makosss Δημοσιεύτηκε March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2007 Ειναι η μηχανη που θα εχω εντος της εβδομαδας. Ειναι κατι που πρεπει να γνωριζω πριν το παρω στα χερια μου? Το μηχανακι θα ειναι καινουριο,απλος θα ηθελα πληροφοριες σχετικα με το στρωσιμο,τον τροπο οδηγησης κ την συντηρηση του. Αν υπαρχει καποιος κατοχος θα το εκτιμουσα αν μου εδινε καποιες χρησιμες πληροφοριες..ευχαριστω. :) http://www.moto-station.com/ttesimages/motodivers/nouveautes2005/KTM_Duke_2_stpz.jpg Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 πολυ ωραιο φιλε μου και να ο χαιρεσαι,καλοταξιδο και παντα ορθιος εννοειται. κυριλε να το πηγαινεις στην αρχη μεχρι 3-4000 στρ κι οχι αποτομα ανοιγματα. ενα θα σου πω να προσεξεις,την κεφαλη του μοτερ,τα duke εχουν πολυ γνωστο προβλημα με το ραγισμα της κεφαλης κι οσο και να σου το αρνηθουν μπορω να σου εγγυηθω οτι υπαρχει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 POsa 8a skaseis gia ton douka komple? Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Ειναι η μηχανη που θα εχω εντος της εβδομαδας. Ειναι κατι που πρεπει να γνωριζω πριν το παρω στα χερια μου? Το μηχανακι θα ειναι καινουριο,απλος θα ηθελα πληροφοριες σχετικα με το στρωσιμο,τον τροπο οδηγησης κ την συντηρηση του. Αν υπαρχει καποιος κατοχος θα το εκτιμουσα αν μου εδινε καποιες χρησιμες πληροφοριες..ευχαριστω. :) http://www.moto-station.com/ttesimages/motodivers/nouveautes2005/KTM_Duke_2_stpz.jpg λοιπον να μην σκορτσαρεις τις ταχυτητες, δλδ με καθολου γκαζι να ειναι ετοιμο να σβησει το μηχ κ να προχοραει ισα-ισα, γιατι θα εχεις προβλημα με τα γραναζια της καμπανας. οσο για συντηρηση, ριξε γρασο λιθιου τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα στην αλυσιδα. ολα τα αλλα θα τα κανουν στο σερβισε. καλες βολτες κ παντα κρανος! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 se zilevw.....tou xronou skeftomai na ependisw ki egw s'afti ti mixani....kai me to sindiasmo eksatmisis akrapovic.....EINAI APLA APEXTO...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Κ@ΥΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!! Ευλαβικο ζεσταμα ξεζεσταμα, μην πας τις ταχυτητες ψιλα, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΗ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. March 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 kat'arxin sas euxaristo gia tis euxes sas :) 8.950 euro einai i arxiki timi omos mou eipe pos otan pao tin ipeu8ini dilosi pou mou edose na epikiroso,kati kalitero 8a ginei..episis mou kanei doro oti xreiazomai mexri 250 euro pou mallon auta 8a pane gia ena kalo kranos i spyball.Akrapovic gia duke tis exi prosfora sta 490 euro oi opies 8a mpoun meta to strosimo. @ ταξιδιωτης22 to provlima tis kefalis den to eixa 3anakousei pote k euxaristo gia tin simvouli sou. Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. March 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Γνωριζει καποιος να μου πει πως μπορω να βαλω την πινακιδα πισω απ'τη ροδα κ οχι στην απαισια βαση που εχει?Κοιταξα απο κατω κ δεν ειδα καποιες υποδοχες..υπαρχει καποια ''πατεντα''? Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 την βιδωνεις στο πλαστικο με τρυπανοβιδες, αλλα θα φας προστιμο για μη ορατη πινακιδα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 se zilevw.....tou xronou skeftomai na ependisw ki egw s'afti ti mixani....kai me to sindiasmo eksatmisis akrapovic.....EINAI APLA APEXTO...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Του χρονου..δεν θα υπαρχει.φετος οποιος προλαβε,προλαβε.απο του χρονου το duke ii γινεται duke iii.¨) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. March 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 την βιδωνεις στο πλαστικο με τρυπανοβιδες, αλλα θα φας προστιμο για μη ορατη πινακιδα Μα για να αποφυγω τα προστιμα - δικαστηρια θελω μη ορατη πινακιδα :p Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 33 eyro eine i mi orati pinakida.kala mono 500 kanoun oi akra?Nai ton prasino douka enoo honduck Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 33 eyro eine i mi orati pinakida.kala mono 500 kanoun oi akra?Nai ton prasino douka enoo honduck Σε προσφορα αν τις αγορασεις μαζι με την μοτοσυκλετα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Μα για να αποφυγω τα προστιμα - δικαστηρια θελω μη ορατη πινακιδα :p καλυτερα να μην την βαλεις καθολου,ποτε μου προσωπικα δεν εβαλα πινακιδα σε μηχανη μου κι ευτυχως μεχρι τωρα ειναι ισως και ο μοναδικο πραγμα που δεν εχω φαει προστιμο:lol: το μαυρο που εχεις βαλει στην φωτο ειναι all the money. και μια συμβουλη,μην την παρεις μεταχειρησμενη με τιποτα,καλυτερα να την πληρωσεις περιπου 1500 με 1700 παραπανω αλλα να την παρεις καινουρια,να ξερεις οτι εσυ εισαι ο πρωτος που θα χαρεις το γκαζι της και το πιο βασικο?εσυ θα κανονισεις το δουλεμα της μηχανης σου εξ αρχης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. March 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 καλυτερα να μην την βαλεις καθολου,ποτε μου προσωπικα δεν εβαλα πινακιδα σε μηχανη μου κι ευτυχως μεχρι τωρα ειναι ισως και ο μοναδικο πραγμα που δεν εχω φαει προστιμο:lol: το μαυρο που εχεις βαλει στην φωτο ειναι all the money. και μια συμβουλη,μην την παρεις μεταχειρησμενη με τιποτα,καλυτερα να την πληρωσεις περιπου 1500 με 1700 παραπανω αλλα να την παρεις καινουρια,να ξερεις οτι εσυ εισαι ο πρωτος που θα χαρεις το γκαζι της και το πιο βασικο?εσυ θα κανονισεις το δουλεμα της μηχανης σου εξ αρχης. Ε μια πινακιδα θα την βαλω :p .. απλος θελω να βρω τον τροπο που μπαινει πισω απ'τη ροδα.Καινουριο θα ειναι don't worry! ;) Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 olomayri i mixani eine teleia.Ego prosopika sto innova mou de foresa pote pinakida.An eperna megali oute kan tha pigena na tin paralavo.Poios tha se piasei me to douka re c?Milame gia tromero ergaleio Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 δυναμη παντου χωρις να κρεμαει,ειχα κι εγω παλιοτερα και ξερω απο πρωτο χερι τι θα πει η λεξη duke,ωστοσο το καινουριο ειναι all the money και ειδικα στο μαυρο που δεν ειναι και τοσο συνηθισμενο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Ηδη περναει και εμενα απο το μυαλο μου σκεψη να παω να το αγορασω..γιατι ειναι ευκαιρια η τιμη του και το wr που εχω αρχιζει και παραδιδει πνευμα.μαλιστα πηγα εκανα και μια επισκεψη στο makina και μου παιρνει ανταλλαγη το μηχανακι και μετροιτης σε καλυ τιμη...αλλα το μονο μειονεκτημα που μου βγηκε στην παρεια ειναι οτι ειναι λιγο κοντο για τα μετρα μου το υψος σελας.ειμαι 198 εκατοστα και μου φανηκε οτι ανεβηκα σε παπακι :blink: Τωρα βεβαι εχω σηνιθησει και την αλλη μηχανη που ηταν θηριο..αλλα θα το σκεφτω γιατι ειναι ευκαιρια,επισης πηγα και ειδα και το καινουργιο bmw x moto που μοιαζει αρκετα με τον πρωτο δουκα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 ...γιατι ειναι ευκαιρια η τιμη του... Ευκαιρία; Στα 8.950€; Το Multistrada 620 Dark είναι δικύλινδρο και έχει 8.560€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Ευκαιρία; Στα 8.950€; Το Multistrada 620 Dark είναι δικύλινδρο και έχει 8.560€... Γιατι εχει τοσο με δωρο "ακραπα" να σκεφτεις οτι πριν 1 χρονο ηθελες 11000 για να το αποκτησεις,επισης δεν μπορεις να συγκρινεις το duke με το multistrada..αλλη φιλοσοφια οι 2 μοτοσυκλετες,αλλα με αυτην την λογικη κανεις περα τον δουκα και αγοραζεις το νεο ktm sm 690 στα 9000χιλιαρικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Γιατι εχει τοσο με δωρο "ακραπα" να σκεφτεις οτι πριν 1 χρονο ηθελες 11000 για να το αποκτησεις,επισης δεν μπορεις να συγκρινεις το duke με το multistrada..αλλη φιλοσοφια οι 2 μοτοσυκλετες,αλλα με αυτην την λογικη κανεις περα τον δουκα και αγοραζεις το νεο ktm sm 690 στα 9000χιλιαρικα. Ανεβαίνοντας σε budget αγοράζεις ένα σωρό άλλες μοτοσυκλέτες - εγώ πήρα το Multistrada 1000DS το καλοκαίρι με 9900€! Πέρα από την ακράπα (που το μόνο που προσφέρει είναι θόρυβος) πιστεύω πως με τα ίδια χρήματα αγοράζεις περισσότερη μοτοσυκλέτα. Το Multistrada κάνει ακριβώς ότι και το Duke και επιπλέον προσφέρει και δυνατότητα δικάβαλου ταξιδιού - δεν είναι απλά ένα καφέ-racer-fun bike όπως το Duke. Σκεφτείτε το λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Αμα το παρεις με αυτη την λογικη εχεις δικιο.παντως Multistrada που ειχε φιλαρακι μου,επαθε ενα τροχαιο και το μηχανακι ηταν στο συνεργειο 1 χρονο για να βρεθουν ανταλλακτικα,μπροστινα συστηματα.με αποτελεσμα να την δωσει για ανταλλακτικα και να μεινει με την ιδεα.αυτο που λεω σε καμια περιπτωση δεν ειναι επιχειρημα..για μη αγορα της συγκεκριμενης μοτοσυκλετας αλλα νομιζω καλυτερα να στραφει καποιος στο 1000αρι παρα στο 620.οσο για τις εξατμισεις δεν ειναι μονο ο θορυβος αλλα και η ομαλη λειτουργια του κινητηρα,με τις μαμα εξατμισεις ειναι φουρνος το μηχανακι,ενω με τις αλλες ο "καυσωνας" περιοριζεται αισθητα.βεβαια αυτα ειναι γουστα του καθε μοτοσυκλετιστη,εγω παντως που εχω κατσει στην θεση οδηγησης του Multistrada δεν θα πω οτι με ενθουσιασε.για πιο κοντους αναβατες ειναι πιο καλα τα πραγματα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. March 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 aurio to duke 8a einai etimo me pinakides ktlp..to 8ema mporei na klido8ei k euxaristo gia tis plirofories. Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Ευκαιρία; Στα 8.950€; Το Multistrada 620 Dark είναι δικύλινδρο και έχει 8.560€... Kai to oti eine dikilindro to theteis os epixeirima gia na to protimisei anti na parei douka?antithetos mias kai eine monokildro to duke exei foveres epidoseis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 aurio to duke 8a einai etimo me pinakides ktlp..to 8ema mporei na klido8ei k euxaristo gia tis plirofories. Μπραβο φιλε και καλοριζικο..θελω κατι πληροφοριες και θα σου στειλω pm. καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος(με κρανος) :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts