οταν προσπαθουσα να το ανοιξω αργουσε βασανιστικα...τωρα μετα την χρησημοποιησητου προγραμματος...η αναμονη για το ανοιγμα του ειναι μηδαμινη.....ειναι δυνατον..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Παιδια χρησημοποιησα το προγραμμα που αναφερα πιο πανω.....και επαθα την πλακα μου....ολα ανοιγουν αμεσως και χωρις καμια καθηστεριση...π.χ τα εγραφα μου οταν προσπαθουσα να το ανοιξω αργουσε βασανιστικα...τωρα μετα την χρησημοποιησητου προγραμματος...η αναμονη για το ανοιγμα του ειναι μηδαμινη.....ειναι δυνατον..?? Και ομως ειναι! Προφανως εγκαθιστας/απεγκαθιστας πολυ συχνα διαφορα προγραμματα στο pc σου... Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να παραμενουν στη registry πολλα αχρηστα "αρχεια" τα οποια προκαλεσαν σιγα-σιγα την κατασταση που μας περιεγραψες. Επισης πολυ καλο προγραμμα για αυτη τη δουλεια ειναι και το ccleaner. Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Δοκίμασε το "tune up", κάνει το pc καινούριο. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 το disk defrag των windows θα σου κάνει το pc μια χαρά καθώς και το disk cleanup.Aυτά τα δύο utilities, όταν έχει συμβεί αυτό: Προφανως εγκαθιστας/απεγκαθιστας πολυ συχνα διαφορα προγραμματα στο pc σου... Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να παραμενουν στη registry πολλα αχρηστα "αρχεια" τα οποια προκαλεσαν σιγα-σιγα την κατασταση που μας περιεγραψες.πραγματικά δεν κάνουν τίποτα. Μερικά utilities για τη registry ίσως βελτιώσουν λίγο την κατάσταση, αλλά κι αυτά δεν είναι πανάκεια, αντίθετα απέχουν πολύ από κάτι τέτοιο. Η λύση, είναι (και την έχω γράψει άπειρες φορές εδώ μέσα) να μην κάνετε install/uninstall ότι software βρίσκετε μπροστά σας. Αν θέλετε να δοκιμάζετε συνεχώς νέο software, μπορείτε να φτιάξετε ένα μικρό partition σε έναν δέυτερο σκληρό δίσκο και να κάνετε εκεί τα πειράματα σας. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. April 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Τωρα παρατηρησα που πηγα να παιξω pe6 αυτο ετρωγε καπιοα κοληματα...ποτε δεν μου το ειχε ξανακανει....λετε να εχει σχεση με ολα αυτα που συζηταμε και τα υπολειματα που μενουν στο p.c?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 o dikos mou ipologistis pou entelos ksafnika arxise na sernete ti mporei na epathe?ton ekana 2 format prin kamia vdomada.den exei tpt mesa(den exo ta drivers opote den exo ixo k den litourgoun ta usb).mono ta windows xp sp2. einai pentium 4 sta 2,4ghz me 256ram k 80giga disko. apo ekei pou itan mia xara tora kanei giro sta 10 lepta na kleisei k kana 5lepto na anoiksei. mou exei spasei ta nevra.mou erxete na ton vapso mple k na ton petakso stin thallasa. help...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 mou exei spasei ta nevra.mou erxete na ton vapso mple k na ton petakso stin thallasa. help...... Γιατί να μολύνεις το περιβάλλον; Βγάλε ότι έχει. Κράτα τα ανεμιστηράκια, καλοκαίρι έρχεται και κάνε το κουτί μια υπέροχη μοντέρνα γλαστρούλα. Σοβαρά τώρα το tune up (υπάρχει στον greektracker) ίσως βοηθήσει. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 kati ekane me to pc tune up alla k pali kolaei! k den exo k tpt perasmeno mesa.ti na po? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 kati ekane me to pc tune up alla k pali kolaei! k den exo k tpt perasmeno mesa.ti na po? ti mporei na ftaiei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Μηπως δεν εχουν μπει σωστα drivers μητρικης κλπ? Αν και μετα απο clean install παρατηρεις τετοια κολληματα τοτε κοιτα και το hardware τμημα του pc δηλ. θερμοκρασιες,memtest,επαρκεια τροφοδοτικου κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 den exo ta drivers k den mporo na ta vro sto internet.ama pao se kapio texniko poso lete na mou parei?rotisa sto plaisio k mou eipan 20 euro.na ton pao ekei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts