Nick1150 Δημοσιεύτηκε March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2007 Έχετε κάτι να προτείνετε ; Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Έχετε κάτι να προτείνετε ; Εγω εχω μια της targus! http://www.targus.com/uk/product_images/CN600_cases_b.jpg Την ειχα παρει το περασμενο πασχα απο e-shop.gr 32 ευρο!! ειναι εργονομικη και εχει πολλες θηκες.βαζω καλωδια,τροφοδοτικο,πομπινα με cd και τον φορητο σκληρο και ειναι μια χαρα.μονο με τετοιου ειδος τσαντα βρηκα την υγεια μου :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Τρομερή η συγκεκριμένη. Την έχει ένας γνωστός μου και πραγματικά χωράει τα πάντα. Και σε πολύ καλή τιμή. Αν και προσωπικά, δε θα κυκλοφορούσα ποτέ με τέτοια τσάντα. Λες και πας εκδρομή στπ βουνό είναι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/3.1.7196/1662; en; U; ssr)) egw eixa parei mia tis caselogic arketa euxristi Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Αγόρασα πριν από λίγο καιρό μια samsonite πλάτης. Εκτός ότι χωράει πολλά άλλα πράγματα και μπορώ να την παίρνω μαζί μου και σε ταξίδια, έχει το βασικό πλεονέκτημα ότι δεν με κουράζει. Η προηγούμενη που είχα και ήταν για τον ώμο, με κούραζε πάρα πολύ, όπως και όλες του είδους. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Τρομερή η συγκεκριμένη. Την έχει ένας γνωστός μου και πραγματικά χωράει τα πάντα. Και σε πολύ καλή τιμή. Αν και προσωπικά, δε θα κυκλοφορούσα ποτέ με τέτοια τσάντα. Λες και πας εκδρομή στπ βουνό είναι :p Ετσι οπως τα λες ειναι..αλλα για σκεψου και εναν μοτοσυκλετιστη,πως αλλιως θα παρει το λαπτοπ μαζι του :blink: δεν υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο τετοιου ειδος τσαντα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts