bezoss Δημοσιεύτηκε March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2007 Καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι? Ακούει κανείς εδώ μέσα Sadahzinia? Δεν είμαι fan της low bap αλλά το album της Ασημένια Άκρη ήταν πολύ πολύ καλό....με ωραίες μελωδίες και στίχους... κοίταξα λίγο στο νέτ και βρήκα ότι έχει βγάλει και άλλα άλμπουμ..είναι καλά? είναι τόσο φιλικά στο αυτί...όσο η ασημένια άκρη ή τα χώνει ασύστολα? χεχε:lol: αν κανέις έχει κάποιο άλλο άλμπουμ της ας μου πεί.. Πήγα στο μετρόπολις να αγοράσω την ασημένια άκρη και δεν την βρήκα..ξέρω το θυμήθηκα 7 χρόνια μετά! :p αλλά δεν έχει σημασία... anyway , ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 "Sadahzinia (born Yolanda Tsiampokalou; Greek: Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, in 1977)" Ψιλοάκυρη ερώτηση, αλλά έχει καμία σχέση με τον Ανδρέα Τσιαμπόκαλο των Razastarr; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Είναι αδέρφια η Sadahzinia με τον Ανδρέα από τους Razastarr. Κατ' εμέ όλα τα άλμπουμ που έχει βγάλει έχουν πολύ ψαγμένο στίχο, αλλά είναι και λίγο μελαγχολική. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Μάλιστα. Κρίμα, που πήρε το στραβό δρόμο :p Αν και δεν είμαι πολύ fan της lowbap, μπορείς να αναφέρεις μερικά ενδεικτικά κομμάτια για να δούμε τι λέει κι αυτή; :) Btw, πολύ καλό το Ήρωες που πρότεινες τις προάλλες :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Μερικά από τα αγαπημένα μου είναι: 'Αλλο ένα ψέμα, Σαν δάκρυα, Χίλια μπουκάλια καταγής, Θα ξορκίσω τα κρυφά, Δεν θέλω να γλιτώσω από τα όμορφα, Θα περιμένω φίλε... Απλά έχει δεχθεί αρκετές επιρροές από τον χοντρό, καθότι και η σχέση της. :p PS: Το "'Ηρωες", το έχει αναφέρει η amporhis.:rolleyes: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Ε ok, πάντα σας μπέρδευα :wacko: :p Thanks. Θα ποστάρω εντυπώσεις αργότερα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Τα κατέβασα. Δε μ' άρεσε κανένα. Πάμε γι' αλλά :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Τα κατέβασα. Δε μ' άρεσε κανένα. Πάμε γι' αλλά :p Α, είσαι γρήγορος εσύ!!:happy: Να υποθέσω τότε, ότι μάλλον προτιμάς τον αδερφό της...με τον οποίο ξέρω ότι ήταν τσακωμένοι από τότε που έφυγε από την Freestyle Productions (κουτσομπολιόοοοο :p :cool: ) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 bezoss στο DC++ υπάρχουν όλα astarti ούτε ο αδερφός της μ' αρέσει ιδιαίτερα. Ωραίοι οι Razastarr, αλλα ψιλοβαρετοί για μένα (εκτός από 2-3 καλά κομμάτια). FF.C και μετά το χάος (άντε και λίγο Goin' Through για να γελάμε :p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Η sadahzinia εχει βοηθησει και εχει κανει πολλα για το low-bap. Επισης ακουσα πως γραφει και παραμυθια για τα παιδια ειναι αληθεια? Και κατι ακομα αν ξερει κανενας να μου πει απο που πηρε το Sadahzinia κατι ακουσα για ενα λουλουδι που λεγεται ετσι.. Thanks! Μη μου πειτε οτι ο Ramon ειναι του χοντρου και της Sadahzinia ? αν οχι πια ειναι η γυναικα του Β.d ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Sadahzinia -αν δεν κάνω λάθος- σημαίνει θλιμμένο λουλούδι. Όντως έχει γράψει και παραμύθια. Ο Ramon είναι ο γιος του χοντρού, αλλά με την πρωην γυναίκα του. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Sadahzinia -αν δεν κάνω λάθος- σημαίνει θλιμμένο λουλούδι. Όντως έχει γράψει και παραμύθια. Ο Ramon είναι ο γιος του χοντρού, αλλά με την πρωην γυναίκα του. Yeap Her name is a made up play on the words: "sad" + "jah"+ the flower "zinia" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Αυτά που προτείνετε παραπάνω είναι άλμπουμ ή κομμάτια; Μου αρέσει τρελά η φωνή αυτής της κοπέλας, ειδικά στα τραγούδια των Active member :happy: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Αυτά που πρότεινα εγώ είναι κάποια μεμονωμένα κομμάτια που έχω ξεχωρίσει. :) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts