Jump to content

Τσάντες για Laptops;

Nick1150
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε κάτι να προτείνετε ;

Εγω εχω μια της targus!

http://www.targus.com/uk/product_images/CN600_cases_b.jpg

Την ειχα παρει το περασμενο πασχα απο e-shop.gr 32 ευρο!! ειναι εργονομικη και εχει πολλες θηκες.βαζω καλωδια,τροφοδοτικο,πομπινα με cd και τον φορητο σκληρο και ειναι μια χαρα.μονο με τετοιου ειδος τσαντα βρηκα την υγεια μου :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τρομερή η συγκεκριμένη. Την έχει ένας γνωστός μου και πραγματικά χωράει τα πάντα. Και σε πολύ καλή τιμή.

Αν και προσωπικά, δε θα κυκλοφορούσα ποτέ με τέτοια τσάντα. Λες και πας εκδρομή στπ βουνό είναι :p

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/3.1.7196/1662; en; U; ssr))

egw eixa parei mia tis caselogic arketa euxristi

Υπογραφή....

Αγόρασα πριν από λίγο καιρό μια samsonite πλάτης. Εκτός ότι χωράει πολλά άλλα πράγματα και μπορώ να την παίρνω μαζί μου και σε ταξίδια, έχει το βασικό πλεονέκτημα ότι δεν με κουράζει. Η προηγούμενη που είχα και ήταν για τον ώμο, με κούραζε πάρα πολύ, όπως και όλες του είδους.

Τρομερή η συγκεκριμένη. Την έχει ένας γνωστός μου και πραγματικά χωράει τα πάντα. Και σε πολύ καλή τιμή.

Αν και προσωπικά, δε θα κυκλοφορούσα ποτέ με τέτοια τσάντα. Λες και πας εκδρομή στπ βουνό είναι :p

Ετσι οπως τα λες ειναι..αλλα για σκεψου και εναν μοτοσυκλετιστη,πως αλλιως θα παρει το λαπτοπ μαζι του :blink:

δεν υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο τετοιου ειδος τσαντα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]