Jump to content

Μουσική μέσω bluetooth

nikar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει δυνατότητα μέσω bluetooth να ακούμε μουσική και οχι μόνο τις τηλεφωνικές κλήσεις;Υπάρχει ειδικό bluetooth ή ειδικό πρόγραμμα όπως το bluemusic2.0 για wm5;

Αναφέρομαι σε συσκευές με windowsmobile2003 λειτουργικό

Για να ακούσεις μουσική μέσω ακουστικών bt, θα πρέπει η συσκευή σου να υποστηρίζει το πρότυπο a2dp, που είναι σχετικά καινούριο.

Παλιότερες συσκευές με windows 2003 δεν νομίζω να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, γιατί τότε δεν υπήρχε(από ότι ξέρω τουλάχιστον).

Αν η συσκευή πάντως υποστηρίζει αυτό το πρότυπο, τότε με κάθε ακουστικό bt μπορείς να ακούσεις μουσική.Αλλά καλύτερα να προτιμήσεις ένα σετ στερεοφωνικών ακουστικών bt(με 2 ακουστικά) ώστε να έχεις πολύ καλύτερη ποιότητα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Υπάρχει δυνατότητα μέσω bluetooth να ακούμε μουσική και οχι μόνο τις τηλεφωνικές κλήσεις;Υπάρχει ειδικό bluetooth ή ειδικό πρόγραμμα όπως το bluemusic2.0 για wm5;

Αναφέρομαι σε συσκευές με windowsmobile2003 λειτουργικό

Den katalava ti windows exeis?

An exeis WM2003 tote tha sou kanei poli kali douleia to bt audio i to bluemusic..kai ta dio einai poli kala alla den leitourgoun swsta se windows mobile 5..Toulaxiston den leitourgoun sto MIO P550..An anaferesai se kapoio smartphone logika tha leitourgisoun mia xara..

Den katalava ti windows exeis?

An exeis WM2003 tote tha sou kanei poli kali douleia to bt audio i to bluemusic..kai ta dio einai poli kala alla den leitourgoun swsta se windows mobile 5..Toulaxiston den leitourgoun sto MIO P550..An anaferesai se kapoio smartphone logika tha leitourgisoun mia xara..

Εχω WM2003 λειτουργικό και η συσκευή είναι Qtek S100 αλλά το bluemusic νομίζω είναι μόνο για WM5 και το bt audio που το δοκίμασα δεν δουλεύει. Το έχω δοκιμάσει με δυο διαφορετικές bluetooth συσκευές αλλά καμμία δεν παίζει.

Για να ακούσεις μουσική μέσω ακουστικών bt, θα πρέπει η συσκευή σου να υποστηρίζει το πρότυπο a2dp, που είναι σχετικά καινούριο.

Παλιότερες συσκευές με windows 2003 δεν νομίζω να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, γιατί τότε δεν υπήρχε(από ότι ξέρω τουλάχιστον).

Αν η συσκευή πάντως υποστηρίζει αυτό το πρότυπο, τότε με κάθε ακουστικό bt μπορείς να ακούσεις μουσική.Αλλά καλύτερα να προτιμήσεις ένα σετ στερεοφωνικών ακουστικών bt(με 2 ακουστικά) ώστε να έχεις πολύ καλύτερη ποιότητα.

Εχω το Qtek S100 και δεν ξέρω αν υποστηρίζει το πρότυπο a2dp .θα το ψάξω και θα σας πω, ευχαριστώ:) :) :)

Εχω το Qtek S100 και δεν ξέρω αν υποστηρίζει το πρότυπο a2dp .θα το ψάξω και θα σας πω, ευχαριστώ:) :) :)

Να σαι καλά φίλε.:)

Ψάξτε το, γιατί δεν ξέρω και εγώ για το s100.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

To όλο θέμα φαίνεται αρκετά μπερδεμένο.Ετσι όπως είναι το S100 δεν μπορεί να υποστηρίξει την λειτουργία μουσική σε bluetooth.

Το μόνο που βρήκα είναι μια πειραματική εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=249219

η οποία δίνει αυτή την δυνατότητα και προσθέτει στις ρυθμίσεις-συνδέσεις-bluetooth κάποιες λειτουργίες επιπλέον Audio ,"Stream Audio to Headset" κλπ

Ολα αυτά καλά ,αλλά μάλλον για το αγγλικό λειτουργικό όπως φαίνεται στην εικόνα http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=25206&d=1132651097 γιατί στο ελληνικό δεν βρήκα πουθενά ξεχωριστές ρυθμίσεις αλλά τις κλασικές για την εύρεση και σύνδεση των συσκευών.

Ετσι λοιπόν μην επιχειρήσετε να εγκαταστήσετε την παραπάνω εφαρμογή αν δεν λύσετε το πρόβλημα των ρυθμίσεων γιατί :

1.ο ήχος του S100 εξαφανίζεται :cry: και δεν επανέρχεται με καμμία ρύθμιση και

2.γιατί η εφαρμογή δεν απεγκαθίσταται απο την προσθαφαίρεση :cry: αλλά χρειάζεται hard reset.

Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες το βλέπουμε το θέμα πάλι.