derbu Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Τα δοκίμασα όλα. Το έβαλα στο 5.5, 2 και 1, έβαλα τα settings στο b άλλα δεν νομίζω ότι έχει καμμία διαφορά με το σήμα. Επίσης παρατήρησα πολύ αστάθεια με το ρουτερ και το λαπτοπ σταθερα. Το σήμα αλλάζει απο 40% σε 20% και αντίστροφα. Μήπως έχει πρόβλημα ο ρουτερ μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Τα δοκίμασα όλα. Το έβαλα στο 5.5, 2 και 1, έβαλα τα settings στο b άλλα δεν νομίζω ότι έχει καμμία διαφορά με το σήμα. Επίσης παρατήρησα πολύ αστάθεια με το ρουτερ και το λαπτοπ σταθερα. Το σήμα αλλάζει απο 40% σε 20% και αντίστροφα. Μήπως έχει πρόβλημα ο ρουτερ μου? Δεν θα δεις διαφορά στο σήμα. ότι σήμα πιάνεις θα πιάνεις, απλώς πρόκειται για πιο σταθερή ροή του δικτύου και καλύτερη ποιότητα. Πάντως κακώς ανησυχείς. Η ταχύτητά σου επαρκεί και με το παραπάνω για Internet. Είσαι φυσιολογικά. Τώρα για δίκτυο μεταξύ υπολογιστών το συζητάμε. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Γιατί άδικα ανησυχώ? Καμμιά φορά το δίκτυο πάει σε χαμηλή σύνδεση και δεν έχω σήμα για να φορτώσουν ή σελίδες ή με κάνει disconnect από το πρόγραμμα στο οποίο είμαι (dc++). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει μια κεραία ή κάτι παρόμοιο να βάλω στο ρουτερ και να αυξηθεί το σήμα. Τόσο δύσκολο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Γιατί άδικα ανησυχώ? Καμμιά φορά το δίκτυο πάει σε χαμηλή σύνδεση και δεν έχω σήμα για να φορτώσουν ή σελίδες ή με κάνει disconnect από το πρόγραμμα στο οποίο είμαι (dc++). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει μια κεραία ή κάτι παρόμοιο να βάλω στο ρουτερ και να αυξηθεί το σήμα. Τόσο δύσκολο είναι? Τότε ναι έχεις πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί μέσα στο σπίτι είσαι έτσι αλλά, δοκίμασε να μετακινηθείς ή εσύ, ή ο router. έστω και εκατοστά, και μιλάω και για προσανατολισμό. Κεραία δεν είναι εύκολο να βάλεις σε φορητό αλλά και το εν-λόγω router θέλει μεγάλη τροποποίηση και γνώσεις ( αν έχεις φίλο που να ασχολείται με ασύρματα δίκτυα ). Θα σου εξηγήσω ότι δεν είναι τόσο απλό το να προσθέσεις μια κεραία γιατί όσο γελοίο και αν φαίνεται όσο "μακραίνει" το καλώδιο, χάνεις σε ισχύ. Δεν είναι δηλαδή ραδιόφωνο όπου τραβάμε ένα μεγαλύτερο σύρμα και έχουμε καλύτερη λήψη. Χοντρικά κατέβασε το Netstumbler, και έλεγξε σε ποιον προσανατολισμό φορητού-router έχεις το καλύτερο σήμα. Κατέβασε στα 1mbps και μείωσε το Fragmentation Threshold. Αν δεν πιάσουν αυτά... χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Υ.Γ. για τί απόσταση μιλάμε ; εμπόδια και τέτοια Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 μιλαμε για μια απόσταση η οποία δεν ξεπερνάει τα 10 μέτρα και έχει εμπόδια 2τοίχους. βασικά αν μετακινήσω το λάπτοπ (σηκώνοντας το και με γωνία) το σήμα αυξάνεται αμέσως τουλάχιστον 30-35%. Βέβαια αυτό δεν βολεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 μιλαμε για μια απόσταση η οποία δεν ξεπερνάει τα 10 μέτρα και έχει εμπόδια 2τοίχους. βασικά αν μετακινήσω το λάπτοπ (σηκώνοντας το και με γωνία) το σήμα αυξάνεται αμέσως τουλάχιστον 30-35%. Βέβαια αυτό δεν βολεύει... Αν μετακινούσες τον router ? Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 δεν έχω και πολλά περιθώρια. λίγη μετακίνηση (ήταν στο πάτωμα και τον έβαλα πάνω στο γραφείο) δεν έκανε διαφορά. το βασικό νομίζω είναι οι τοίχοι και αυτό δεν γίνεται να το παρακάμψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 τελικα αρχησα να πιστευω οτι εχει προβλημα ο ρουτερ μου. Αφηνοντας τα παντα στην ιδια θέση το σήμα πέφτει απο 80% σε 40% χωρίς λόγο. και μετα σε καποιο σημειο αποσυνδεθηκε τελειως και επρεπε να τον συνδεσω ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts